iPhone 4S — Find de billigste iPhone 4S priser

Priser på iPhone 4S 32 gb

 

iPhone 4s priser

Pris iPhone 4 fra Telia

Pris iPhone 4 hos Telmore

Pris iPhone 4 hos Call Me

TDC iPhone 4S

 

 

Her er min indlæg om den “gamle” iPhone 4

Hvem sælger iPhone 4 16 GB billigst

Jeg har selv en iPhone 3gs 16 GB nu, men jeg overve­jer at købe den nye iPhone 4 16 GB. Der­for har jeg i dag været ved at kigge på pris­erne hos de forskel­lige største danske mobilud­by­dere for at finde den bil­lig­ste iPhone 4 pris

iPhone 4 priser

Jeg fandt frem til at 3 havde de bil­lig­ste iPhone 4 pris­er, når man inklud­erede abon­nement + tele­fo­nens pris.

Hvis du ikke selv har 3 og gerne vil undgå at skifte selvskab, når du skal købe iPhone 4, så kan du trykke på prisen udfor dit nuværende sel­skab for at se den aktuelle dags-pris på iPhone 4.

 

Her er de pris­er som jeg fandt frem til den dag:

Udby­dere
Mind­ste pris
TDC
Telia
Call me
Tel­more

Kan det betale sig af skifte sin iPhone 3gs ud med den nye iPhone 4?

Jeg har selv været meget i tvivl, og der­for har jeg spurgt dem, som jeg kender, der har skiftet til den nye iPhone 4 fra den gam­le mod­el.

Når jeg spurgte dem om, hvad der var bedre ved den nye iPhone i forhold til den gam­le, så nævte de fleste disse 2 ting, som de væsentlig­ste forbedringer

  • Bedre kam­era
  • Bedre skær­mo­pløs­ning

Så dem der køber iPhone 4 er nok dem, der bare gerne vil have det sid­ste nye, eller dem der ikke havde en iPhone 3 i forve­jen. Eller hvis de får et kanon iphone 4 tilbud.

Hvad koster den nye iPhone 4 16 GB?

Jeg har i forve­jen mit abon­nement hos 3, og der­for har jeg naturligvis under­søgt, hvad en iPhone 4 koster, hvis jeg væl­ger at holde mit abon­nement hos dem. Da jeg ikke har nogen bind­ing på mit nuværende abon­nement hos 3, så val­gte jeg også, at under­søger prisen for en iPhone 4 16 GB med abon­nement hos Telia, Tel­more og Call me.

iPhone 4 pris

Hos de 4 udby­dere fandt jeg alle mind­ste pris­er for en iPhone 4 med 16 GB hukom­melse, og 3 er det bil­lig­ste sted at købe en iPhone 4 16 gb. Så hvis jeg ender med at købe en ny iphone 4, så væl­ger jeg nok at blive hos 3, som jeg har været ganske til­freds med.

Har du selv købt en iPhone 4S eller har du et tip til en bil­lig iPhone 4S pris, så må du meget gerne skrive en kom­men­tar til indlægget.

Tags: tilbud iphone 4s, hvad koster en iphone 4, iphone bil­ligst pris på iphone 4, tilbud iphone pris­er, bil­lig­ste iphone 4s pris, iphone 4 bil­lig­ste pris, iphone 4s price, hvad koster iphone 4, bil­ligst iphone 4, iphone 4s pris­er iphone 4, tilbud iphone 4

Relaterede søgninger: iphone 5 pris, iphone4spris, pris iphone 4s, iphone4s pris, iphone 4s price, pris på iphone 4s, iphone 4gs pris, iphone 4 price, pris iphone4s

Jeg vil også anbe­fale dig at læse dette indlæg om lang­som pc, som hjælper dig med at få en hur­tigere com­put­er.

Mind­ste pris hos Call me -
GD Star Rat­ing
load­ing…
iPhone 4S — Find de bil­lig­ste iPhone 4S pris­er, 4.0 out of 5 based on 8 rat­ings

2 kommentarer til “iPhone <span class="caps">4S</span> — Find de billigste iPhone <span class="caps">4S</span> priser”

Skriv en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.