Har du læst min gratis e‑bog om affiliate marketing?

Hvis du end­nu ikke har læst min gratis nyb­eg­y­n­der guide til affil­i­ate mar­ket­ing, så kan du herun­der læse, hvad andre synes om den.

Er du der­i­mod en af de per­son­er, som allerede har læst bogen, så vil jeg rigtig gerne høre din mening i en kom­men­tar til dette indlæg. Jeg har brugt mass­er af tid og ener­gi på e‑bogen, så alt feed­back vil være værd­sat 🙂

På forhånd tak!

PS. Min gratis e‑bog “Affil­i­ate mar­ket­ing for nyb­eg­y­n­dere” er nu blevet læst af over 1800 per­son­er — 1000 tak!!!

 

Gratis e-bog "Affiliate marketing for nybegyndere

GD Star Rat­ing
load­ing…
Har du læst min gratis e‑bog om affil­i­ate mar­ket­ing?, 4.9 out of 5 based on 7 rat­ings
Gratis e‑bog om affil­i­ate mar­ket­ing
Lær hvor­dan du tjen­er penge på net­tet med min gratis e‑bog “Affil­i­ate mar­ket­ing for nyb­eg­y­n­dere”, og få løbende gode tips og tricks til at opti­mere dine sites.

68 kommentarer til “Har du læst min gratis e‑bog om affiliate marketing?”

 1. Tusind tak at du gider gøre sådan noget her! Og så gratis!

  Jeg har virke­lig brug for alt den hjælp jeg kan få med SEO og affil­i­ate, for jeg er virke­lig dårlig til det. 😛

 2. tak for en god bog. det er sku kanon når folk laver sådan et stykke arbe­jde og så del­er det ud gratis. tak

 3. Hej Den­nis.

  Jeg har læst og down­load­et din bog.

  Den er skrevet i et behageligt sprog, er veld­isponeret med en fin rød tråd — og vigtigst — ind­hold­er en række nyt­tige infor­ma­tion­er og tips for folk, der ønsker at starte op med affil­i­ate mar­ket­ing.

  Du har lige sparet nye affil­i­ate mar­ke­teers for 5, 10 eller 50 timers spildt arbe­jde og dyre lærepenge.

  I hvert fald hvis de ikke bare læs­er, men også føl­ger dine gode råd :o)

  At du så sam­tidig også har skaf­fet dig selv en række nye poten­tielle konkur­renter er for­mod­entlig en kalkuleret risiko, som du har val­gt at løbe.

  5 stjern­er (ud af 5) her­fra 🙂

 4. Takker mange gange for bogen.
  For mig passede det per­fekt, da jeg sid­der og arbe­jder på en ny — delvis affil­i­ate side. Mange gode grundlæggende tips.
  Giv­er stof til efter­tanke.
  Kan kun anbe­fale folk at læse den igen­nem — den er skrevet i let læseligt sprog.
  Held og lykke med thai­land­sev­en­tyret — det er fak­tisk om thai­land min nye side han­dler — så måske krydser vore veje hinan­den igen 🙂

 5. Hej Den­nis

  Godt ini­tia­tiv med bogen. Jeg har for nylig hen­tet 2 e‑bøger om det samme emne. Begge bøger synes jeg sprang let og ele­gant over det vigtig­ste ved affil­i­ate mar­ket­ing, men­lig reklamede­len.

  Hvor­dan man byg­ger en hjemme­side op, og køber et domæne, kan jeg finde oplysninger om mass­er af andre sted­er. Det jeg søgte efter, da jeg down­load­ede begge e‑bøger, var netop hånd­terin­gen af reklamerne.

  Hvornår skal jeg vælge Adsense og hvornår skal jeg vælge part­ner­netværk. Hvad er forskellen på de forskel­lige part­ner netværk? Hvor­dan bruger man deres inter­face? Hvor­dan find­er man de rigtige reklamer? Hvor­dan hold­er man øje med når kam­pag­n­erne udgår? Hvor­dan find­er man ud af når nye rel­e­vante kam­pag­n­er bliv­er opret­tet. Hvor­dan kan man gøre det automa­tisk? Andre fif og tricks vedr. hånd­terin­gen af reklamerne.

  Håber du kan bruge det som kon­struk­tiv kri­tik.

