Skip to content

Online julekalender til webshops og virksomheder

Skrevet af Dennis Kjærgaard
07/11-2012
Online julekalender til webshops

Har du overvejet at lave en online julekalender til dine kunder, men ved du ikke, hvordan du skal gribe det an? Så vil jeg foreslå dig at tage et kig på denne online julekalender, som gør det super nemt for virksomheder at have deres egen online julekalender.

Webshop julekalender

Hvad kan webshops få ud af at have online julekalender

Hvis der er noget som mange danskere elsker, så er det jul og konkurrencer. Det kan din webshop udnytte med en online julekalender, hvor de hver dag skal svare på spørgsmålet i dagens låge. Det vil mange gerne, så længe der er spændende præmier på spil.

Spørgsmållene udformer du selv, og det giver dig gode muligheder for at bygge tættere relationer med dine kunder. Det er også en oplagt mulighed til at øge kundernes kendskab til din virksomhed og dens produkter.

Mit råd vil være at du har fokus på bygge relationer i stedet for at sælge her og nu.

 

Funktioner

Hvad kan en online julekalender

Den omtalte julekalender fungerer som en konkurrence, hvor dine kunder får et nyt spørgsmål hver dag med optil 5 svarmuligheder. Lågerne bliver automatisk aktiveret på den rigtige dato, og du har mulighed for at tilføje billeder eller video til spørgsmålene. Deltager kan få påmindelser på mail, og du kan udtrække vindere i administrationssystemet. Julekalenderen kan køre både på web og facebook, og du kan nemt aktivere social sharing for at opnå viral effekt.

 

 

Design

Hvordan ser en online julekalender ud

Du kan vælge mellem flere færdige designskabeloner, eller du kan lave dit helt eget design. Dette kan nemt gøres ved at uploade dit eget baggrundsbillede samt dit logo.

Her kan du se nogle af dit færdig skabeloner, som du kan vælge mellem:

julekalender design

 

Pris

Hvad koster julekalenderen

Priser på online julekalender

 

Sådan får du din egen julekalender*

Hvis du mener, at din webshop bør have sin egen online julekalender i år. Så send mig en mail (hej@denniskjaergaard.com), så sørger jeg personligt for, at du bliver du kontaktet og kan stille alle de spørgsmål, som du måtte i forbindelse med køb af din webshops julekalender.

Hvis du skal nå at have en julekalender i år, så skal du have den lavet nu!

 

*Jeg får provision af firmaet for at henvise dig som kunde. Hvis du ikke mener at jeg skal tjene penge på dig (selvom jeg har brugt tid på at fortælle dig om produktet og mulighederne med det), så kan du købe samme produkt på deres hjemmeside julekalender.com – Jeg håber dog at du vil skabe kontakten igennem mig, fordi du mener det mest fair.

 

GD Star Rating
loading...
Online julekalender til webshops og virksomheder, 5.0 out of 5 based on 3 ratings


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.