Skip to content

Langsom PC? – Få en hurtigere pc gratis

 

Gratis sundheds tjek af din langsom pc

 

Klik her for at scanne din pc gratis for fejl

 

Jeg har fået en langsom computer, hvordan gør jeg den hurtigere?

Ok, så du har også fået en langsom pc – Men er du klar over at du kan gøre en langsom pc hurtigere gratis med Slow PC-Fighter eller My PC TuneUp. Begge er gratis programmer, der scanner computeren for fejl og hjælper med at gøre pc’en hurtigere.

 

Gratis programmer som renser din langsom PC og gør den hurtigere

 

slowpcfighter vs. mypctuneup

Scan langsom pc gratis for fejl

Scan langsom computer med Slow PC Fighter

Scan din computer gratis for fejl

MyPCTuneUp’s brugere elsker deres program, som renser en langsom pc

Anbefalet program til at scanne og rense poc for fejl

Klik på billedet for at læse de mange anbefalinger af MyPCTuneUp på Trustpilot

 

Hjælp min computer er langsom

Hvordan kan jeg gøre min pc hurtigere

Med disse 2 programmer kan du GRATIS scanne din computer for fejl. De løser begge opgaven nemt og hurtigt. Om du gør computeren hurtigere med MYPCTuneUP, Slow PC Fighter  eller gør din computer hurtigere gratis selv ved at rense computeren for fejl, gør ikke den store forskel.  For mig handler det bare om at gør min pc hurtigere med det samme og undgå langsom pc opstart, så jeg ikke skal spilde min tid på at vente. Jeg vil anbefale at du gør din pc hurtigere, så du får en hurtig opstart af windows og programmer.

Bedste gratis program til langsom computer

MYPCTuneUP

Hos My Security Center finder du programmet My Pc Tune Up , som har utrolig mange tilfredse kunder, og det er måske det bedste program til at rense din pc for fejl, når computeren bliver langsom. Programmet gør det nemt for alle, og det løser problemet og giver en hurtigere pc. Prgrammet scanner din computer for fejl, og derefter retter den selv fejlene for dig. Et super godt program, hvis du ikke selv har styr på det tekniske.

Slow PC Fighter

Et andet alternativ er Firmaet Spamfighter, som danskeren Martin Thorborg står bag, har lavet Slow PC Fighter, der er et enkelt 2 trins program, der renser din pc og gør den hurtigere. Først scanner SLOW-PCfighter din pc for at finde fejlene, derefter retter den nemt og hurtigt fejlene for dig. Optimal brugervenlighed som altid fra Martin Thorborg.

Læs også: Min pc er langsom – Hvordan gør jeg min computer hurtigere

 

 

Du kan downloade SLOW-PCfighter i en gratis version

Den giver dig mulighed for at finde fejlene på din langsom pc, og derefter reparere 25 af de fundne fejl. Hvis man har flere fejl, som man gerne vil have rettet, så skal man købe den fulde version af SLOW-PCfighter. På nuværende tidspunkt har over en 1,6 millioner brugere prøvet en gratis SLOW-PCfighter scanning, så kom selv gratis i gang med det samme, og sæt fart på din langsomme pc med SLOW-PCfighter.

 

slowpcfighter vs. mypctuneup

Scan langsom pc gratis for fejl

Scan langsom computer med Slow PC Fighter

 

Rens langsom computer gratis med dette program

Hvis din computer arbejder langsomt, så start med at hente deres gratis program der scanner langsom computer gratis for fejl, så du kan gøre din pc hurtigere, så kan du altid opgradere senere, hvis du ønsker det. Jeg vil anbefale SLOW PC fighter til dig, som ønsker at få en hurtigere pc gratis uden at skulle kunne noget selv. Hvis du er hardcore computerbruger, så kan du gøre din computere hurtigere gratis ved at gøre det selv. SLOW-PCfighter er den nemme løsning for den almindelige pc-bruger.

Gør din computer hurtigere – Rens din pc gratis med Slow PC Fighter her:

Extend the life of your PC - Optimize your Slow PC

 

Min computer er langsom, hvad kan man selv gøre for at få en hurtigere pc?

Hvordan bliver min pc hurtigere – Hvis du selv vil prøve at få en hurtigere computer gratis, så er der nogle ting, som du selv kan gøre ved din langsom pc. På Google kan du finde løsninger på dine pc problemer, hvis du ikke vil benytte dig af et langsom pc gratis program som Slow Pc Fighter.

 

Hurtig computer gratis – Gør min pc hurtigere gratis

Nogle af de råd, som kan gør computer hurtigere, kan være lidt tekniske. Det kræver derfor at du ved lidt om, hvad du laver ved din langsom computer. Men hvis du tænker: min pc er langsom, hvad kan jeg gøre selv. Så brug de råd der gør pc hurtigere gratis. Hvis du ikke føler dig sikker på, hvordan man gør selv, så hent det gratis program som jeg omtaler, så vil det hjælpe dig med at få en hurtigere computer. Jeg håber du finder en løsning, som hjælper dig med at redde dine gamle langsomme computer, og aldrig igen skal spørge dig selv “hvordan gør jeg min computer hurtigere”. Gør computeren hurtigere selv gratis, eller som mig ved at bruge et program, som gør min pc hurtigere mod betaling. Programmet koster ikke meget, og er derfor en billig måde at få en hurtigere computer.

Læs også:

Opdatering 2013

Du kan selv forsøge at rette computerens fejl og gøre den hurtigere ved at følge de råd jeg giver i den gratis pc guide, som du kan hente her:

Få min GRATIS PC GUIDE med 9 gode råd om hvordan du selv kan gøre din pc hurtigere
GD Star Rating
loading...
Langsom PC? - Få en hurtigere pc gratis, 4.6 out of 5 based on 14 ratings

Del med dem du kender:


5 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Jacob permalink

  Helt sikkert et godt program, bruger det også selv. 🙂

  Man skal dog lige huske at der kan være mange andre ting, der gør en computer langsom f.eks. diskdefragmentering og alt for mange startsprogrammer.

  Men tjek helt sikkert slowpcfighter ud, det er en af de bedre programmer.

 2. Hej Jacob

  Du har ret i at der kan være mange ting, som er skyld i en langsom pc. Det gode ved Slow PC-Fighter synes jeg er, at man ikke behøver at have forstand på det tekniske, men bare skal trykke på en knap og så gør programmet computeren hurtig igen 🙂

 3. Kristoffer permalink

  Hejsa.

  Mange tak for et super link 🙂

 4. camilla permalink

  når jeg downloader det, så står der et sted at det koster penge og der kommer en masse andre programmer op?

 5. Hej Camilla

  Der findes både en gratis version og en fuld version som koster penge.

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.