Skip to content

Mental ferie – 1 måned offline

Skrevet af Dennis Kjærgaard
02/05-2012
Mental ferie i Thailand

Du har sikkert ikke bemærket det, men den seneste måned har jeg stortset ikke været online. Min kæreste og jeg har været på Koh Phangan i 4 uger, da min kæreste skulle tage et yoga-træner kursus, så hun kan begynde at udbyde yoga på Koh Chang.

Min kæreste da hun bestod sin yogatræner kursusHun gennemførte kurset, bestod sin eksamen og har udviklet sig meget under og efter det. Så de de 11 timers lange træningsdage (6 dage om ugen) var det hele værd for hende.

Selv holdte jeg den ultimative badeferie. Jeg har ikke holdt meget ferie de seneste år, så da jeg fandt ud af, at der kun var 1 dyr internetcafe i den bugt (hvor vi boede), tænkte jeg at det var en god anledning til at holde 100% fri. Det var en fantastisk måned, hvor jeg mødte en masse interessante personer.

Her kunne jeg holde mentalt fri

På Koh Paghnan holdte jeg mental ferie i 1 måned Alle dage var ens. Jeg stod op og gik ned i restauranten med udsigt stranden og spiste min morgenmad. Derefter lagde jeg mig i en liggestol på stranden, hvor jeg tilbragte hele dagen med at slappe af, bade, spille frisbee, spise og snakke med de mange mennesker, som jeg mødte.

Bugten vi opholdte os i kunne man kun komme til med båd (medmindre man vil krydse bjerget og regnskoven til fods). Der var kun nogle få resort med bungalow, og folk blev her som regel i længere tid. Stedet føltes meget isoleret fra omverdenen og man glemte alt om tid og sted. For mig var det første gang i mange år, at jeg holdte 100% fri. Normalt tænker jeg altid på online business, men i denne bugt kunne jeg holde mentalt fri og blot nyde stedet og de personer, som jeg tilbragte tiden med.

Hvis du ikke selv har holdt fri i lang tid, så vil jeg anbefale dig at gøre det hurtigst muligt. Selv er jeg kommet tilbage med meget mere energi og lyst til at fortsætte med mine online projekter.

 

Tilbage på Koh Chang – Indflytning i det nye hus

Noget jeg lærte under vores ophold på Koh Phangan var, at jeg virkelig savnede Koh Chang og allerede følte at det var her jeg hørte til. Hele måneden glædede jeg mig til at komme hjem til Koh Chang.

For få dage siden kom vi tilbage og flyttede ind i vores nye hus. Det lever helt op til vores forventninger, og vi nyder at have fået vores eget sted, efter vi har boet i små bungalows på resorts. Det er et super lækkert hus sammenlignet med standarden her på Koh Chang. Huslejen ligger på 12.000 baht (2.200 kr.) i lavsæsonen, som vi netop er gået ind i. I højsæsonen er huslejen 18.000 baht (3.300 kr.).

Vil du have en rundtur?

I denne video kan se, hvad man kan få af bolig på Koh Chang for 2.000 – 3.000 kr.

 

Masser at lave næste måned

Når man holder fri i 1 måned, så hober der sig også en masse ting op. Jeg har bl.a. en masse emails, som jeg skal have besvaret. Normalt svarer jeg mine emails samme dag, som jeg modtager dem, så der er sikkert nogle, som undre sig over at jeg ikke har svaret deres emails.

Under ferien har jeg fået en masse nye ideer og inspiration til mine online projekter. Så der er masser af ting, som jeg skal have undersøgt og lavet i Maj. Jeg vil fokusere på at optimere mine affiliate kampagner + vores webshop Billigepokaler.dk, hvor vi sælger sportspræmier.

Jeg fylder år d. 11 maj, og jeg er så heldig at få besøg af gode venner fra Danmark. Det bliver dejligt at tilbringe min fødselsdag i disse skønne omgivelser i selskab med nogle af mine bedste venner.

