Skip to content

The Keyword Academy

Hvad er The Keyword Academy?

The Keyword Academy er især interessant for dig, som er nybegynder, men gerne vil skabe en online indkomst med Google Adsense eller affiliate marketing kampagner. Som medlem for du adgang til alt, hvad du behøver at vide for at komme i gang med dine første Adsense hjemmesider.

Lær at tjene penge online

Video Skolen: Der er ikke tale om et mirakel program, som kan gøre dig rig, imens du sover. Der er tilgengæld tale om adgang til en masse gode træningsvideoer, hvor du lærer trin for trin, hvordan du skal lave dine hjemmesider og få trafik til dem. Videoerne tager tid at se, men jeg har selv lært utrolig meget ved at se dem, og den viden er alene alle pengene værd.

Niche Keyword Tool: Søgeordsanalyse er afgørende for din succes med Adsense, og her kommer keyword værktøjet niche refinery dig til hjælp. Med dette keyword tool sparer du en masse tid på dine søgeordsanalyser og udregner hvor meget, der er potentiale for at tjene på dine søgeord.

Gæsteindlæg System: Her kan du få fuld valuta for pengene, da det giver dig mulighed for udvælge dig relevante niche hjemmesider til dine artikler. Du kan i oversigten se, hvilken pagerank siderne har, og dermed opnå nogle meget gode kvalitetslinks til dine egne sider.

Du kan også tilmelde dine egne sider til systemet, og modtage gæsteindlæg fra andre, imod at de for links i artiklen. Derved får du gratis kvalitets indhold til dine sider, og du kan selvfølgelig altid afvise indlæg, som du ikke ønsker udgivet på din hjemmeside.

Hjælp fra Forum: The Keyword Academy er som sagt et godt sted for nybegyndere, som jeg selv var, da jeg blev medlem. Hvis du er i tvivl om noget som helst, så er der tilknyttet et forum, hvor du altid kan få hjælp at de andre medlemmer af Keyword Academy. Jeg har ikke selv søgt hjælp i deres forum, men jeg har læst mig til mange gode råd og konkrete løsninger ved at læse nogle af de mange spørgsmål og svar, som findes derinde.

Virker The Keyword Academy

Deres gæste indlægssystem har jeg alt for lidt erfaring med, til at kunne sige om det virker, men den første måned koster kun 1$, og med alt det jeg har lært i deres videoer, vil jeg bestemt anbefale det til alle nybegyndere. Uden den viden jeg har fået fra The Keyword Academy, var jeg ikke kommet så godt fra start, som jeg har gjort. Derfor er jeg også stadig medlem, og jeg vil  anbefale dig også at blive det, hvis du ønsker at arbejde seriøs med dine Adsense hjemmesider

Vurdering

Et virkelig godt valg for nybegynderen, der vil arbejde målrettet med Adsense hjemmesider. Hvis du ikke ved noget i forvejen, så pyt for du lærer det hele her trin for trin.

For den øvede vil jeg også sige at The Keyword Academy er værd at afprøve, da deres gæsteindlæg system ser meget lovende ud i mine øjne. Deres niche keyword tool kan spare dig en masse tid, hvis du ikke i forvejen har lavet dit eget keyword tool

Det koster trods alt kun 1$ den første måned, så det er vel værd at prøve….det gjorde jeg heldigvis 🙂

GD Star Rating
loading...
The Keyword Academy, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Del med dem du kender:


14 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Daniel Pedersen permalink

  Jeg vil blot sige at jeg bruger deres system postrunner til mine engelske sider, det er det system som du kan sende gæsteindlæg ud med. Det er rigtig god til at lave din linkbuilding, og hvis du vil prøve kræfter med en artikeldatabase og komme hurtigt fra start, så kan du tilmelde din hjemmeside til deres database og så vil du begynde at modtage artikler, nogle modtager næsten 10 artikler om dagen, så det er da en nem måde at få en masse indhold på.

 2. Hej Daniel

  Tak for din kommentar. Det er super at vi begynder af være en del danske medlemmer af The Keyword Academy.

  En af mine egne sider modtager ca. 20 indlæg om dagen. 20 x 300 ord er alligevel 6000 ord om dagen, så du har ret i at det er en nem måde at få unikt indhold på.

  Det eneste det kræver er at godkende og afvise artikler for at holde en rimelig kvalitet. Det arbejde er jeg ved at oplære min assistent fra Filippinerne op i, så jeg selv sparer tid på at gøre det.

  Kvaliteten er endda meget højere end de beskrivelser, som jeg modtager i mit danske linkkatalog.

  Den største fordel ved Postrunner er dog de link man selv kan udgive på andres sider. Muligheden for selv at bestemme ankertekster, og hvilke sider artiklerne skal udgives på, gør det utrolig nemt at arbejde med linkbuilding.

 3. Bare lige for at sikre mig at jeg har forstået det rigtigt: Hvis jeg nu køber en lang række artikler af en skribent, og ligger links i og sådan, så kan jeg med TKA få artiklerne distribueret ud til relevante sites, og på den måde linkbuilde? Det lyder da skide smart 😀

 4. Hej Theis

  Ja det er nemlig s…. smart, og det bliver brugt af alt for lidt. Du kan forestille dig det, som et stort netværk, der vil udgive gæsteindlæg, så længe dine artikler er ordenlig skrevet med min. 300 ord og maks. indeholder 2 links.

  Hvis du f.eks har et site om iPhone, så er det ikke sikkert, at der findes sites kun om iPhone i netværket, men du vil kunne finde nogle relevante niche sider, hvor dine søgeord vil passe ind.
  Men bare det at selve artiklen handler om dit søgeord vil også give noget værdi, selvom den bliver udgivet på en site, som omhandler alt mellem himmel og jord.

