Affiliate Marketing blog

Velkom­men til min affil­i­ate mar­ket­ing blog, hvor jeg del­er mine erfaringer fra mit arbe­jde. Jeg start­ede selv i starten af 2010, og siden­hen har jeg lært utrolig meget af de erfaringer, som jeg har gjort mig ved at afprøve forskel­lige ting. Disse erfaringer del­er jeg her på bloggen og i denne affil­i­ate mar­ket­ing guide.

Gratis e‑bog om affiliate marketing

Gratis e-bog "Affiliate marketing for nybegyndere


Mine seneste artikler om affiliate marketing

Affil­i­ate DM 2012
Affiliate DM 2012

Hvis du ikke allerede har set det, så er Affil­i­ate DM 2012 allerede skudt i gang. Hvis du selv arbe­jder med affil­i­ate mar­ket­ing, så bør du følge med i denne…

Den nemme vej til gode links
Den nemme vej til gode links med gæsteindlæg

Der sker utrolig meget i Google for­tiden, og Google har varslet en ny opda­ter­ing, som kom­mer til at ramme hjemmesidee­jere og seo’er hårdt. Tiden hvor man bare kunne oprette mange dårlige…

Eksklu­siv part­ner hos Repay­Media
RepayMedia eksklusiv partner

Tjen mere på dine affil­i­ate kam­pag­n­er Jeg har de sen­este par måned­er forhan­dlet med Repay­Media, som er et dansk/skandinavisk affil­i­ate netværk. De har kam­pag­n­er til alle for­mer for online mar­ket­ing,…

Affiliate marketing FAQ

Hvad er affil­i­ate mar­ket­ing

Fordele som affil­i­ate

Fordele som annon­cør

Hvor­dan bliv­er man affil­i­ate mar­keter

Affil­i­ate netværk

Danske affil­i­ate netværk

Uden­landske affil­i­ate netværk

Gratis e‑bog om Affil­i­ate mar­ket­ing

Nyheds­brev om Affil­i­ate mar­ket­ing

Hvad er affiliate marketing?

Affil­i­ate mar­ket­ing fun­gere på den måde, at online virk­somhed­er lad­er andre markeds­før­er deres pro­duk­ter. Typisk betaler annon­cøren en pro­vi­son i form af et fast beløb eller en pro­cent­del af sal­get. Der find­es ligeledes kam­pag­n­er, hvor der betales et fast beløb, hvis der laves et lead, eller de besøgnede f.eks. tilmelder sig virk­somhe­dens nyheds­brev.

Fordele som affiliate

Forde­len ved at være affil­i­ate er at man ikke behøves at have sine egne pro­duk­ter. Så man slip­per for alt fra ind­køb, lager, kun­de­ser­vice, hånd­ter­ing af ordre osv. Som affil­i­ate skal man udelukkende fokusere på at markeds­før­er de pro­duk­ter, som kon­vert­ere bedst til sine brugere.

Fordele som annoncør

Forde­len ved af være affil­i­ate mar­ket­ing annon­cør er at andre markeds­før­er ens pro­duk­ter, og de bliv­er kun betalt, når der gen­nem­føres et salg eller lead. Det er salg, som annon­cøren nok aldrig havde fået selv, og virk­somhe­den kan end­da selv bestemme, hvor meget de er vil­lige til at betale for et salg.

Hvis annon­cørens pro­dukt kon­vert­ere godt, og han er vil­lig til at betale en høj pro­vi­sion, så er der en god chance for, at mange affil­i­ates vil benytte annon­cørens affil­i­ate kam­pag­n­er.

Hvordan bliver man affiliate marketer?

Alle der har en hjemme­side kan tilmelde sig som affil­i­ate mar­keter hos de forskel­lige affil­i­ate netværk der find­es. Derefter kan man beg­y­n­de at reklamere for andres pro­duk­ter og tjene penge, hvis de besø­gende klikker på disse affil­i­ate links og derefter køber noget hos annon­cøren.

Affiliate netværk

Der find­es utrolig mange affil­i­ate netværk, som du kan tilmelde dig til og hente affil­i­ate reklamer fra, men jeg vil anbe­fale dig at holde dig til få af de største affil­i­ate netværk. Det vil gøre det let­tere for dig at opdatere dine affil­i­ate kam­pag­n­er og give dig et bedre overb­lik.

Du kan også lave direk­te affil­i­ate aftaler, hvilket jeg selv har gjort med My Secu­ri­ty Cen­ter

Her er nogle de danske og udenlandske affiliate netværk, som jeg selv har benyttet og været tilfredse med:

Danske affiliate netværk

Trade­Dou­bler

Euroads

Part­ner-Ads

Udenlandske affiliate netværk

Com­mis­sion Junc­tion

Ama­zon

E‑junkie

Click­Bank

Vil du gerne vide mere om affiliate marketing?

Hvis du gerne vil vide mere om affil­i­ate mar­ket­ing, så vil jeg gerne opfor­dre dig til at tilmelde mit nyheds­brev. jeg sender sjældent og spam­mer aldrig.

Tilmeld dig nyheds­brevet, så får du en mail med gode tips og tricks om affil­i­ate mar­ket­ing, når du mindst ven­ter det.

Du kan også med fordel læse den store guide om affil­i­ate markeds­føring, som er skrevet af Mikael Rieck. Denne guide er opdateret (2017) og giv­er dig en grundlæggende forståelse om affil­i­ate mar­ket­ing.

Kontakt mig her - Telefon, mail, facebook, twitter og andre kontaktoplysninger til Dennis Kjærgaard Affiliate marketing nyhedsbrev - Få det gratis ved at tilmelde dig her Sportspræmier - Køb pokaler og medaljer med gravering online til lavpris! Thailand - Jeg flytter til Koh Chang i Thailand, læs om det her Status efter et år med Google Adsense og affiliate marketing Affiliate og Adsense status efter 6 måneder inde i projektet Status på affiliate marketing projekt efter 3 måneder Affiliate marketing projekt - Føste status

GD Star Rat­ing
load­ing…
Affil­i­ate Mar­ket­ing blog, 4.3 out of 5 based on 6 rat­ings