Skip to content

Lydfiler til meditation af Anja Lysholm

Skrevet af Dennis Kjærgaard
15/08-2012

Anja Lysholm har lavet en række lydfiler, som guider dig igennem din meditation.

Jeg købte “Din indre visdom” og det var utrolig afslappende at lytte til Anja’s stemme. For mig er det helt nyt at meditere, og jeg kan ikke bare ligge mig og slippe tankerne fri, men med en guidet meditation som Anjas gjorde det meget nemmere. Hendes behagelige stemme tager dig med på en rejse, som fik mig til at glemme tid og sted i de 17 minuttet, som lydfilen varede.

Jeg tror det er vigtig for alle at koble helt af en gang imellem, og vi har hver vores måde at gøre det på. En guidet meditation ser ud til at virke for mig, og måske virker det også for dig. Jeg gav 53 kr. for den lydfil, som jeg købte. Så det koster ikke alverden at prøve det af.

Du kan læse meget mere om guidet meditationer på hendes hjemmeside:

http://guidedemeditationer.dk/

 

Meditation er for alle

Hvis du går med en forstilling om at meditationer kun er sære hippie fjolser, så tager du fejl. Meditation er for alle. Ligesom motion er godt for din krop, så meditation godt for din hjerne. Mange lever i et stresset hverdag med arbejde, børn og sure pligter, og mange løber før eller siden ind i “muren”, hvor de ikke kan overskue mere og går ned med stress. Jeg ret sikker på, at det kunne være undgået i mange tilfælde, hvis personerne havde anvendt meditation eller anden form for pleje af deres sind.

 

GD Star Rating
loading...
Lydfiler til meditation af Anja Lysholm, 5.0 out of 5 based on 2 ratings


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.