 6. Hej Den­nis
  Det er en rigtig god bog, du har skrevet den er letlæseligt og har gode ret­ninglin­jer så folk kan få det rigtige skub i den rigtige ret­ning. Jeg glæder mig til at du skriv­er mere om dette emne, da jeg syntes det er overfedt. Så tusinde tak.

 7. Hej

  Tak for bogen — det er rigtig fedt at du har skrevet den. Den kan anbe­fales hvis man vil igang med Affil­i­ate markeds­føring eller ønsker at forstå hvad det er for noget. Et rigtig godt sted at starte for beg­y­n­der inden­for Affil­i­ate. Hvornår kom­mer din næste bog, hvor du går end­nu mere i dyb­den?

 8. super fed bog 🙂 den skal læs­es flere gange jeg er helt ny i branchen så ved ik helt hvor­dan jeg skal hoppe ud i det vil meget gerne tjene penge på at blogge eller have reklamer på min hjemme­side hvor man tjen­er på klik ban­ner 🙂 men man­gler hjælp .. fed bog den­nis ..

 9. Denis, tak for en god, let læselig, og ikke mindst infor­ma­tiv bog.

  Da jeg først var beg­y­n­dt kunne jeg ikke lægge den fra mig, og den blev læst i et hug.
  /Jakob

 10. hvis man kan læse og ellers er kom­plet idiot skære bogen det ikke nok ud i pap, men den siger rigtig meget om affi­late mar­ket­ing, men det kræver at du har bag­grunds viden (som jeg ikke har). Ellers vil jeg sige at bogen i den grad anbe­fales det er utroligt hvor meget klogere man bliv­er på hvad 1 lille time eller sådan noget 🙂

 11. Hej Den­nis

  En rigtig fin bog som fork­lar­er i et letlæselig sprog alle nyb­eg­y­n­dere hvad affil­i­ate mar­ket­ing er.

 12. Tak for bogen Den­nis.

  En rigtig god bog til beg­y­n­dere!!
  Så hvis man er helt ny inden for affil­i­ate mar­ket­ing så er denne bog et must-read for at komme godt igang.

 13. Super bog og meget let tilgæn­gelig. Alt i alt en rigtig god beg­y­n­der­guide!

 14. Et overve­jende godt stykke arbe­jde og for­fat­teren for­mår at bruge et let læseligt sprog til nyb­eg­y­n­derens store fordel.
  Den løs­er prob­lem­still­in­gen “Affil­i­ate for nyb­eg­y­n­dere” på fornem­ste vis.
  Kan varmt anbe­fales at down­loade og læse denne e‑bog — er du ny i affil­i­ate er det et rigtig godt sted at starte!

 15. Fin bog.
  Det var bare, ikke det jeg lige søgte, idet jeg var på jagt efter input til hvor­dan man får mest ud af at annon­cere og sælge sine vare via affil­i­ate, og det dækker bogen ikke. Hvilket vist heller ikke var menin­gen.

 16. Hej Den­nis og tak for en fed bog, som er over­skuelig at læse, og let at følge.
  Jeg har nogle spørgsmål omkring en affil­i­ate “virk­somheds” rap­por­ter­ing til omver­de­nen, som jeg synes man­glede at blive afk­laret i bogen.

  Skal man reg­istr­eres hos Skat eller andre myn­dighed­er?

  Skal man erhverve sig et cvr nr. før man må beg­y­n­de som affil­i­ate, eller kan man komme ud for det hen ad vejen?

  Bliv­er der set på affil­i­ate som et hob­bypro­jekt og skal der der­for ikke betales moms og skat?

  Mvh. Andreas

 17. Hej Andreas

  Du skal helt sikkert ikke reg­istr­eres hos Skat, sålænge din omsæt­ning pr. år er under 50.000 kr. Kom­mer den over det, kan du vælge om du vil køre det som virk­somhed (med de fordele eller ulem­per det giv­er) eller om du bare vil beholde det som B‑indkomst.

  Men alle de indtægter du får fra dag 1, er skat­tepligtige (også op til de 50.000), men du behøver ikke være mom­sreg­istr­eret.

  Så kom du bare igang Andreas… Når du så får udbe­talt noget er det bare at opl­yse det som B‑indkomst og så kan du altid senere vælge at oprette en virk­somhed.

