Skip to content

Spyware

Skrevet af Dennis Kjærgaard
27/10-2010

Sådan beskytter du din computer mod spyware programmer

Hvad er spyware?

Spyware/malware er spionprogrammer, som forsøger at installer sig selv på din computer, uden at du opdager det. Disse programmer kan derefter hente dine personlige oplysninger og private information. Du bør derfor beskytte computeren mod den slags skadelige programmer.

Hvordan ved man om man har spyware installeret?

Spyware - Sådan undgår du spyware og malwareHvis du vil undersøge om din computer har spyware installeret, så skal du have et program, som kan scanne computeren. Hvis programmet finder spyware på din pc, så vil det fjerne alt skadelig software for dig.

Program som beskytter computeren mod spyware

Undgå spyware fremover

Når du har fået installeret et program som beskytter mod spyware, så er det vigtigt at du husker, at holde det opdateret. Der bliver lavet nye skadelige software hver eneste dag, så hvis du ikke opdaterer programmet, vil du ikke være beskyttet imod de nyeste spyware programmer.

Få fuld beskyttelse af hele din pc

Udover spyware så kan din pc have mange andre problemer. Spam, virus og hackere er blot nogle få af dem. Du bør derfor læse dette indlæg om internet sikkerhed, hvor du kan læse om de forskellige ting, som kan skade din pc eller få fat i dine personligeoplysninger. I indlægget anbefaler jeg et program, som kan beskytte din pc på internettet.

Du kan også læse dette indlæg om antivirus, hvis du oplever problemer med virus på computeren.

Husk at beskytte din pc og holde alle dine programmer opdateret. Du vil helt sikkert fortryde det senere, hvis du ikke gør det. Når det kommer til mails, så klik kun på links fra folk som du kender eller har tillid til. Ofter kræver det at du selv klikker på noget for at et spywareprogram installere sig på din computer.

Få installeret et sikkerhedsprogram og brug hovedet, når du bevæger dig rundt på nettet, så skal det nok gå alt sammen.

 

Find mere information om internet sikkerhed på http://www.mysecuritycenter.com/dk/products/my-internet-security

GD Star Rating
loading...
Spyware, 5.0 out of 5 based on 2 ratings


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.