Skip to content

Sportspræmier

Skrevet af Dennis Kjærgaard
14/04-2010

Sportspræmier fra Billigepokaler.dk

Køb præmier online

Hvis du eller din klub vil spare penge på køb af sportspræmier med gravering, så vil jeg gerne opfordre dig til at købe dem hos Billigepokaler.dk, som jeg driver i samarbejde med min far.

Bedste webshop med sportspræmier

Vi har siden 2007 knoklet for at blive Danmarks bedste webshop med online salg af pokaler, medaljer, statuetter og andre typer sportspræmier med gravering. Det mål mener vi selv at vi har nået, og at vores kunder gentagende gange vender tilbage og benytter os som deres faste leverandør af sportspræmier, tager vi som et tegn på, at de mener det samme.

Billige priser på sportspræmier

Vi importerer selv vores sportspræmier, og derfor kan vi sælge dem til faste lave priser. Du eller din klub skal derfor ikke at tænke på, om i får en dårlige rabat end andre, for hos Billigepokaler.dk kan alle købe en billig pokal
eller andre sportspræmier online til absolut lavpris.

Hurtig levering af pokaler, medaljer og andre sportspræmier

Hvis du foretager dit køb på en hverdag, så betræber vi os på at sende dine præmier samme dag, også selv om der skal laves gravering. Vores leveringstid er 1-3 hverdag, men hvis du har en haste-ordre, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon: 28 18 59 57

Billig gravering af sportspræmier

Gravering af pokaler, medaljer og statuetter er ofte en stor udgift, når der indkøbes sportspræmier. Derfor er det også et af de områder, hvor vi bestræber os på at være billige, så du eller din klub vælger os som fast præmieleverandør.

Jeg håber at du er blevet overbevist om, at vi skal være din nye faste leverandør af sportspræmier, hvis du skulle have nogle spørsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

Online salg af pokaler, medaljer, statuetter og andre sportspræmier

GD Star Rating
loading...
Sportspræmier, 5.0 out of 5 based on 1 rating


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.