Sportspræmier

Sportspræmier fra Billigepokaler.dk

Køb præmier online

Hvis du eller din klub vil spare penge på køb af sport­spræmi­er med graver­ing, så vil jeg gerne opfor­dre dig til at købe dem hos Billigepokaler.dk, som jeg dri­ver i samar­be­jde med min far.

Bedste webshop med sportspræmier

Vi har siden 2007 knok­let for at blive Dan­marks bed­ste web­shop med online salg af pokaler, medal­jer, stat­uet­ter og andre typer sport­spræmi­er med graver­ing. Det mål men­er vi selv at vi har nået, og at vores kun­der gen­t­a­gende gange vender tilbage og benyt­ter os som deres faste leverandør af sport­spræmi­er, tager vi som et tegn på, at de men­er det samme.

Billige priser på sportspræmier

Vi importer­er selv vores sport­spræmi­er, og der­for kan vi sælge dem til faste lave pris­er. Du eller din klub skal der­for ikke at tænke på, om i får en dårlige rabat end andre, for hos Billigepokaler.dk kan alle købe en bil­lig pokal
eller andre sport­spræmi­er online til abso­lut lavpris.

Hurtig levering af pokaler, medaljer og andre sportspræmier

Hvis du fore­tager dit køb på en hverdag, så betræber vi os på at sende dine præmi­er samme dag, også selv om der skal laves graver­ing. Vores lev­er­ingstid er 1–3 hverdag, men hvis du har en haste-ordre, så er du velkom­men til at ringe til vores kun­de­ser­vice på tele­fon: 28 18 59 57

Billig gravering af sportspræmier

Graver­ing af pokaler, medal­jer og stat­uet­ter er ofte en stor udgift, når der ind­købes sport­spræmi­er. Der­for er det også et af de områder, hvor vi bestræber os på at være bil­lige, så du eller din klub væl­ger os som fast præmieleverandør.

Jeg håber at du er blevet over­be­vist om, at vi skal være din nye faste leverandør af sport­spræmi­er, hvis du skulle have nogle spørsmål, så er du altid velkom­men til at kon­tak­te mig.

 

Online salg af pokaler, medaljer, statuetter og andre sportspræmier

GD Star Rat­ing
load­ing…
Sport­spræmi­er, 5.0 out of 5 based on 1 rat­ing

Skriv en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.