Skip to content

Starten på mit animationsfirma

Skrevet af Dennis Kjærgaard
11/06-2017
Vores første ansatte

Man skal starte et sted

 

I dag sad jeg på Facebook og læste gamle indlæg på min facebook side fra dengang, hvor jeg arbejdede en del med online markedsføring og diverse affiliate projekter.

Men så stødte jeg på et indlæg, hvor jeg for første gang skrev om animationsvideo, og det skulle vise sig at blive starten på noget større.

 

Som i kan se i nedenstående Facebook indlæg, forsøgte jeg i august 2012 at lave min egen animationsvideo til at markedsføre en e-bog. I indlægget skrev jeg også, at jeg troede vi kom til at se mange flere animationsvideoer fremover – Og sådan kom det til at gå.

Link til videoen, som jeg dengang var stolt over men i dag er flov over

 

1 år senere starter jeg et animationsfirma

Et år senere i 2013 flytter jeg fra Koh Chang til Chiang Mai (begge i Thailand) og møder en anden dansker (Kristian Ole Rørbye) fra mit online netværk. Efter få dage falder snakken på animationsvideo, som vi begge mener, at der i fremtiden bliver stor efterspørgelse på.

Vores første ansatte

Vores første ansatte

Derfor starter vi få måneder senere et animationsfirma uden de store erfaringer om animation eller video. Men vi fik prøvet os frem og ansatte vores første animator, da vi indså at vi ikke selv havde de grafiske evner. Med tiden blev videoerne bedre og bedre, kunderne er altid tilfredse og vi var nu klar til at skabe effektive arbejdsprocesser og skalere virksomhed.

Løbende vækst

Derfra begyndte det hele at tage fart i 2014 og frem til i dag, hvor vi fortsat producerer flere og flere videoer til vores kunder. Det hele har kun kunnet lade sig gøre pga. det rigtige team. Alle har hver deres rolle og bidrager til den succes vi oplever sammen.

Dream teamet

Dream teamet

Fremtiden

I næste uge starter 2 animatorer mere, så vi kan følge med efterspørgslen. Så den ide om at lave min egen animationsvideo i 2012 blev til noget som jeg slet ikke havde kunnet forestille mig dengang. Jeg synes stadig det er sjovt at arbejde med, så kun tiden kan vise hvor det her projekt ender.

GD Star Rating
loading...
Starten på mit animationsfirma, 5.0 out of 5 based on 5 ratings


Del med dem du kender:2 har allerede kommenteret dette indlæg
  1. Har længe fulgt med på din blog når du en sjældent gang i mellem ligger et indlæg op. Synes det har været spændende at følge din forberedelse og efterfølgende start i Thailand. Det virkede til du havde et meget afstressende liv før og specielt ude på ø’en Koh Chang, hvor det virker til du nu har noget mere run på med Animation.mu. Blev du træt af det stille liv eller savner du det nu?

  2. Linket til videoen virker ikke?

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.