  Men søg altid pro­fes­sionel råd­givn­ing…

 18. Hej Den­nis.

  Tak for den gratis bog, dejligt at nogen vil hjælpe andre uden at tænke på sig selv først.

  Jeg er gået i gang med bogen og tager en lille bid ad gan­gen.
  Det er nogen rigtig gode råd og jeg kom­mer til at læse bogen mange gange for at få mest muligt ud af dine gode råd.

  Jeg vil helt klart anbe­fale bogen til andre.

  Ven­lig hilsen Jens Ander­sen

 19. Hej Den­nis.

  Da jeg start­ede med affil­i­ate mar­ket­ing, læste jeg bare lidt rundt på net­tet om det. Det var meget forvir­rende at finde oplysninger mange forskel­lige sted­er rundt på nette. I samme anled­ning fandt jeg din e‑bog. Jeg hen­tet den og har virke­lig brugt den meget. Det er godt med det hele sam­let et sted.

  - Oliv­er Thom­sen

 20. hey den­nis virke­lig go bog har hjulpet mig til bedre at forstå seo /affil­i­ate men har stadig meget at lære ^^men man skal jo starte et sted og din bog har hjulpet mig mig rigtig meget

 21. Hey,

  Jamen det var jo guld værd for sådan en som mig, der vid­ste nul og niks omkring det at lave en side. Det har været pænt vigtigt for mig at have nogle klare lin­jer at arbe­jde ud efter.

  Jeg takker mange gange og hvis jeg engang får suc­ces med min side, så vil denne e‑bog være grund­laget for dette.

 22. Tak for en vel­skrevet og brug­bar e‑bog. Jeg slugte den råt fra ende til anden og fik mod på at læse lidt mere om emnet.

  På under en uge har jeg startet en blog, som allerede nu lig­ger i top 40 i Googles søgere­sul­tater. Og jeg har slet ikke færdig end­nu 🙂

 23. Hej Den­nis,

  Spæn­dende læs­ning: Din ebog inspir­erede mig til at starte en helt ny dan­sk artikel data­base http://www.akitao.dk Håber du kom­mer for­bi med din næste artikel! Her har jeg også val­gt at for­fat­terne kan tjene på annon­cerin­gen når de udgiv­er artik­ler.. Tak for inspi­ra­tio­nen :0)

  Hilsen Mik­sen

 24. Hej Den­nis
  En nem og hur­tig bog. Jeg er dog stadig lidt forvir­ret omkring affil­i­ates… Du havde et afs­nit om pris sam­men­lign­ingssider, men hvor­dan får man affil­i­ate links til pro­duk­terne? Kør­er det 100% gen­nem affil­i­ate netværk, eller bliv­er man nød til at ud og lave nogen specielle aftaler? Jeg tænker på hvis jeg fx vil har noget jeg vil anbe­fale, ville det jo være fint hvis jeg kunne linke via affil­i­ate. Hvad hvis jeg fx har læst en virke­lig god bog om et emne som jeg vil anbe­fale. Hvor­dan find­er jeg så en affil­i­ate?

  Mvh
  Bri­an

 25. Hej Den­nis,

  Jeg synes bogen gav mig et godt og hur­tigt ind­b­lik i emnet på det overordnede plan. Det har bevir­ket, at jeg som nyb­eg­y­n­der har nogle ord og temaer at gå videre med, når der skal læres mere om affil­i­ates.
  mvh Edit

 26. Hej Den­nis

  Tusind tak for e‑bogen, den har virke­lig givet mig blod på tanden for at gå efter at kunne leve af net­tet som har min store inter­esse.

  Hvis du påtænker at gå mere i dyb­den til nævte niveau, så kunne jeg som ny have inter­esse i at få uddy­bet:

  - Hvor­dan opbygges hjemmesider, der er mål­ret­tet udval­gte søge­ord
  — Hvor­dan find­er man og bestem­mer sig for disse søge­ord
  — Søge­mask­i­neop­ti­mer­ing — hvor­dan?
  — Skal man vente med fx adsense til man er kom­met på side 1 i google?
  — Eksem­pler på gode affil­i­ate-sider — evt. dine :o)
  — Noget man bare skal holde sig fra at gøre…
  — Række­følge 1)ide 2)domænenavn og web­ho­tel 3)udarbejd side 4)? osv.
  — Letlæselig over­skuelig vejled­ning ved brug af adsense osv.

