Rens pc gratis for fejl

Renseprogram til PC

Hvis din pc er lang­som, så bør du rense din pc for fejl. Du vil tydeligt kunne mærke forskel på hastighe­den, når din com­put­er starter op og arbe­jder. Her er 2 pro­gram­mer, som jeg selv har brugt til at scanne og rense min pc gratis for fejl.

 

 

Rens pc med slow pc fighter eller my pc tune up

My PC Tune Up

Slow PC Fighter

 

Programmer til fejlretning af computer

De gratis pro­gram­mer som find­es, der kan rense pc gratis for fejl, renser ofte kun et begrænset antal fejl. Men det rense pro­gram som jeg hen­vis­er til, lad­er dig se alle de fejl, som find­es på din pc. Så kan du altid vur­dere om du vil bruge penge på et pro­gram, som laver en fejl­ret­ning af com­put­er for dig, så du får en fejl­fri pc.

Få min GRATIS PC GUIDE med 9 gode råd om hvor­dan du selv kan gøre din pc hur­tigere

Gratis fejl­ret­ning / Ren­sning af pc gratis

Jeg har skrevet et indlæg om hvor­dan man får en hur­tigere pc gratis, her fork­lar­er jeg mere om selve pro­gram­met Slow PCFigth­er.

Hvis du gerne vil i gang med at rense din pc gratis, så kan du hente pro­gram­met her.

Gratis rens pc

Rens com­put­er gratis — Du kan rense din lang­som pc for fejl selv. Dette kan du bl.a. gøre via kon­trol­pan­elet i Win­dows, men der find­es ikke et decideret gratis pc rense­pro­gram i Win­dows. Rens pc for fejl gratis er ikke den nemmeste løs­ning, men til gengæld koster det ikke andet end din tid.

 

Fejlretning af computer

Relaterede søgninger:

  • rens pc for virus
  • rens pc gratis
  • rens pcen
  • rens com­put­eren for virus

Tags: fejl på com­put­er, gratis rense­pro­gram til pc, fejl på pc, pc rens gratis, rense min com­put­er for fejl, scan com­put­er for fejl, rens min pc, pc rense­pro­gram, gratis pc rens, ren­sning af pc gratis, rens din pc gratis,  pc ren­sning gratis, rens com­put­eren gratis, gratis ren­sning af com­put­er, fejlfind­ing pc, rense­pro­gram for pc

GD Star Rat­ing
load­ing…
Rens pc gratis for fejl, 3.9 out of 5 based on 10 rat­ings

Skriv en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.