Skip to content

Få flere sidevisninger med disse WordPress plugins

Skrevet af Dennis Kjærgaard
02/09-2012
Wordpress plugins som giver din blog flere sidevisninger ved hjælp af simpel navigation og vise relaterede indlæg

I går var jeg ved at lave lidt research for vores rejseguide KohChangers.com. I den forbindelse faldt jeg over et site, som benytter 2 plugins, der tiltalte mig så meget, at jeg selv har installeret dem på min blog.

De har begge til formål at forbedre brugervenligheden og skabe flere sidevisninger.

 

Pæn og simpel navigation til forrige/næste indlæg

WP Single Post Navigation

Dette WordPress plugin er utrolig simpelt. Det har ingen indstillinger, som du skal rode rundt med. Installer blot dette plugin og du vil efterfølgende få tilføjet nogle simple og flotte grafiske pile i højre og ventre side på alle dine indlæg (ikke sider). De følger med når de besøgende scroller, og de er derfor konstant synlige på dine indlæg. På den måde kan dine besøge nemt klikke videre til forrige/næste indlæg, og det vil måske give dig nogle flere sidevisninger. Samtidig vil det være med til at forbedre brugervenligheden på din blog.

Simpel navigation til forrige/næste side

 

Bedste plugin til visning  af relaterede indlæg

nrelate Related Content

Jeg har tidligere haft installeret et af de mest brugte plugins, som viste relaterede indlæg. Jeg valgte dog at skrotte det igen, da jeg ikke var særlig imponeret over relevansen af indlægende samt layoutet. Dette plugin slår det på alle fronter! Den største grund til at jeg valgte det, er de mange muligheder for selv at bestemme, hvordan de skal præsenteres for dine læsere.

Nedenfor kan du se de mange muligheder, som dette plugin giver dig, for at friste dine besøgende til at læse mere af dit indhold.

Frist dine læsere med dette WordPress plugin som viser relaterede indlæg

Med dette WordPress plugin behøver du ikke have styr på CSS for at fremvise relatederede indlæg på en tiltalende måde. Vælg det layout som passer bedst til din blog, og du er kørende. Det er også muligt at fravælge specifike indlæg eller indlæg i visse kategorier, hvor man ikke ønsker at få vist relatederede indlæg.

 

Flere gode WordPress plugins

Jeg håber at du kunne bruge disse plugins til at forbedre din egen blog. Hvis du vil have anbefalet andre gode plugins, som jeg selv har brugt/bruger, så se min liste med gode WordPresss plugins.

GD Star Rating
loading...
Få flere sidevisninger med disse WordPress plugins, 4.8 out of 5 based on 8 ratings


Del med dem du kender:8 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Jonathan Lindahl permalink

  Kendte ikke “WP Sin­gle Post Navigation” – men synes det lyder som et rigtig fedt plugin!

  Man får virkelig lyst til at trykke på pilene, når man læser en af dine indlæg 🙂

 2. Så virker de 🙂

 3. Hvis man højreklikker på dine billeder i relaterede indlæg, får man dette http://imgcdn.nrelate.com/image_cache/denniskjaergaard.com/63897160d8572ba33b2d9447bbc9a4c8

  Så reklamerer man jo lidt for N relate og ikke sig selv.

  Så N related scorer altså lidt “Link Juice” på den konto.

  Men det er et flot plugin som jeg overvejer at bruge. Har testet det, men link virker ikke på mine billeder.

 4. More plugins – more problems 🙂 Men dem du har fanget her er helt klart noget, der skal eksperimenteres med!

 5. Hej Dennis,

  Super artikel!
  Jeg ledte faktisk lige efter et “related articles” plugin i dag, som ville passe perfekt ind i mit nye tema som jeg er ved at udvikle – det hjalp du da lige med!

  Mange tak 🙂

  MVH
  Aris Kuckovic

 6. Super indlæg. Skal igang med at lave min egen lille artikel database ting for sjovs skyld. Så plugins anbefalinger til wordpress er i høj kurs 🙂

 7. “WP Sin­gle Post Nav­i­ga­tion” Lyder helt klart som et plugin, som jeg vil tage et kig på. Det virker til, at være en fed måde, at få brugerne til, at blive på ens side.

 8. Rigtig god liste med plugin til wordpress. Det flere af dem jeg vil tage med på mine sider. Tak fordi du vil dele det med os 🙂

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.