Skip to content

Rens pc gratis for fejl

Skrevet af Dennis Kjærgaard
20/08-2010
Gør en langsom computer hurigere

Renseprogram til PC

Hvis din pc er langsom, så bør du rense din pc for fejl. Du vil tydeligt kunne mærke forskel på hastigheden, når din computer starter op og arbejder. Her er 2 programmer, som jeg selv har brugt til at scanne og rense min pc gratis for fejl.

 

 

Rens pc med slow pc fighter eller my pc tune up

My PC Tune Up

Slow PC Fighter

 

Programmer til fejlretning af computer

De gratis programmer som findes, der kan rense pc gratis for fejl, renser ofte kun et begrænset antal fejl. Men det rense program som jeg henviser til, lader dig se alle de fejl, som findes på din pc. Så kan du altid vurdere om du vil bruge penge på et program, som laver en fejlretning af computer for dig, så du får en fejlfri pc.

Få min GRATIS PC GUIDE med 9 gode råd om hvordan du selv kan gøre din pc hurtigere

Gratis fejlretning / Rensning af pc gratis

Jeg har skrevet et indlæg om hvordan man får en hurtigere pc gratis, her forklarer jeg mere om selve programmet Slow PCFigther.

Hvis du gerne vil i gang med at rense din pc gratis, så kan du hente programmet her.

Gratis rens pc

Rens computer gratis – Du kan rense din langsom pc for fejl selv. Dette kan du bl.a. gøre via kontrolpanelet i Windows, men der findes ikke et decideret gratis pc renseprogram i Windows. Rens pc for fejl gratis er ikke den nemmeste løsning, men til gengæld koster det ikke andet end din tid.

 

Fejlretning af computer

Relaterede søgninger:

  • rens pc for virus
  • rens pc gratis
  • rens pcen
  • rens computeren for virus

Tags: fejl på computer, gratis renseprogram til pc, fejl på pc, pc rens gratis, rense min computer for fejl, scan computer for fejl, rens min pc, pc renseprogram, gratis pc rens, rensning af pc gratis, rens din pc gratis,  pc rensning gratis, rens computeren gratis, gratis rensning af computer, fejlfinding pc, renseprogram for pc

GD Star Rating
loading...
Rens pc gratis for fejl, 3.9 out of 5 based on 10 ratings


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.