Skip to content

Hvilket emne skal jeg skrive om?

Skrevet af Dennis Kjærgaard
05/08-2011
Hvilket emne skal jeg vælge at skrive om?

Emner at skrive om

– I sidste uge fik jeg en mail fra en af mine faste læsere, som gerne ville have nogle gode råd om, emner at skrive om.

Det er et spørgsmål, som mange andre sikkert også har, hvis de selv vil starte med at lave affiliate marketing. Derfor vil jeg gerne dele mit svar her på bloggen.

 

Dette var mit svar på valg af emne:

Det kan være svært at finde ud af, hvilke emner man skal skrive om. Selv startede jeg ud med små nichesites, hvor der ikke var meget konkurrence, men som alligevel havde en fornuftig søgevolumen.

Det blev dog hurtigt kedeligt at arbejde på sites, som handlede om sko, jordvarme, camping osv. Det var ikke emner, som havde min egen interesse. Det var derfor svært at tilføje dem noget unikt indhold, som skulle få sitet til at skille sig ud fra konkurrenterne.

Derfor er jeg i stedet for begyndt at fokusere på sites, som jeg synes er sjove at arbejde på, da de har min interesse. Det er f.eks. denne affiliate marketing blog og det nye site KohChangers.com, som er en rejseguide for Koh Chang i Thailand, som vi jo flytter til i januar. Når vi bor der nede vil vi besøge de forskellige hoteller, resorts, seværdigheder på øen og skrive personlige anmeldelser om dem på sitet + blogge lidt om vores liv på Koh Chang.

Den type sites, som man er stolte af og gerne vil dele med sine egne venner og familie, tror jeg er fremtiden indenfor affiliate. Google er blevet bedre til at frasortere tilfældige affiliate sites, og det bliver samtidig mere og mere vigtigt at være aktiv på de sociale medier, og der er det kun “kvalitets sites” der overlever i det lange løb…..tror jeg.

Så mit råd vil være, at du starter et site om et emne, som du brænder for og kan bidrage med noget unikt til.

De bedste hilsner
Dennis Kjærgaard

 

Har du selv svært ved at vælge emner man kan skrive om, eller har du gode råd til andre, så smid en kommentar, så vi alle kan blive klogere.

 

GD Star Rating
loading...
Hvilket emne skal jeg skrive om?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Gratis e-bog om affiliate marketing
Lær hvordan du tjener penge på nettet med min gratis e-bog "Affiliate marketing for nybegyndere", og få løbende gode tips og tricks til at optimere dine sites.


Del med dem du kender:6 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Hej Dennis
  Fedt den med rejseguiden. Den ligger jo lige til højrebenet for jer.

  Mht. at finde emner har Pat Flynn vist en god metode på:
  http://www.smartpassiveincome.com/niche-site-duel-002-finding-a-profitable-niche-my-process-revealed/

  Han er også inde på at det skal være pasionen der driver værket. Derudover læste jeg forleden et indlæg af Randfish hvor han netop påstår at Google efterhånden kan læse sig frem til autencitet:
  http://www.seomoz.org/blog/a-theory-about-google-authenticity-and-passion-as-ranking-signals

  Mvh
  Lars

 2. Hej Lars

  Tak, rejseguiden er meget oplagt og bliver sjov at udbygge, når vi bor på øen.

  Det er nogle gode og relevante links. Jeg læser selv en del fra Pat Flynn, da jeg synes at han er super god til at lære sine egne erfrainger fra sig.
  Google har efterhånden adgang til utrolig meget data om brugerne, så det bliver helt klart lettere for dem af sortere junk fra. Jeg har ikke læst den artikel du henviser til, så den vil jeg straks dykke ned i 🙂

 3. Bruno permalink

  Er er nogle der erfaring med Market Samurai er den pengene værd ?

 4. Thomas Thomsen permalink

  Bruno -> Det synes jeg. Har du nogle sites, eller måske planer om at lave nogle, får du nogle gode tips til søgeord, som ikke kan findes i Google Keywords…

  Det er simpelthen surt at optimere ens site til et keyword man troede var gode, men som viste sig at være svagt. Så arbejder du aktivt med SEM synes jeg MS er et godt køb.

 5. Bruno permalink

  Tak for det TT

  Dennis kan du mærke noget til panda google opdatering på dine sider ?

 6. Hej Bruno

  Jeg kan mærke det en smule på mine engelske adsense sider, som har haft en lille nedgang i trafik.

  Jeg tror ikke at det er fordi pandaen har “ramt” mine sider, men mere at andre etablerede sider i nicherne har haft en positiv effekt af de nye opdateringer.

  Det er også vigtig at huske på, at Google hele tiden laver nye ændringer. Den eneste måde man kan beskytte sig, er ved at løbende give dem det, som de efterspørger.

  Lige nu ser det især ud til at være inddragelse af sociale medier. Det virker i hvert fald for min blog 🙂

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.