Skip to content

PC renseprogrammer – Findes der en gratis PC renser

Skrevet af Dennis Kjærgaard
12/01-2011
Gør en langsom computer hurigere

PC renseprogram

Overlever du at din pc er blevet langsom, og ønsker du at rense den for fejl, så vil jeg anbefale dig dette renseprogram for pc, som renser din pc for fejl. Jeg brugte selv programmet på min gamle bærbar pc, og det gjorde den markant hurtigere.

Renseprogrammer til pc

Der findes mange forskellige renseprogrammer til pc, så det kan være svært at vælge hvilket renseprogram, som man skal købe. Derfor kan det være en god idé at afprøve renseprogrammet først inden man køber det.

Her er 2 renseprogrammer for pc, som tilbyder et gratis sundhedstjek af din pc:

Gratis scanning – MYPCTuneUp

Gratis scanning – SlowPC-Fighter

 

PC renser – Sådan virker det

Et renseprogram til pc scanner hele din computer for fejl. Der findes ofte flere fejl på ens computer end man selv regner med. Min egen bærbare pc havde over 1500 fejl, da jeg scannede den med mit renseprogram. Når programmet har fundet alle fejlene, så går den i gang med at rette dem alle for dig. Så det er utrolig nemt for os, der ikke kan rette fejlene selv. Jeg kan klart anbefale dig at anskaffe et pc renseprogram, hvis du heller ikke selv har styr på den tekniske del af computeren.

PC renser gratis

Hvis du ønsker at rense din pc gratis, så kan du finde en række værktøjer i dit kontrol panel, som kan hjælpe med at gøre din computer hurtiger gratis.

GD Star Rating
loading...


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.