Koh Chang Thailand

Velkommen til Koh Chang

Efter 2 rejser til Koh Chang i 2008 og 2010 var jeg solgt — Her ville jeg bo!

Sådan kom det også til at gå. I jan­u­ar 2012 fly­t­tede min davær­rende kæreste og jeg til Koh Chang, hvilket vi abso­lut ikke fortrød.

Solnedgang Koh Chang

Her kan du læse om de overve­jelser, som jeg har gjort mig:

Jeg flytter til Thailand

Derfor flytter jeg til Thailand

Jeg udlever min drøm i Thailand

Hus på Koh Chang

Lonely Beach mainroadPodcast om at flytte til Thailand

Jeg er tidligere blevet inter­viewet af Mikael Rieck, som har spurgt ind til mine overve­jelser i forbindelse med vores beslut­ning om at fly­tte til en afs­lap­pet par­adis ø i Thai­land. Hvis du selv går med samme overve­jelser, så kan du måske bruge noget fra det.

Her kan du lytte til podcastet

Video fra Koh Chang i Thailand

Denne video er lavet af: Michael Kjeldgaard fra Charterhotel.tv

Videoen neden­for har jeg optaget på en øde strand 2 uger efter min ankomst til Thai­land.

I videoen snakker jeg lidt om drømme og mål:

Nyt site om Koh Chang Thailand

Kohchangers.com

Bedste strand på Koh Chang

Tags: thai­land koh chang, ko chang, koh chang island, hus koh chang

GD Star Rat­ing
load­ing…
Koh Chang Thai­land, 5.0 out of 5 based on 10 rat­ings

32 kommentarer til “Koh Chang Thailand”

 1. Hej Vic­tor

  Ja det vil da være prak­tisk at have, men det er meget forskel­ligt, hvad folk gør, da det afhænger af ens arbe­jdssi­t­u­a­tion, alder, forhold osv.

  Men den kunne nu have været rar at have, da der er mange ting, som skal under­søges og ordnes inden vi fly­t­ter til Thai­land 🙂

 2. Ja en guide til hvor­dan man gør ville være helt vildt brug­bart, overve­jer selv Thai­land nem­lig.

  Mvh
  Ben­jamin

 3. min kæreste er fra thai­land og der­for har vi (må jeg hellere sige) samme drøm som dig den­nis. jeg syntes dog det er et kæmpe spring og det der gør mig i tvivl er, hvad med alt det her­hjemme.? er det perme­nent i fly­t­ter?

 4. Hej Klaus

  Ja vi fly­t­ter per­ma­nent, men det kan jo være at vi vender hjem en dag, hvis det er det, som vi har lyst til senere.

  Jeg kan godt følge dig i, at det er et stort spring for dig. Det er det dog ikke rigtig for mig, da jeg grundig har gen­nemtænkt for og imod at fly­tte.

  Det sværeste for mig er, at skulle for­lade min fam­i­lie og mine bed­ste ven­ner. Jeg kom­mer virke­lig til at savne dem alle, når jeg ikke bare kan køre hen og besøge dem. Men vi vil forsøge at komme hjem til Dan­mark 1 gang om året. For at holde ferie sam­men med vores fam­i­li­er og ven­ner.

  Der er bare så mange ting, som taler for, at vi skal drage af sted på even­tyr. Der­for har vi val­gt at fly­tte til Thai­land og udleve vores drøm. Hvis vi senere kom­mer til at drømme om at bo i Dan­mark tæt på fam­i­lie og ven­ner, så er det da bare det, som vi gør til den tid 😉

 5. Hej Den­nis
  Vi kom­mer til KohChang i uge 7 og 8 ved Lone­ly beach — så det kan være vi ses
  da min dat­ter Cecilie kender din kæreste Michelle
  Fed video klip du har lavet.
  Hej Fra Nord­jyl­land i 10 graders frost.

 6. Jge bor i Bangkok mellem Vic­to­ry Mon­u­ment og MBK (bor oven på kon­toret, og her er husle­jen 50,000 baht per måned), men aktuelt skal vi også bruge noget plads.
  Jeg ville hellere bo ved van­det, have en bil­ligere husle­je, og så arbe­jde ved com­put­eren på ter­rassen.

 7. Det lyder fedt med at bo derovre.
  Min kæreste og jeg skal en tur til Koh Chang i marts.
  Vi skal bo på Par­adise.
  Hvor­dan er det med vejret? Synes der på en udsigt
  ser ud til at være skyet de næste 14 dage!!!
  Kh. Tutte, Juels­minde

 8. @Robert
  Det lyder af meget, men så har du vel meget plads? Det kan være jeg kig­ger for­bi næste gang jeg skal til Bangkok, hvis du stadig er der.

