Skip to content

Rens computer

Skrevet af Dennis Kjærgaard
14/03-2011

Hvis det tager utrolig lang tid at starte windows på din pc, så kan du være at du trænger til at rense computeren for fejl. Det vil i de fleste tilfælde give dig en hurtigere computer med det samme, og du kan rense computeren gratis, hvis du selv kan finde ud af at finde og rette fejlene

Programmer som kan rense computeren

Rens min pc – Hvis du ikke selv kan rense din pc for fejl, så findes der programmer, som gør det for dig. Programmet vil scanne hele din computer og finde ud af hvilke og hvor mange fejl computeren har. Derefter vil den gå i gang med at rette fejlene for dig. Det er absolut den letteste måde at rense sin computer/pc.

Hvordan finder jeg ud af om min computer har fejl?

Nedenfor finder du 2 programmer, som kan rense din computer for dig. Begge tilbyder en gratis scanning af computeren inden, at du køber programmet, så du kan finde ud hvor mange fejl computeren har.

Rens computeren med My PC Tune UpRens min pc gratis med slow pc fighter (gratis scanning for fejl på computer)

 

At rense computer eller rensning af pc bliver noget af det bedste, som du har gjort for din pc i lang tid. Hvis du har en langsom computer, så vil du virkelig mærke en forbedring næste gang du starter og bruger computeren.

Du kan også læse dette indlæg : Langsom computer – Hurtigere pc gratis

Tags: rens computer gratis, hvordan kan jeg rense min pc gratis, rensning af computer med fejl

GD Star Rating
loading...
Rens computer, 4.0 out of 5 based on 4 ratings


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.