  Btw. søgeordet “ipodtouch” er ret let at flette ind i engelske artikler 😉

 5. Kasper Christensen permalink

  Jeg overvejer at melde mig til TKA. Men hvad med de sites. Køber du selv domæne og hosting, eller kører du med TKA’s gratis hosting? Kan ikke finde ud af, om der er en hage ved det 🙂

 6. Hej Kasper

  Deres gratis hosting er et tiltag, som er kommet efter jeg selv blev medlem. Det er lavet for at gøre det lettere og billigere for folk at komme i gang.

  De vil bare gerne hjælpe dig i gang, og så håber de at du bliver ved med at være medlem. Så du kan roligt prøve, det er jo også gratis at være medlem den første måned, så meld dig til og se, hvad du synes om det.

  Jeg er selv rigtig glad for at jeg blev medlem, og nu har jeg været det i et år 🙂

  Held og lykke med det, hvis du kaster dig ud i det

 7. mano mattino permalink

  hej dennis. Kender du nogle i nordjylland eller omegn, der også laver affiliate marketing, som man evt. kunne netværke med?
  Eller hvor man man kan finde info?
  kh mano

 8. Hej Mano

  Jeg er selv medlem af et lukket affiliate marketing netværk.

  Hvis du gerne vil lave dit eget, men ikke kender nogen, som arbejder med affiliate, så vil jeg anbefale dig at oprette en tråd i affiliate kategorien på Amino.dk

  Der er jeg ret sikker på at du vil kunne finde andre fra Nordjylland, som også laver affiliate marketing. Bare husk at der skal være et formål med gruppen, så i ikke alle sammen bare møder op for at blive fodret med guldkorn om, hvordan i kan tjene flere penge på affiliate marketing.

  For mig handler netværk først og fremmest om at GIVE noget af det, som jeg selv kan bidrage med. Hvis du har den indstilling, så vil du også opleve at andre er villige til at hjælpe dig, når du har brug for det 🙂

 9. mano mattino permalink

  ok 1000 tak

 10. Thomas H permalink

  Hej Dennis m.fl.

  Først vil jeg lige sige at jeg syntes det er superfedt site du holder, har brugt det meget de sidste par måneder, når jeg har lavet research. er helt nybegynder, men syntes jeg er kommet rigtig langt, med hjælp herfra!

  Jeg meldte mig ind i TKA for en måneds tid siden, og har læst og lyttet til ALT deres materiale. Det virkede rigtig fornuftigt, MEN nu er de begyndt med deres version 2.0 og det hele virker en smule meningsløst nu.

  Efter at Panda er kommet på “gaden”, er deres værktøjer ikke up to date, og vil ikke give den ønskede effekt mere, og måden at skrive på skal nu være meget anderledes, længere indlæg med et bredere indhold. og deres eget keyword tool er nu også begrænset, og de anbefaler selv at man benytter keyword dominator tool.

  Hvad er din / jeres holdning til alt dette… for mig virker det som om man skal glemme alt man har lært, og blot lave hjemmesider med godt indhold man brænder for, da alt Affiliate vil blive droppet til bunden af google. (med mindre man bruger Adsense selvfølgelig).

  Sidder blot og er en smule frustreret over den tid man har brugt på at lære, hvis man skal starte forfra! 🙂

  Kasper -> jeg har selv oprettet en konto hos hostgator.com som TKA selv anbefaler, og det virker super godt. og så er du heller ikke afhængig af dit abonnement hos TKA hvis du vælger at droppe dem senere hen!

  PS hvorfor datere du ikke vores indlæg 🙂 Det er svært at vide om man kommentere på et tudse gammelt indlæg.

 11. Hej Thomas

  Jeg tror at The Keyword Academy hele tiden vil ændre sig i takt med at der sker ændringer i Google.

  Det er selvfølgelig en skam at den “gamle” metode ikke virker så godt som tidligere, men TKA tager i det mindste action og lærer folk, hvordan de skal ændre deres gamle sites, så de fortsat kan tjene penge på nettet.

  Jeg tror stadig at nybegyndere (folk som tjener under $1000 om måneden) kan lære meget ved at være medlem af The Keyword Academy.

  —————————

  Dato på kommentarer kommer på en dag jeg har tid og husker det 🙂

 12. Elo permalink

  Hej Dennis

  Kører du videre med TKA 1.0 metoden eller er du gået over til TKA 2.0 med dine sider ?

  Jeg synes det er lidt svært at vide hvad der virker lige for tiden, men hvis det bliver ved at gå op ad/frem ad for dine sider og du bruger TKA 1.0 så virker den nok ok stadig..

 13. Hej Elo

  Godt og relevant spørgsmål 🙂

  Jeg har stadig sites, som kører 1.0 metoden, og de klarer sig fint i Google. Men allerede inden TKA lancerede 2.0 metoden var jeg begyndt at satse på “kvalitetssider”, da jeg tror, at de har langt større chance for at overleve.

  Husk er der er en grund til at TKA har ændret taktik, så jeg vil anbefale dig at følge den. Jeg har i et stykke tid overvejet at skrive et indlæg om, at jeg har skiftet taktik, siden jeg startede mine adsense/affiliate sider. Så det bliver nok et emne, som jeg kommer til at skrive om i et kommende indlæg.

 14. Elo permalink

  Der er nok ingen tvivl om at en kvalitets side har bedre chance for at blive ved at klare sig godt i fremtiden. Men det er en helt anden slags arbejde der skal lægges i at lave kvalitets sider, det er svært hvis ikke det er et emne der har ens interesse.

  Men ser frem til at læse det kommende indlæg..

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.