Starten på mit animationsfirma

Man skal starte et sted

I dag sad jeg på Face­book og læste gam­le indlæg på min face­book side fra den­gang, hvor jeg arbe­jd­ede en del med online markeds­føring og diverse affil­i­ate pro­jek­ter.

Men så stødte jeg på et indlæg, hvor jeg for første gang skrev om ani­ma­tionsvideo, og det skulle vise sig at blive starten på noget større.

Som i kan se i neden­stående Face­book indlæg, forsøgte jeg i august 2012 at lave min egen ani­ma­tionsvideo til at markeds­føre en e‑bog. I indlægget skrev jeg også, at jeg troede vi kom til at se mange flere ani­ma­tionsvideo­er fre­mover — Og sådan kom det til at gå.

Link til videoen, som jeg den­gang var stolt over men i dag er flov over

1 år senere starter jeg et animationsfirma

Et år senere i 2013 fly­t­ter jeg fra Koh Chang til Chi­ang Mai (begge i Thai­land) og møder en anden dansker (Kris­t­ian Ole Rør­bye) fra mit online netværk. Efter få dage falder snakken på ani­ma­tionsvideo, som vi begge men­er, at der i fremti­den bliv­er stor efter­spørgelse på.

Vores første ansatte
Vores første ansat­te

Der­for starter vi få måned­er senere et ani­ma­tions­fir­ma uden de store erfaringer om ani­ma­tion eller video. Men vi fik prøvet os frem og ansat­te vores første ani­ma­tor, da vi ind­så at vi ikke selv havde de grafiske evn­er. Med tiden blev video­erne bedre og bedre, kun­derne er altid til­fredse og vi var nu klar til at skabe effek­tive arbe­jd­sprocess­er og skalere virk­somhed.

Løbende vækst

Der­fra beg­y­n­dte det hele at tage fart i 2014 og frem til i dag, hvor vi fort­sat pro­duc­er­er flere og flere video­er til vores kun­der. Det hele har kun kun­net lade sig gøre pga. det rigtige team. Alle har hver deres rolle og bidrager til den suc­ces vi oplever sam­men.

Dream teamet
Dream teamet

Fremtiden

I næste uge starter 2 ani­ma­tor­er mere, så vi kan følge med efter­spørgslen. Så den ide om at lave min egen ani­ma­tionsvideo i 2012 blev til noget som jeg slet ikke havde kun­net forestille mig den­gang. Jeg synes stadig det er sjovt at arbe­jde med, så kun tiden kan vise hvor det her pro­jekt ender.

GD Star Rat­ing
load­ing…
Starten på mit ani­ma­tions­fir­ma, 5.0 out of 5 based on 7 rat­ings

4 kommentarer til “Starten på mit animationsfirma”

  1. Har længe ful­gt med på din blog når du en sjældent gang i mellem lig­ger et indlæg op. Synes det har været spæn­dende at følge din for­bere­delse og efter­føl­gende start i Thai­land. Det virkede til du havde et meget afstressende liv før og specielt ude på ø’en Koh Chang, hvor det virk­er til du nu har noget mere run på med Animation.mu. Blev du træt af det stille liv eller savn­er du det nu?

Skriv en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.