Skip to content

Rens computer

Skrevet af Dennis Kjærgaard
14/03-2011

Hvis det tager utrolig lang tid at starte win­dows på din pc, så kan du være at du trænger til at rense com­put­eren for fejl. Det vil i de fleste til­fælde give dig en hur­tigere com­puter med det samme, og du kan rense com­put­eren gratis, hvis du selv kan finde ud af at finde og rette fejlene

Pro­gram­mer som kan rense computeren

Rens min pc — Hvis du ikke selv kan rense din pc for fejl, så findes der pro­gram­mer, som gør det for dig. Pro­gram­met vil scanne hele din com­puter og finde ud af hvilke og hvor mange fejl com­put­eren har. Derefter vil den gå i gang med at rette fej­lene for dig. Det er abso­lut den letteste måde at rense sin computer/pc.

Hvor­dan finder jeg ud af om min com­puter har fejl?

Neden­for finder du 2 pro­gram­mer, som kan rense din com­puter for dig. Begge tilby­der en gratis scan­ning af com­put­eren inden, at du køber pro­gram­met, så du kan finde ud hvor mange fejl com­put­eren har.

Rens computeren med My PC Tune UpRens min pc gratis med slow pc fighter (gratis scanning for fejl på computer)

 

At rense com­puter eller ren­sning af pc bliver noget af det bed­ste, som du har gjort for din pc i lang tid. Hvis du har en lang­som com­puter, så vil du virke­lig mærke en forbedring næste gang du starter og bruger computeren.

Du kan også læse dette indlæg : Lang­som com­puter — Hur­tigere pc gratis

Tags: rens com­puter gratis, hvor­dan kan jeg rense min pc gratis, ren­sning af com­puter med fejl

GD Star Rat­ing
load­ing…
Rens com­puter, 4.0 out of 5 based on 4 ratings


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.