  Hvis der fandtes sådan en bog nu hvor jeg har læst din for beg­y­n­dere, så ville jeg fluks købe den (til rimelig pris) så måske en ide for dig?

  Men tusind tak for inspi­ra­tio­nen ind til videre — det sæt­ter jeg stor pris på :o)

  God fornø­jelse i Thai­land.

  :o)-Jannie

 27. Hej Den­nis
  You have hit the head with the ham­mer ? — or the nail with the ham­mer !
  Eller sagt på anden måde, jeg som netop har fået købt domæne, og som skal til at skrive reviews, har fået RIGTIG meget ud af at læse din artikel, da min side skal være affil­i­ate pow­ered.
  Din artikel er meget grundig, og den har givet mass­er af inspi­ra­tion.
  Hilsen Claus

 28. Nem og letover­skuelig læs­ning.
  Jeg har haft god brug af de brug­bare råd.

  Mange tak for bogen. Kan klart anbe­fales.

 29. Hej Den­nis

  Tak for en dejlig konkret bog, der gav stof til efter­tanke. Jeg har samme drøm som dig…det vid­ste jeg bare ikke, da jeg beg­y­n­dte at arbe­jde på at gøre drøm­men til virke­lighed, men i min første research faldt jeg over din bog og dit pro­jekt.

  Meget inspir­erende.

  Jeg er bestemt ikke noget teknisk natur­tal­ent, og jeg kunne godt bruge en case sto­ry i bogen — uden at du skal afs­løre dine for­ret­ning­shem­me­lighed­er, ville det så være muligt at skrive et kapi­tel om affil­i­ate skridt for skridt, alt­så først fik jeg ideen til det og det. Så gjorde jeg sådan og sådan…en form for opskrift: Fra ide til site.

  Hvis det ikke kan lade sig gøre, skal du have stor tak for at vise vejen som inspi­ra­tor. Jeg er kun lige beg­y­n­dt, men jeg vil sid­de på en strand om 3–5 år. Måske ses vi (-:

  De bed­ste hilsner
  Chris­t­ian

 30. Den er jo gratis hvad kro­ner og øre angår, den koster kun en email.

  Men jeg syntes bogen er en god “kom i gang” bog. Der er mange fif og jeg syntes det er godt bogen kom­mer med eksem­pler hvor­dan andre også laver affil­i­ates. Hvis der en dag kom­mer en opda­ter­ing, syntes jeg det vil være godt hvis der kom end­nu flere af andres eksem­pler med også.

  🙂

 31. Let læs­lig og forstålig e‑bog.
  Der er mange fif som man ikke lige tænker over som nyb­eg­y­n­der.
  Rigtig rigtig god bog som ikke kun bliv­er læst én gang.

  Glæder mig til en efterkom­mer “Affil­i­ate mar­ket­ing for ekspert­er” hvis du engang får mod på det.

 32. Gratis inspi­ra­tion er som gratis mad: Den bed­ste inspi­ra­tion. Og her er en e‑bog der lever op til det fuldt ud. Let læselig, og godt delt op, giv­er den mass­er af inspi­ra­tion til Affil­i­ate Mar­ket­ing, til en som mig der end­nu ikke er kom­met i gang.

  Berør­er alle de vigtig­ste emn­er, og giv­er mass­er af idéer, så vil anbe­fale den til alle der overve­jer at gå Affil­i­ate Mar­ket­ing vejen, eller allerede er i gang 🙂

 33. Fan­tastisk e- bog. Er specielt glad for de mange gode råd og, at jeg har fået mulighed for at finde the key­word acad­e­my gen­nem denne e‑bog…tak for det

 34. Rigtig fin E‑bog du har skruet sam­men her, infor­ma­tiv og inspir­erende. Hvis du skulle forbedre den, så skriv lidt om hvem du er som per­son, din bag­grund, uddan­nelse. For at man som læs­er kan sætte sig selv ind på din plads og sige der her kan jeg også, tror det vil give end­nu mere inspi­ra­tion.

  Mange hilsner
  Riko

 35. Hej Den­nis,

  Til lykke med en vel­lykket bog, som kom­mer godt omkring emnet i et letlæseligt og let­forståeligt sprog!

  En bog, som jer bestemt vil anbe­fale til adsense/affiliate begyndere/let øvede. Den behan­dler de vigtig­ste vin­kler på en fin måde og sikr­er en god bal­last, for dem som gerne vil igang med en reklameindtægt online.

  dbh
  Ken­neth

 36. Det er en super god bog. Bogen er vel­skrevet og meget konkret. Det giv­er god vær­di for en som mig, som er totalt udv­i­dende om emnet. Det giv­er mod på at kaste sig ud i kam­p­en.…

 37. Hej Den­nis,

  Virke­lig fin bog, som jeg fik rigtig meget ud af at læse! Den har givet mig spar­ket bagi til at komme i gang med mine pro­jek­ter, og har givet mig en god basisv­i­den for, hvor­dan jeg skal gribe det an. Jeg reg­n­er med snart at læse bogen igen, og bruge alle dine tips på mine nye sider. Mange tak!

  Mvh. Celia

 38. Hej Den­nis

  Tusind tak for en brug­bar bog om affil­i­ate mar­ket­ing. Jeg kendte intet til området, men har nu givet mig i kast med det. Bogen er skrevet i et letlæseligt og forståeligt sprog, og du gør det ikke mere besværligt end det er.
  Tak for din hjælp.

  Mvh.
  Dras­co

 39. Ny viden er guld værd og denne bog er med til at give et rigtig godt overb­lik over affil­i­ate mar­ket­ing. Det vigtig­ste for mig når jeg har læst en bog er, at jeg føler jeg har fået noget brug­bart viden og det føler jeg helt sikkert jeg har fået med Den­nis’ E‑bog om affil­i­ate mar­ket­ing.

  Har fået en masse gode råd, der har ført til nogle gode ideer og dermed har jeg nu et par nye opgaver på “to-do-lis­ten” 🙂

  Ser frem til bog nr. 2

  Vh Kris­t­ian Nør­gaard

 40. Tak for en super god e‑bog!
  Meget vel­skrevet og du kom omkring alt hvad jeg håbe­de bogen ind­holdte!
  Mange tak for brug­bare råd og tips til affil­i­ate mar­ket­ing =)

  Mvh Louise

 41. Hej Den­nis
  En rigtig god bog, du har skrevet, den får jeg helt sikkert stor gavn af.

 42. Denne e‑bog intro­duc­er­er dig til alt det generelle inden for affil­i­ate mar­ket­ing. Den er godt skrevet og man kom­mer hur­tigt ind i hvad affil­i­ate mar­ket­ing er.

  Den­nis Kjærs­gaard er en af Dan­marks førende inden for affil­i­ate mar­ket­ing, og hans e‑bog får min fulde anbe­fal­ing.

 43. Jeg nød at læse din bog Den­nis, den er nem at forstå og kom­mer ind på et bredt aspekt af online markeds­føring.
  Enhver der overve­jer at arbe­jde med online markeds­føring, skulle være en idiot ikke at læse den.
  Hvis jeg partout skulle komme med kon­struk­tivt kri­tik, skulle det omhan­dle den grafiske front. Det var ikke for­si­den der fik mig til at læse den 😉

  Tak for god læs­ning,
  ‑Casper

 44. Super bog som gav mig den infor­ma­tion om afil­li­ate mar­ket­ing som jeg savnede.Dog synes jeg det var svært at finde ud af, hvor­dan jeg skulle give denne feed­back. Et direk­te link eller et tydeligere link til at give feed­back­en ville gøre det let­tere.

 45. Hej takker for bogen jeg er helt ny i det her og bogen har da helt sikkert givet mig et større ind­b­lik i dette marked og tror da lige jeg vil læse den igen på et tid­spunkt =)

 46. Hej Den­nis

  Tusind tak for bogen. Super let læseligt stof — lige til, at gå til og en fan­tastisk guide ude­nom de største huller. Affil­i­ate for nyb­eg­y­n­dere har fået plads på “hylden” med opslagsværk­er. Abso­lut anbe­falelsesværdig.

