3 bøger du bør læse inden du kaster dig ud i e‑handel

Vil du udnytte mulighed­erne for at sælge på net­tet, men aner du ikke, hvor­dan du skal gribe det an?

Her ser­vere jeg dig 3 gode bøger om e‑handel på et guld­fad, som vil spare dig for mange penge og 1000-vis af timer!

Herun­der har jeg lis­tet en række danske bøger om e‑handel og online markeds­føring. De inde­hold­er alle mange års erfar­ing om hver deres emne.

 

Jeg kan stå inde for dem alle, og jeg mod­tager ingen penge for at anbe­fale dem. De er sim­pelthen bare nævneværdi­ge!

 

Søgemaskineoptimering

 

SEO-LEX af Thomas Rosen­stand

Det er sjældent at jeg anbe­faler en bog, som jeg ikke har læst. Men denne bog om søge­mask­i­neop­ti­mer­ing er skrevet af Thomas Rosen­stand, som jeg har kendt til Thomas i en del år nu. Han har en enorm viden om søge­mask­i­neop­ti­mer­ing (få hjemmesider til tops i Google), som har været en stor hjælp for mig selv, da jeg i sin tid skulle i gang med at lave online markeds­føring. Tager du ikke mine ord for gode var­er, så kan du starte med at læse den gratis udgave af SEO-LEX

 

E‑handel

 

ePush­er af Mar­tin Thor­borg

Da vi start­ede web­shop­pen Billigepokaler.dk i 2007, val­gte jeg at købe Mar­tins Thor­borgs bog om e‑handel. Mar­tin havde allerede på daværende tid­punkt en stor viden om e‑handel og det at være e‑købmand. Bogen er løbende blevet opdateret, og den vil helt sikkert gøre dig til en bedre e‑købmand, når du har læst den. ePush­er find­es også i en gratis light udgave

 

Konverteringsoptimering

 

Kon­ver­t­er­ingskar­ma af Morten Vad­skær

Man tjen­er ingen penge på besø­gende, hvis de ikke køber noget. Der­for bør du læse Morten Vad­skærs bog om kon­ver­t­er­ing­sop­ti­mer­ing, så du bliv­er klogere på hvor­dan du får flest muligt til at købe dine pro­duk­ter eller ydelser. Morten har jeg kendt nogle år og vi har jævn­ligt mødes for at snakke om online markeds­føring. Han har været inde over en lang række hjemmesider mht. kon­ver­t­er­ing­sop­ti­mer­ing, og han er især kendt for sine spilt-tests. Kon­ver­t­er­ingskar­ma find­es også i en gratis light udgave

 

Action speaks louder then words!

 

Gør dig selv en tjen­este og få læst alle 3 bøger, inden du går i gang med at sælge på net­tet. Det er ikke nok at læse de gratis light udgaver, da de blot lad­er dig se, hvad du kan for­vente i den fulde udgave. Når du har læst dem, så er det selvføl­gelig vigtigt at du tager action på de råd, som du får i bøgerne! Held og lykke med dine kom­mende pro­jek­ter. Der vil åbne sig en helt ny ver­den for dig, og den har uanede mulighed­er.

GD Star Rat­ing
load­ing…
3 bøger du bør læse inden du kaster dig ud i e‑handel, 3.4 out of 5 based on 11 rat­ings

6 kommentarer til “3 bøger du bør læse inden du kaster dig ud i e‑handel”

 1. Jeg har læst de to øver­ste, og de kan klart anbe­fales. Mange synes at det er dyrt at betale eksem­pelvis 1000,- for en bog — men tænk lige på hvor mange gange man får dem tjent hjem igen.

  Tak for dette indlæg — det gav mig lige en øjenåb­n­er, omkring at jeg skal få læst Kon­ver­t­er­ingskar­ma. Hvis den er lige så god som de to andre, over­lever den ikke længe! ;-).

 2. Hej Den­nis,

  Jeg synes helt klart at dit valg af de 3 bøger er supert.
  Jeg ville nok også til­fø­je “Ben­jamin Gundgaards — Sælg mere på net­tet” til lis­ten, eventuelt som den sid­ste.
  Der er ingen grund til at nys­tart­ede webshops/ejere skal prøve at opfinde den dybe tallerken 2 gange 🙂

  Blot en tanke.

  /Kent

 3. Jeg er helt enig i Ben­jamin Gundgaards “Sælg mere på net­tet” — den er et must på lis­ten!
  Deru­dover har Jacob Kilde­bo­gaard og Morten Vad­skær skrevet “Ana­lyt­ics­bo­gen”, som også er kanon, hvis man vil dykke ned i Google Ana­lyt­ics på en effek­tiv måde. Der kan være store gevin­ster at hente, hvis man forstår at bruge sine data kor­rekt.
  Hen­rik Ernst Hansen

 4. Hej Den­nis,

  Et godt (og oplagt) valg af læse­ma­te­ri­ale! Heru­dover synes jeg også, at Michael Lykke Aagaards “Sådan skriv­er du webtekst der sæl­ger” er værd at tage et nærmere kig på.

  dbh
  Ken­neth

 5. Jeg kan bestemt kun tilslutte mig lis­ten af bøger, men indtil videre er det dog kun SEO-LEX og ePush­er jeg har nået at fortære. Jeg har købt Kon­ver­t­er­ingskar­ma og er også netop påb­eg­y­n­dt læs­nin­gen af den!

  Som Ken­neth siger, så bør du bestemt også tage et kig nærmere på Michaels (Online-Tek­st­for­fat­ter) bog “Sådan skriv­er du webtekst der sæl­ger” — det er en fan­tastisk bog!

 6. Michael Aagaards “Sådan skriv­er du webtekst der sæl­ger” hent­ede jeg for nogle måned­er siden. Nu vil jeg tage mig selv i nakken og få den læst!

  Ben­jamin Gundgaards “Sælg mere på net­tet” har jeg desværre ikke læst end­nu, så jeg håber at han kom­mer for­bi og smider et eksem­plar efter mig, så jeg kan få den læst og sætte den på lis­ten 😉

  Tak for jeres forslag!

Skriv en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.