Skip to content

Status på adsense og affiliate projekt efter første måned

Skrevet af Dennis Kjærgaard
08/04-2010
Google Adsense

Det har været en rigtig spændende tid den seneste måned, for som du kunne læse i mit indlæg om hvad jeg skal lave i 2010, er jeg kommet i gang med mit adsense og affiliate projekt.
Inden jeg gik i gang, har jeg brugt mange timer på at læse om emnet, og jeg blev især inspireret af Mikael Rieck, som blogger på antphilosophy.com. Mikael har skrevet mange gode indlæg om, hvordan han selv har skabt online indtægt, og han giver nogle gode konkrete eksempler på, hvordan han gør det. Hvis du overvejer at tjene penge online på adsense eller affiliate, så vil jeg anbefale dig at blive inspireret af Mikaels mange indlæg, om hvordan han selv gør.
Den viden, som jeg har læst mig til på et utal af sites, inden jeg gik i gang, har givet mig en god start på mit projekt. Jeg har allerede den første måned lavet et tocifret antal sites med massere af kvalitets indhold til søgemaskinerne. Langt de fleste at mine sites er engelsksprogede, og da jeg selv er en halv krig om at skrive artikler på engelsk, så har jeg valgt at outsource denne del til freelance tekstforfattere, som jeg har skabt kontakt til via Elance. Jeg har indtilvidere benyttet mig af 3 forskellige frelancere for at variere skrivestilen i artiklerne og sprede risikoen for at blive snydt.

Da jeg ikke selv skal bruge tid på at skrive artikler, frigiver det en masse tid til at lave linkbuilding til mine sider, og resultaterne har allerede vist sig. Flere at mine sider har allerede efter 1 måned fået pagerank af Google. Nu går jeg ikke selv så meget op i pagerank, da den ikke er afgørende for, om jeg får besøgende, men for mig er den en indikation af at min linkbuilding virker. Jeg har ikke haft noget mål mht. indtjening i denne måned, men siderne har allerede givet et par hundrede fra adsense samt et par affiliate salg, så jeg er glad og tilfreds og ser lyst på fremtiden.

Hvis du selv kender til nogle gode blogs om online markedsføring, som har hjulpet dig selv godt i gang, så del dem gerne 🙂

GD Star Rating
loading...
Status på adsense og affiliate projekt efter første måned, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Gratis e-bog om affiliate marketing
Lær hvordan du tjener penge på nettet med min gratis e-bog "Affiliate marketing for nybegyndere", og få løbende gode tips og tricks til at optimere dine sites.


Del med dem du kender:14 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Johnny Speiermann permalink

  Det er da hurtigt, du begynder at se resultater. Godt gået.

  Jeg kan ikke engang få en godkendelse igennem hos Adsense – jeg har foreløbig ventet over 1 måned, så det går da ikke videre hurtigt. Og man kan dælme ikke engang kontakte dem for at høre, om man er røget ud af køen.

 2. Tak Johnny
  Jeg havde selv en del problemer med godkendelse til Adsense, men genbestilte 3 gange og til sidst dukkede den op med posten.

  Jeg håber du snart modtager den så du kan komme i gang og dele erfaringer 🙂

 3. Hej Dennis

  Spændende at læse om dit adsense/affiliate projekt. Jeg har også læst Michaels spændende indlæg og ladet mig inspirere.

  Mit lille forsøg med rent danske adsense blogs har nu i snit givet 60 kr om dagen gennem en længere periode. Det har givet en meget god timepris per artikel 😉

  Tim

 4. Hej Tim

  Det lyder spændende, hvor længe har du været i gang?

  Jeg har mest fokuseret på engelske sites, men jeg har også kørt nogle forsøg med et par danske, og de ser ud til at være profitable 🙂

 5. Hej Dennis

  Jeg har ca været igang ca årsskiftet. Blev egenligt tricket af at jeg havde et gammelt indlæg på en blog som blev ret besøgt omkring jul/nytår 2009 som gav en pæn opsætning (dog ikke nok til at blive udbetalt).

  På baggrund af det satte jeg nogle niche-websites i søen, og de fleste har generet indtægt. Min konklusion på den korte bane er at man er nød til at ramme mange forskellige nicher hvis man vil have en stabil indtægt på adsense.

  Tim

 6. Dennis permalink

  Helt enig, hvis det udelukkende er adsense er det bedst at lave en masse niche sider.

  Det lettere at lave 10 sider, som giver 100 kr. om dagen, end det er at lave 1, der giver 1000 kr. om dagen.

  Det arbejder jeg i hvert fald efter 🙂

 7. Hey Dennis
  Det lyder spændende. Har du en anbefaling af nogle content writers? Hvad ligger prisen på en artikel på?

  Mvh
  Mathias Bak
  .-= Mathias Bak´s last blog ..Kvoter og tvang er ikke ligestilling =-.

 8. Hej Mathias

  Jeg vil anbefale dig at finde dine content writers via elance.com, der vil du nemt kunne finde en til dit behov. Prisen afhænger af kvaliteten, jeg benytter mig selv at billige 400 ords artikler til 3$ stykket. Kvaliteten er ok, der kan dog være en fejl hist og pist, men de bruges primært til adsense sites og linkbuilding.

  Jeg fortæller blot hvad artiklen skal handle om og hvilket ord den skal optimeres til. Vil du have gode kvalitets artikler skal du nok regne med omkring 10$ pr. artikel. Jo bedre du kan beskrive hvad du præcis ønsker, jo bedre resultat får du. Så dine projektbeskrivelser til dem er vigtige, men der er i forvejen skrevet mange gode derinde, som du kan lade dig inspirerer af.

 9. Hej Dennis

  Status efter et stykke tid 🙂 Som forudset er det vigtigt at have nok nicher, så en adsense ikke tørrer ud, fordi en niche stopper, enten for evigt eller måske kun året.

  Nogle nicher er meget specifikt for årstiden, hvor andre mere spreder sig ud over hele året.

  Tim

 10. Dennis permalink

  Hej Tim

  Godt at få bekræftet. Jeg satser også på af sprede risikoen på mange små niche sites, dog laver jeg også nogle mere seriøse og større sites.

  Status herfra: ligger i hængekøjen i Thailand med min iPhone, imens mine sider og freelancere passer sig selv 🙂

  Tak for status Tim, jeg glæder mig til at følge udviklingen 🙂

 11. Hej Dennis

  Cool at læse om dine erfaringer med Adsence og affiliate! Jeg skal helt sikkert have kigge på Elance, da jeg har samme problem med at det tager 7 år og en madpakke at skrive på engelsk 😉

  Jeg har arbejdet ca. 1½ måned med adsence på et par hjemmesider med en del trafik. Så nu tjener jeg ca 150 kr om dagen, og det giver i den grad “blod på tanden” 🙂
  .-= Thomas Justesen´s last blog ..Latter til polterabend er et hit =-.

 12. Hej Thomas

  Jeg kan kun anbefale Elance, da jeg kun har haft gode oplevelser med de tekstforfattere, som jeg selv har brugt. Bare husk at jo bedre du kan beskrive, hvad du har brug for, jo bedre resultat får du 🙂

 13. Hej Dennis,

  glæder mig til en update 🙂
  .-= Mikael Rieck´s last blog ..Find ondsindet kode i WordPress themes =-.

 14. Hej Mikael

  Den er også på min to do, men vi går snart live med den nye pokal webshop, som jeg er ved at ligge sidst hånd på.

  Men jeg skal nok få presset en update ind, der har jo været masser af udvikling trods 3 ugers ferie i Thailand 🙂

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.