 

GD Star Rating
loading...
Mental ferie - 1 måned offline, 4.9 out of 5 based on 10 ratings


Del med dem du kender:22 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Ser sgu’ fed ud, Dennis. Noget bedre end din lejlighed på Vesterå 😉
  Jeg havde katme også nogle dejligt afslappende uger dernede, da jeg var der.
  Giv den nu gas – godt du er tilbage online

 2. Peter Christensen permalink

  Hej Dennis, Godt at høre, at ferien gik godt – men også godt at have dig tilbage online igen. Den nye hytte ser super fin ud. Og sikke en fin kat, også…? 🙂 Håber, I bliver glad for det hele. Vh Peter

 3. Fedt mand! Og fin bolig for pengene!

  Jeg får selv lyst til at holde en offline ferie nu. Men det må nok udskydes til min jordomrejse.

 4. Det ser lige ud til at holde til, og godt at du er så genopladet efter sådan en ferie – Efter at have læst om dig så må jeg sige at et af mine mål med affiliate, det er på et tidspunkt at have sparet nok penge op til 3 uger til Thailand os!!

  Det sådan et spændene univers, elsker at følge med her på siden hvor jeg har lært meget fra dig indtil videre.

  Mvh. Jesper Krogfelt

 5. Ps. Hvordan dælen for jeg mit billede på mine indlæg, jeg vil også ende op med at have et kendt ansigt på folks blogge – om nogle år 😉

 6. Kristian Primdal permalink

  Det ser rigtig godt ud, og til en god pris. Glæder mig til at komme over at se hvordan livet på Koh Chang er.

  Ses om et par uger.

 7. @Vadskær
  Ja det er et godt hus, og på vesterå havde jeg ikke egne bananer i baghaven 😉 Jeg skal nok give det noget gas i det næste stykke tid, for min to-do liste er efterhånden lang og hovedet fyldt med nye ideer. Håber du når at komme en tur forbi Koh Chang, så jeg kan vise dig øen.

  @Peter
  Det er en rigtig god ferie for mig, min kæreste knoklede dog 11 timer hver dag 🙂 Katten fulgte med i huslejen. Der lever 2 hunde og 3 katte på den grund, hvor vi og vores 13 naboer bor.

  @Jan
  Ja man får noget for pengene, men thaierne synes dog at det er en dyr løsning vi har valgt. Det første hus vi havde fundet (men ikke fik) kostede kun 800 kr. om måneden! Hvis du kommer afsted på en offline ferie, så kig endelig forbi 🙂

  @Jesper
  Jeg håber at du får sparet op til din ferie. Med affiliate kan det sagtens lade sig gøre, hvis du er villig til at knokle for det. Jeg er super glad for at du elsker at følge mine indlæg, og håber at du vil dele den andre, som kan have samme glæde af det. Held og lykke med dine projekter!

  @Kristian
  Det bliver hyggeligt at få besøg af jer, og lur mig om snakken ikke bliver ledt hen på online business 🙂 Vi ses om et par uger!

 8. Og se bare, hvad der sker inde i hovedet, når du kobler HELT af 😉 Mange begår den fejl at tro, at det udelukkende handler om antal timer arbejdet, og at det er lig med undergang at slukke engang i mellem.

  Tillykke med en succesfuld opladning!

 9. Tobias G permalink

  Super fedt at få en opdatering! Havde selv en 4 dages total afkobling fra arbejdet, og det gav også en masse energi. Så mindre end en måned kan også gøre det, men en måned lyder nu bedre 🙂 Havde du nogle til at overvåge forretningen imens du var afsted, eller stolede du bare på at alt kørte som det skulle?

 10. @Rosenstand
  Tak, det var dejligt at få ladet op igen og få ny inspiration. Jeg føler sådan set heller ikke at jeg er gået glip af noget ved at have været væk i en måned. Tilgengæld giver det en fyldt inbox 🙂

  @Tobias
  4 dage er altid bedre end ingenting 🙂 Jeg havde ingen til at overvåge forretningen imens jeg var væk. Den kan jo heldigvis passe sig selv. Det er jo fordelen ved affiliate marketing!

 11. Hej Dennis,

  Dejlige omgivelser. Og til lykke med kærestens kursus!

