Tag din virksomhed med på ferie i Thailand

BizzCamp

 

Jeg er blevet kon­tak­tet af Jør­gen Lin­net, som gerne ville have mig til at komme og holde et fore­drag for danske iværk­sæt­tere.

Han har i samar­be­jde med sin busi­ness part­ner arran­geret en 2 ugers iværk­sæt­ter camp i Thai­land. De har lejet et lækkert resort uden­for Pat­taya, hvor delt­agerne skal bo, spise, netværke, arbe­jde, høre fore­drag, få coach­ing og meget mere.

Per­son­ligt synes jeg, at det er et super godt arrange­ment. Jeg er sikker på at delt­agerne vil lære utrolig meget de 14 dage og få nye uvur­derlige kon­tak­ter. Der­for har jeg takket ja til at komme og gøre mit for at give delt­agerne et inspir­erende fore­drag!

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde delt­agerne og nogle af de andre fore­dragsh­oldere. Efter jeg er fly­t­tet til Koh Chang har der ikke været meget net­work­ing med ligesin­dende, så den del glæder jeg mig også meget til.

Mere info om Bizzcamp

Du kan læse mere om arrange­mentet på Biz­zCam­p’s hjemme­side, hvor du find­er dato, pris­er, billed­er, fore­dragsh­oldere og alt andet infor­ma­tion om arrange­mentet.

Se billed­er af stedet på Biz­zCam­p’s Face­book­side

Det er ikke en forud­sæt­ning at man vil starte virk­somhed i Thai­land. Det er blot en ferie/arbejdslejr for danske iværk­sæt­tere, som vil inspir­eres og udvikle deres virk­somhed­er.

Jeg håber at møde nogle af jer på Biz­zCamp til decem­ber!

GD Star Rat­ing
load­ing…
Tag din virk­somhed med på ferie i Thai­land, 4.2 out of 5 based on 5 rat­ings

4 kommentarer til “Tag din virksomhed med på ferie i Thailand”

  1. Fed idé!
    Damn, jeg har lyst til at delt­age! Men det er lidt en udfor­dring med tid 🙁

  2. Update!
    BizzCamp´en afvikles i slut­nin­gen af Marts 2013 ifbm påsken, hvilket måske gør det let­tere for folk at finde tiden?
    Har I spørgsmål til arrange­mentet, er I meget velkom­men til at stille spørgsmål til os på: info@bizzcamp.dk eller på vores Face­book side: https://www.facebook.com/bizzcamp

    Håber at vi ses 😉

Skriv en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.