Skip to content

Slow PC Fighter – Gratis version af Slow PC-Fighter

Skrevet af Dennis Kjærgaard
05/10-2011
Gør en langsom computer hurigere

Her kan du hente en gratis version af Slow PC-Fighter, som scanner din computer for fejl og renser den. Du kan download deres gratis version ved at klikke her.

Har du en langsom computer? Gratis download af slow pc fighter

Slow PC Fighter er lavet af firmaet Spamfighter, som har haft stor succes med deres spamfilter, og deres nye program, som renser computeren for fejl, er utrolig populær og allerede brugt af mange tusinde brugere. Slow PC-Fighter er meget brugervenlig opbygget, og det kræver kun få klik af scanne og rense sin computer for fejl.

I den gratis version af Slow PC Fighter kan du scanne hele din computer, og se hvor mange fejl den har. Derefter kan du rense et begrænset antal fejl, og hvis din computer har flere fejl end den gratis version kan rense, så må du købe den fulde version af Slow PC-Fighter.

Er din computer langsom? Rens din computer for fejl nu og få en “ny” og hurtigere computer med det samme. Rens pc med Pc Slow Fighter, hvis du vil have en hurtig og nem løsning.

Rens din pc gratis ved selv at rette fejlene, eller vælg den lette løsning ved at lade slow pc figther rense din computer.
slowpcfighter vs. mypctuneup

Scan langsom pc gratis for fejl

Scan langsom computer med Slow PC Fighter

GD Star Rating
loading...


Del med dem du kender: