Skip to content

Min PC er langsom

Skrevet af Dennis Kjærgaard
11/10-2010

Rens din pc - gratis scanning computerMin PC er langsom, hvordan gør jeg min computer hurtigere?

Du kan gøre din computer hurtigere ved at slette de programmer, som du ikke benytter. Det kan du gøre i computerens kontrolpanel, hvor du også finder diverse værktøjer til at optimere din pc. Hvis computeren arbejder langsom, kan det også skyldes at den har mange fejl. Den nemmeste måde at finde ud af om computeren har fejl, er ved at give din pc et gratis sundhedstjek.

Hvad gør jeg hvis min pc har fejl?

Bagefter kan du begynde at rette fejlene selv, eller du kan købe et program som renser computeren for dig.

I mange tilfælde kan du få liv i din gamle og langsom pc ved at rydde op i programmerne og rense computeren for fejl og mangler. Det er i hvert fald et forsøg værd inden du går ud og køber en ny hurtig pc. Du vil i de fleste tilfælde kunne finde artikler på Google, som hjælper dig med konkrete computer problemer.

Held og lykke med at rense din pc for fejl og gøre den hurtigere!

GD Star Rating
loading...
Min PC er langsom, 5.0 out of 5 based on 1 rating


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.