Skip to content

Starten på mit animationsfirma

Skrevet af Dennis Kjærgaard
11/06-2017
Vores første ansatte

Man skal starte et sted

 

I dag sad jeg på Facebook og læste gamle indlæg på min facebook side fra dengang, hvor jeg arbejdede en del online markedsføring og diverse affiliate projekter. Men så stødte jeg på et indlæg, hvor jeg for første gang skriver om animationsvideo, og det blev starten på noget større.

 

Som i kan se i nedestående Facebook indlæg, forsøgte jeg i august 2012 at lave min egen animationsvideo til at promovere min e-bog. Jeg skrev også at jeg troede vi kom til at se mange flere animationsvideoer fremover – Og sådan er det gået.

Link til videoen, som dengang var stolt over men i dag er lidt flov over

 

1 år senere starter jeg et animationsfirma

Et år senere i 2013 flytter jeg fra Koh Chang til Chiang Mai (begge i Thailand) og møder en anden dansker (Kristian Ole Rørbye) fra mit online netværk. Efter få dage kommer snakken hurtig ind på animationsvideo, som vi begge mener der bliver en stor efterspørgelse på.

Vores første ansatte

Vores første ansatte

Derfor starter vi få måneder senere et animationsfirma uden de store erfaringer om video eller animation. Men vi får prøvet os frem og ansat vores første animator, og med tiden bliver vores videoer bedre og bedre.

Løbende vækst

Derfra begyndte det hele at tage fart i 2014 og frem til i dag, hvor vi fortsat producerer flere og flere videoer til vores kunder. Det hele har kun kunnet lade sig gøre pga. det rigtige team. Alle har hver deres rolle og bidrager til den succes vi oplever sammen.

Dream teamet

Dream teamet

Fremtiden

I næste uge starter 2 animatorer mere, så vi kan følge med efterspørgslen. Så den ide om at lave min egen animationsvideo i 2012 blev til noget som jeg slet ikke havde kunnet forestille mig dengang. Jeg synes stadig det er sjovt at arbejde med, så kun tiden kan vise hvor det her projekt ender.

GD Star Rating
loading...
Starten på mit animationsfirma, 5.0 out of 5 based on 4 ratings


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.