 47. Hej Den­nis

  Jeg har desværre ikke haft tid til at læse bogen end­nu, jeg har print­et den ud så jeg kan læse lidt i den når jeg har tid, jeg arbe­jder desværre ALT for meget, men jeg skal nok nå at læse den, jeg er ikke sikker på at den er det rette for mig, men måske jeg skulle læse den hur­tigt og på den måde komme ned i gear, over 300 timer om måne­den er jo lidt for meget at arbe­jde, hvilket er en realitet i mit liv og har været det de sen­este tre år.… Puha!!

  Jeg vil prøve at blive økonomisk fri og det kræver sin mand, jeg skal også fly­tte til Thai­land om ganske få år, jeg er holdt op med at sætte tid på da det kniber med at over­holde det, vi har hus og det hele der bare står og ven­ter på os (thai­land­sk gift)
  Når jeg har læst bogen skal jeg nok komme med en kom­men­tar om den…

  Tillykke med julen

  Ven­ligst
  Flem­ming

 48. Tak for en god intro­duk­tion til affil­i­ate. Bogen er let læseligt, så alle kan være med.

 49. Hej Den­nis.

  Mange tak for bogen. I betragt­ning af dens beskedne tykkelse synes jeg det er en inspir­erende bog som kom­mer omkring mange ting som man ikke lige tænker over når man skal starte med en hjemme­side.

 50. Tak for en god lille beg­y­n­dr guide til affil­i­ate — Super bog, let læseligt 🙂

 51. Tak Den­nis
  Det er en frem­ra­gende bog, som kom­mer ind på mange emn­er. Den hjælper en på mange områder, samt man slip­per for mange fejl. Da den også er gratis, kan man kun sige at det er mega dejlig. Til dem som ikke har læst den, burde dette være et must.

  Tak for hjælpen

 52. Hej Den­nis
  ¨
  Tusind tak for­di du har gjort dit mate­ri­ale gratis tilgæn­geligt. Jeg er helt ny til branchen, så det var virke­lig en stor hjælp at læse hvilke ting, man skal være opmærk­som på ved opstart. Jeg skal helt sikkert læse den flere gange.

 53. Hej Den­nis. Tak for en rigtig fin vejled­ning. Da jeg læste bogen havde jeg lige fået google adsense som ser ud til at være fint til min blog.…det ar taget mig lang tid at turde down­loade de forskel­lige afil­li­ate part­ner, og føler jeg mig ikke sikker i alt det omkring linkbuild­ing. F. eks. er jeg meget i tvivl om man må linke til en web­shops var­er samt artik­ler og billed­er fra mag­a­sin­er hvis man kildeangiver.…..så jeg har et stykke vej igen før min blog bliv­er som jeg vil have den.

  Mange hilsen­er
  Liselotte

 54. Hej Den­nis,
  Tak for en super bog. Jeg er helt grøn på området. Har end ikke nogen hjemme­side, hvilket jeg reg­n­er med at rode bod på 😉
  Din bog er nem at læse og forstå og til stor inspi­ra­tion. Tak for det.

  Bed­ste hilsner
  Char­lotte

 55. Hej Den­nis…
  Super god bog og læste det hel i den 😉
  Jeg har ikke rigtig haft helt på min hjemme­side…
  Kan du hjælpe mig så jeg får flere til at købe og tilmelde sig i de grup­per at jeg har på min hjemme­side…

  Mvh Stef­fen

 56. Hej Den­nis

  Jeg har nu haft din bog i en uge. Jeg har læst den to gange og været tilbage til enkelte kapitler og links flere gange end det.

  Hvad har jeg så fået ud af det?
  — Jeg har startet min egen side
  — Er beg­y­n­dt at fylde den med con­tent
  — Har meldt mig til de vigtig­ste affil­i­ate pro­gram­mer
  — og er beg­y­n­dt at lede efter nye niech­er

  Helt fan­tastisk. Du har godt nok givet mig blod på tanden. Tak skal du fandme have.

  Mvh Bri­an

 57. Hej Den­nis
  Jeg har læst din bog og synes den bekræft­ede mig i hvor­dan jeg skal gribe opgaven an. Jeg går pt. På kur­sus og din bog var et fint sup­ple­ment — tak for bogen.

  Bh. Dorthe

Skriv en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.