Skip to content

Pc optimering gratis – Optimering af din computer

Skrevet af Dennis Kjærgaard
06/01-2011
Gør en langsom computer hurigere

Programmer til optimering af pc hastighed

Pc optimering kan være nødvendigt, hvis du vil undgå at din pc bliver langsom med tiden. Der findes mange forskellige optimeringsprogrammer, som kan rense din pc for dig og holde den i topform. Disse koster naturligvis penge, men gør arbejdet for dig.

Optimer din pc gratis

Hvis du vil have pc optimering gratis, så kan du hente min gratis pc guide, hvor jeg beskrevet, hvordan du gratis forbedre computerens ydeevne selv. Guiden indeholder 9 råd, som trin-for-trin forklarer dig, hvordan du optimere din pc gratis. I pc guiden indeholder også nogle hjælpevideoer, som hvis præcis hvad du skal gøre i forbindelse med optimering af din computer.
slowpcfighter vs. mypctuneup

Scan langsom pc gratis for fejl

Scan langsom computer med Slow PC Fighter

Hurtig pc vs. langsom pc

Hvis du som jeg bruger din computer meget, så synes du sikkert også at det er vildt irriterende at spilde sin tid på en langsom pc. Derfor valgte jeg at installere en betalt version af dette optimeringsprogram. Det afhjælp problemet og gav mig en hurtig pc.

Til sidste kunne min gamle bærbare pc bare ikke mere, da den var slidt ned efter flere års flittig brug. Da jeg denne gang skulle købe ny computer, så valgte jeg at købe en Mac, og det har jeg ikke fortrudt. Nu har jeg aldrig problemer med en langsom pc, og jeg kan derfor bruge min tid på noget mere fornuftigt.

 

Læs også:

Hurtigere opstart af Windows – Læs hvordan du kan få windows til at opstarte hurtigere. Få 3 konkrete tips til ting du selv kan gøre for at optimer din pc. Anbefaling af 2 programmer, som kan gøre din computer hurtigere, uden du selv skal gøre noget.

GD Star Rating
loading...
Pc optimering gratis - Optimering af din computer, 4.5 out of 5 based on 6 ratings


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.