  Det ville da ellers se vældig sjovt ud med nogle bananpalmer inde på Vesterå! 🙂

  God arbejdslyst med inbox’en

  dbh
  Kenneth

 12. Fedt Dennis !!

  Det ser sq super fedt ud og hvor er det dog også dejligt at trække stikket helt ud og lade batterierne op.
  Det er nemlig slet ikke spild af tid, da man har masser af energi bagefter 🙂

  Tillykke med den nye hytte 🙂

 13. @Kenneth Wellin
  Ja her er super dejligt – mit eget lille paradis 🙂 og tak på min kærestes vegne. Hun er nu i fuld gang med at få lavet sin egen lille yoga business på Koh Chang. PS. inbox’en er fuld igen efter 14 dages besøg af gode venner fra Danmark 😉

  @Steffen Gregersen
  Tak Steffen! Nej ferie er sundt for kroppen og hjernen, men det har faktisk været hårdt at komme i gang igen 🙂

 14. Kalle Gjetting permalink

  En måneds ferie lyder ikke så skidt!
  Din blog – og bog – er fremragende, og jeg har læst en del indlæg.
  Selv er jeg så småt ved at starte små affiliate-projekter, jeg håber på at kunne bruge til, hvis ikke en karriere som din, så i hvert fald en lille sideindkomst og noget erfaring.

  Et hurtigt spørgsmål! Er det din erfaring, at det er bedst at skabe en side og derefter finde kampagner, eller bør kampagner styrer mine sider?

  Mange tak for den hjælp, du allerede have givet mig!

  Kalle

 15. Jeg er super glad for at du har glæde af bloggen og min e-bog!

  Det er min erfaring at det er bedst at starte en side ud fra passion for emnet, da det ellers nemt kan blive kedeligt at arbejde på siden langsigtet. Hvis der ikke findes affiliate kampagner til emnet, så kan du altid finde produkter/shops senere (når du har trafik), som hellere end gerne vil have dig til at reklamere for deres produkter.

 16. Dejligt at høre nyt fra dig. Tillykke med jeres nye bolig og til kæresten med si yogatrænereksamen. Skøn plet i har valgt at slå jer ned på.

 17. Hej jeg vil også gerne have billede på. Hvordan gør jeg??

 18. Tak Kirsten. Vi har heller ikke fortrudt det 🙂

  Du kan få billede på dine kommentar ved at tilmelde dig her:
  http://da.gravatar.com/

 19. bendtsen permalink

  hej dennis super gode tråde du har her, min søn og jeg selv kommer tl koh chang i december og vi har lejet os ind på litle eden så hvem ved om vi render ind i hinanden det ku da være meget sjovt ku rigtigt godt tænke osse at lave thailands finten som i har gjort men der er lige noget der skal på plads først 🙂
  ha det godt
  Bendtsen

 20. Lyder til at være en fornuftig husleje;).. Men hvordan er området så? Hvad er der i nærheden, og hvor langt er der til nærmeste strand?;) Har selv været nogle uger på Koh Chang 🙂

  Mvh. Kasper

 21. @Bendtsen
  Jeg fik en takke mail fra ejeren af Little Eden fordi du havde booket bungalow 🙂 Giv mig besked når i kommer, så kan vi sikkert finde tid til at mødes med jer. Afslut alle jeres ting i Danmark inden i kommer herud, for når først i er her, så har i ikke lyst til at tage hjem igen (Koh Chang effekten). 🙂

  @Kasper
  Ja det er en husleje der er til at overkomme, selvom den ligger i den dyre ende her på øen. Områden er fint. Huset ligger på en side vej om bag selve byen, så vi er i nærheden af alt vi skal bruge såsom restauranter, vaskeri og diverse butikker. Her er grønt, frodigt og flere lokale thaier end turister og vi har flinke naboer, som samme interesser som os selv. Stranden ligger et par hundrede meter herfra, men vi tager som regel scotteren rundt til de forskellige strande og restauranter på øen 🙂

 22. Super lækkert! Jeg glæder mig også til at komme ned og gøre mit nye hus til mit “hjem”! Da familien har købt huset, skal jeg kun betale for de faste udgifter, hvilket er forbrug, noget internet og så den vagtservice og de fællesområder (pool og restaurant) der er hvor jeg skal bo, men alt i alt skulle det ikke komme over 1.200 kroner om måneden, for et hus på 170 kvm., med to badeværelser, to soveværelser, stue, have og pool – for fanden hvor jeg dog glæder mig!

  Jeg håber at jeg får lidt tid til at rejse lidt rundt og møde de andre danskere i Thailand, der har valgt at tage springet!

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.