  @Tutte
  Det er også lidt tidligt at kigge på vejrudsigter 😉 Men marts skulle være fin, og du skal nok få solen at se hernede. Vejret er også meget forskel­ligt alt efter hvor på øen man ophold­er sig. Når der er over­skyet i Lone­ly Beach (hvor vi bor), så kør­er vi tit til stran­den helt i syd, hvor der så kan være mass­er af sol.

  Her er den bed­ste side til at tjekke vejret i dette område:
  http://www.tmd.go.th/en/province.php?id=57

 9. @Dennis,

  Du er velkom­men, og det ville være hyggeligt (ja, vi har en del plads).

  @Tutte,

  Over­skyet bety­der stadig megen sol og fak­tisk bedre end konkret sol, da den bræn­der jer af, selvom I har brugt en hel tube sol­creme.

  Hilsen, Robert

 10. Hej Den­nis

  Godt gået fed måde at realis­ere en livs drøm.

  Jeg læse din artikel og du skrev at du for 500Kr havde syge­for­sikring i Thai­land, hvem er det igen­nem?
  Alt hvad jeg kan finde er mange gange dyr­er.…

  Overve­jer selv at få gang i min net­site igen og leve i Thai­land.

  Hilsen
  Ken­neth

 11. Hej Den­nis,
  Tak for nogle gode oplysninger her paa siden!! Min kaer­este og jeg er i Viet­nam nu og ram­mer Koh Chang d. 14 dec. Her vil vi gerne faa en tatover­ing lavet og vi taenk­te at bruge ham som du har anbe­falet?:) Her kom­mer saa et par spo­ergs­maal: Tager det meget laen­gere tid “med bam­bus” end med en nor­mal naal og goer det meget mere ondt? (har en alm. tat­to) Jeg vil gerne have en lille detal­jeret en, kan han lave det eller bliv­er det lidt udt­vaeret? Ville jo gerne have at det lign­er en helt nor­mal en 🙂 Og er det helt sikkert og ster­ilt? Haaber at hoere fra dig,venlig hilsen Kari­na 🙂

 12. Hej Kari­na

  Det tager læn­gere tid med bam­bus, men det gør min­dre ondt. Med mask­ine er det mere end kon­stant smerte, hvo­rimod bam­bus er 15–20 små prik og så pause for at få mere blæk på nålen. Mht. stør­relse så bliv­er det mere detal­jeret jo større du laver den. Men det kan Long helt sikkert råd­give dig i. Det med sikker­hed og ster­ilt er selvføl­gelig ikke det samme som i Dan­mark, men jeg føler at det er sikkert nok til selv at blive tatoveret og har altid anbe­falet ham til andre.

  God tur til Koh Chang!

 13. Hej Den­nis!
  Har læst dine artik­ler om Koh Chang, det lyder dejligt. Vi er 2 par som har tængt på, at besøge øen, og de omkring liggende.
  Da vi efter ø turen skal til Hua Hin, melder spørgsmålet sig, går der evt. en færge fra denne kyst, til den anden?
  Kan du anbe­fale et for­nuftigt hotel ( vi kræver ikke luk­sus )
  Kom­mer til øen d 18 Jan­u­ar.
  Ven­lig hilsen Lis­si & Chris­t­ian Muff

 14. Hej Chris­t­ian
  Der går desværre ingen færge til den anden side af Thai­lands bugten, selvom jeg selv også ville ønske der gjorde.
  Vi kender desværre ikke meget til hoteller på Koh Chang, da vi altid selv har boet i bun­ga­lows. I kan evt. tage et kig på vores site http://kohchangers.com hvor vi anbe­faler de sted­er som vi selv kan lide på øen. Book evt. kun et par dage så i kan tage lidt rundt på øen og føle jer frem. Der er meget forskel­ligt fra by til by. I nord er der travlest og flest char­ter tur­is­ter, og jo læn­gere man tager syd­på, jo mere stille vil der være samt flere back­pack­ers.
  God tur!

 15. Hej Vi er en fam­i­lie på 2 vok­sne og 2 børn 7 og 10 som er ret vilde med Koh Lan­ta. Vi har været der op til flere gange og vil rigtig gerne tilbage. Vi har altid taget nat­to­get fra Bangkok til trang og så sejlet til Koh Lan­ta. ved godt vi kan fly­ve til enten Trang eller Kra­bi, men synes det har været for dyrt 🙂 Nu er spørgsmålet om du ved om Koh Chang min­der om Koh Lan­ta ? Umid­del­bart virk­er de ret ens både stør­relses­mæs­sigt og det med at jo læn­gere syd på man kom­mer jo roligere bliv­er der og jo færre tur­is­ter er der. Vi synes det er meget tiltrækkende at der er så kort vej til Koh Chang men har end­nu ikke haft mod på at prøve 🙂 Men måske skal vi bare gøre det der ser jo helt fan­tastisk ud.

