Skip to content

Optimer PC – Hurtigere opstart af Windows

Skrevet af Dennis Kjærgaard
08/03-2013
Gør en langsom computer hurigere

Windows og din pc vil oftest blive sløv og langsom med tiden. Du kan heldigvis nemt optimere din pc, så Windows starter hurtigere op igen. Problemet skyldes ofte at der er “rod” i din computer, og det er tid til rydde op.

Software/programmer

Hvis du ikke selv ved hvordan man optimere pc’en, så er der heldigvis lavet nogle gode programmer, som klarer det for dig.

Disse 2 programmer kan optimere din pc’s ydeevne og give en hurtigere opstart af windows:

My PC Tune Up

Slow PC Fighter

* Begge programmer har en GRATIS funtion hvor du kan scanne din pc for fejl.

 

Gratis optimering af pc

Slet programmer du ikke længere anvender

Du har sikkert installeret en masse programmer og spil på din computer, som du ikke længere anvender. De optager unødvendig plads på din harddisk og er med til at gøre din pc langsom. Slet dem derfor og frigiv plads og resourcer på din pc.

Slet midlertidige filer

Løbende bliver der gemt en stor mængde midlertidige filer på din pc. Hvis du ikke sletter dem løbende, så vil de kunne påvirke hastigheden af din pc. Sørg derfor at du løbende får slettet filerne og forsøg at gøre det til en vane.

Minimere opstart af programmer

Når Windows starter op, så opstartes mange af dine programmer også, og det kan være medvirkende til at det tager utrolig lang tid at opstarte Windows. Indstil derfor din pc til kun at opstarte de programmer, som er allermest nødvendige at opstarte hver gang at du tænder din pc.

 

Gratis pc optimerings guide

cover-pc-guide.jpgJeg har lavet en optimerings guide, hvor du får 9 tips til hvordan du selv kan optimere din pc gratis!

Her kan du hente min gratis pc guide

I guiden får du nogle meget simple råd, som alle kan udføre. Din pc vil nok ikke blive ligeså hurtig, som da den var ny, men hvis du følger mine anvisninger, vil du sikkert kunne mærke en klar forbedring af din pc’s hastighed og opstarts tid.

 

Avanceret optimering af pc

Hvis du føler at du har styr på det tekniske og har mod på at kaste dig ud i avanceret optimering af din pc, så kan du kigge nærmere på dette site, hvor du kan finde mange gode tips og tricks til at optimere din pc yderligere:

http://www.pcguide.com/

 

Held og lykke med at optimere din pc´s hastighed!

 

Andre artikler om samme emne:

Langsom pc – Læs mere om hvad man kan gøre, hvis man har en langsom pc.

Rens pc – Læs hvordan man kan rense sin pc og gøre den hurtigere.

 

 

GD Star Rating
loading...
Optimer PC - Hurtigere opstart af Windows, 5.0 out of 5 based on 1 rating


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.