Skip to content

PC renseprogrammer — Findes der en gratis PC renser

Skrevet af Dennis Kjærgaard
12/01-2011
Gør en langsom computer hurigere

PC rense­pro­gram

Over­lever du at din pc er blevet lang­som, og ønsker du at rense den for fejl, så vil jeg anbe­fale dig dette rense­pro­gram for pc, som renser din pc for fejl. Jeg brugte selv pro­gram­met på min gamle bær­bar pc, og det gjorde den markant hurtigere.

Rense­pro­gram­mer til pc

Der findes mange forskel­lige rense­pro­gram­mer til pc, så det kan være svært at vælge hvilket rense­pro­gram, som man skal købe. Der­for kan det være en god idé at afprøve rense­pro­gram­met først inden man køber det.

Her er 2 rense­pro­gram­mer for pc, som tilby­der et gratis sund­hed­st­jek af din pc:

Gratis scan­ning — MYPCTuneUp

Gratis scan­ning — SlowPC-Fighter

 

PC renser — Sådan virker det

Et rense­pro­gram til pc scan­ner hele din com­puter for fejl. Der findes ofte flere fejl på ens com­puter end man selv reg­ner med. Min egen bær­bare pc havde over 1500 fejl, da jeg scannede den med mit rense­pro­gram. Når pro­gram­met har fun­det alle fej­lene, så går den i gang med at rette dem alle for dig. Så det er utrolig nemt for os, der ikke kan rette fej­lene selv. Jeg kan klart anbe­fale dig at anskaffe et pc rense­pro­gram, hvis du heller ikke selv har styr på den tekniske del af computeren.

PC renser gratis

Hvis du ønsker at rense din pc gratis, så kan du finde en række værk­tø­jer i dit kon­trol panel, som kan hjælpe med at gøre din com­puter hur­tiger gratis.

GD Star Rat­ing
load­ing…


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.