 16. Hej Rikkke
  Jeg har aldrig selv været på Koh Lan­ta, men jeg har hørt fra andre at den min­der lidt om Koh Chang. Selv er jeg jo helt vild med Koh Chang, for­di der find­es lidt af hvert og øen er stor. Jo læn­gere syd i kom­mer på Koh Chang, jo færre tur­is­ter er der. Men som du selv skriv­er skal i måske bare komme afst­ed og danne jeres eget indtryk. Jeg tror aldrig at jeg har mødt nogen, som IKKE synes godt om Koh Chang 🙂 God tur!

 17. Hej Den­nis

  Det lyder som et spæn­dende pro­jekt I har gang i. Jeg overve­jer at tage min kæreste og vores dat­ter på 7 mdr. til Thai­land i 4–6 uger. Kan du anbe­fale Koh Chang og er der visse områder der pass­er godt til en sådan ferie?

  På forhånd tak

 18. Hej Troels

  Mange børne­fam­i­li­er væl­ger at tage til White Sand, da der er mange hoteller og en børn­even­lig strand. Det gør den også til den travleste og mest tur­ist­tet by på Koh Chang. Hvis i vil et mere afs­lap­pet sted hen, så kunne Kai Bai være et oplagt valg. Stran­den i Kai Bai er også lav­van­det og børn­even­lig.

  Hvis i vil have en afs­lap­pet ferie i skønne tro­piske omgivelser, så vil jeg klart anbe­fale Koh Chang!

  Håber i får en god tur

 19. Hej Den­nis

  Vi er en flok der kom­mer til Koh Chang d.13.april 2013.
  Er der noget på øen der er must see ?

  Vi er forøvrigt 2–3 online iværk­sæt­tere i flokken, så sig til hvis vi skulle mødes til en online snak.
  Jeg har selv en flok affil­i­ate sider, og er altid nys­ger­rig for at snakke med ligesind­ede.

  Mvh. Jan Bach­mann

 20. Hej Jan

  Det kom­mer jo lidt an på hvad i er til?
  Hvis i er til dykn­ing vil jeg anbe­fale jer at tage med BB Divers ud at dykke ved et over 100 meter langt krigsskib som blev sæn­ket ud for Koh Chang for et halvt års tid siden.
  Hvis i skulle have lyst til ele­fant rid­ning, så vil jeg anbe­fale Ban Kwan Chang, som lig­ger nord for White Sand. Her vil i opleve ele­fan­terne i de mest naturlige omgivelser, samt at de bliv­er behan­dlet godt af per­son­alet.
  Hvis i er i okay form kan i overve­je en jun­gle trekking til det højeste punkt at Koh Chang. Det er 14 km. hård tur igen­nem jun­glen i løbet af 8 timer, men udsigten er det hele værd!
  Mit bed­ste råd vil være at i lejer nogler scootere og udforsker øen. Evt. Salak Phet eller Long Beach som lig­ger på den sydøstlige del af øen. Naturen er super flot på den anden side af øen, og den er ikke fyldt med tur­is­ter, som det eller er til­fældet på den vestlige del. Mit eget fore­trukne område er dog den syd­vestlige del efter Lone­ly Beach. Det er også her vi har slået os ned og tilbringer det meste at vores tid.

  Jeg vil meget gerne mødes med jer, nu jeg har chan­cen for at netværke med nogle ligesind­ede. Send mig en mail på hej@denniskjaergaard.com så kan vi aftale nærmere.

 21. Når man skal holde ferie i Thai­land, især på en ø, så skal man huske, at det bliv­er tidligt mørkt i Thai­land — omkring kl. 18.30.

  Visse sted­er er der­for ret øde omkring kl. 19.00, så det skal man have i baghovedet, hvis man gerne vil lave ting og sager om afte­nen. De sid­ste par gange, hvor jeg har været på Chang, har jeg haft bil med og det gav en god fri­hed om afte­nen. Jeg hold­er fx af at besøge Loney Beach, men jeg vil nok helst på på White Sand.

  En scoot­er (eller en bil), som Den­nis skriv­er, er næsten altid et must på de min­dre øer. Nu er Chang ikke en lille ø, men bjer­gene og skovene i midten af øen får Chang til at virke som en lille ø, om end vejen rundt om øen er lang.

  Hilsen, Robert

 22. Hej Den­nis.
  Er meget inspir­eret af din his­to­rie , og dit mod til at gøre lidt op med ’ nor­men’ i DK .
  Jeg har længe vil­let til Thai­land , både for even­tyret ‘s skyld og ikke mindst dykn­ing. Og val­get e faldet på Koh Chang
  Reg­n­er med at tage afst­ed ulti­mo juni .
  Måske jeg kunne hente et par gode råd fra dig.
  Hilsen Tor­ben.

Skriv en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.