Skip to content

Jeg udlever min drøm i Thailand

Skrevet af Dennis Kjærgaard
27/01-2012

Endelig kom dagen!

D. 17 januar var dagen endelig kommet, hvor vi skulle flytte til Koh Chang i Thailand. Familie og venner var mødt op i Aalborg lufthavn for tage os afsked med os. Det skulle vise sig at være meget hårdere end jeg havde regnet med, og da det var tid til at boarde, blev der fældet en del tårer. Især hos min kæreste Michelle og jeg, for vi vidste, at der ville gå lang tid, før vi igen så mange af de personer, som betyder allermest i vores liv.

Vi var så berørte at situationen, at jeg først til allersidst opdagede, at personen bag os var racerkørenen Tom Kristensen, som er den person der har vundet Le Mans flest gange. En person som jeg altid har været “fan” af, og som jeg ellers gerne ville have udvekslet et par ord med og tilkendegive min beundring af de ting, som han har opnået.

 

Lang og udmattende rejse men det hele værd

Det var en lang og udmattende tur med flyet til BangkokVi fløj fra Aalborg til København, hvorfra vi skulle flyve videre til Düsseldorf, og herfra gik vores fly så direkte til Bangkok. Fra Bangkok lufthavn tog vi en minibus direkte til Koh Chang, som var vores destination.

Bussen fra lufthavnen koster 600 Bath (120 kr.) pr. person og er den nemmeste måde at komme herud, medmindre man tager en taxa, hvilket koster omkring 3500 Bath (700 kr.).

Alt i alt kom hele turen til at vare 28 timer, og da hverken min kæreste eller jeg er gode til at sove i fly, bus eller bil, så var vi godt trætte, da vi nåede frem til Koh Chang.

 

1. gang vi er her i højsæsonen

Lonely Beach i højsæsonenDe par gange hvor vi har været her før, har det været udenfor højsæsonen. Så vi var meget spændte på, hvor mange mennesker der vil være i Lonely Beach (den by vi gerne vil bo i), men det er ikke så slemt, som vi frygtede.

Da vi kom til Lonely Beach var alt optaget de steder, hvor vi gerne vil bo. Det eneste sted, som havde ledige bungalows var Siam hut. Et sted vi havde boet på en af vores ferier hernede, og som vi havde svoret, at vi aldrig ville bo på igen.

Sidste gang vi boede der, var det ikke til at sove på grund af den høje musik fra deres fester, og personalet kom op at slås med hinanden. Uden et alternativ måtte vi bide i det sure æble, og bo der de første 3 nætter, indtil der blev en bungalow ledig på vores ynglings sted “Little Eden“.

 

Just another day in Paradise

Vores bungalow på Little Eden - Koh Chang, ThailandVi er blevet boede på “Little Eden“, men er dog flyttet i en anden bungalow, da wifi signalet er meget bedre i denne. Jeg elsker simpelthen dette sted! Det ligget oppe bag det hele, så her er fred og ro. Der er kun 12 bungalows, og det er altid super flinke personer, som bor her. Ejeren David (fra England) er en hyggelig fætter, som altid laver sjov, og han er utrolig hjælpsom.

Hver dag føles som en dag i paradis, og vi er overbeviste om, at det var det helt rigtig valg at flytte herned! Hvis du gerne vil vide, hvordan en typisk dag er for mig hernede, så ser den nogenlunde således ud:

kl. 8 – Står op og henter en kop kaffe, som jeg tager med op i min hængekøje, hvor jeg tjekker salgs- og besøgs-tal fra mine hjemmesider

kl. 8.30 – Vi går ned og spiser morgen mad. Typisk en omelet med ost og tomat på ristet brød. Endnu en kop kaffe og en friskpresset appelsinjuice

kl. 9.30 – Pakker en taske med håndklæder og bøger, hvorefter vi på vores scooter kører til vores yndlings sted hos MaHa (en hyggelig lille bar med en lækker privat strand)

kl. 12 – Frokost som typisk består af ny thai ret hver dag

kl. 18 – Nyder solnedgangen med en kold øl (selvfølgelig en Leo) inden vi kører hjem i bungalowen og får et bad

kl. 19 – Indtager aftensmad på en af de mange gode restauranter. Vi prøver nye steder hver dag, alt efter hvad vi har lyst til at spise. Når den står på seafood, så kører vi til Bang Bao, som er en lille fiskeby bygget på pæle langs molen.

kl. 20 – Tilbage til bungalowen, hvor jeg ligger lidt i hængekøjen med computer, og snakker med kæresten om, hvilken fantastisk dag det endnu en gang har været.

kl. 22 – Løber jeg tør for energi og må hoppe i seng, hvor jeg drømmer mere end jeg nogensinde har gjort før.

Næste dag gentager jeg det hele igen + de nye ting, som har jeg hørt om i løbet af dagen eller fået lyst til at lave.

 

Afsavn til famile og venner

Farvel kagen vi fik til afskedsmiddagen med vores familierJeg ville ønske, at jeg kunne have min famile og mine venner hos mig. Til gengæld møder jeg HVER dag nye spændende personer fra hele verden, med hver deres spændende historier at fortælle. Nogle er blevet til “venner” og andre nyder jeg blot at hænge ud og snakke med.

Der er ingen tvivl om, at det er blevet lettere at flytte om på den anden side af jorden, siden der er kommet Facebook, Skype og alle de andere sociale medier, som gør det muligt at løbende holde kontakt. At mange af mine venner og famile allerede har planlagt ferie hernede for at besøge os, gør også afsavnet mindre. Jeg ved, at jeg snart ser dem igen, og når jeg gør, så vil jeg sætte meget mere pris på det!

 

Ferie eller hverdag?

Udsigten fra Siam Hut på Koh Chang i ThailandLige nu lever vi virkelig livet og hver dag føles som ferie. Vi er dog på udkig efter en mere privat bungalow, som vi kan langtid leje, og hvor vi kan “slå os ned” og få en mere “normal” hverdag. Vi har fået tilbudt nogle stykker, men har ikke fundet den helt rigtige endnu. Priserne er dog langt billigere end forventet (800-2000 kr. pr. måned for en bungalow).

Vi har det rigtig godt, hvor vi er nu, så vi tager det stille og roligt indtil vi finder det rigtige. Det eneste problemer er, at vi bruger langt flere penge, end vi havde regnet med. Men så længe vi ikke bruger flere end vi har, så går det jo nok – Vi lever kun én gang!

 

Sig endelig til, hvis der er noget, som i gerne vil vide

Jeg oplever så meget fortiden, at det næsten er svært at huske det hele. Jeg vil gerne dele det hele, men jeg ved ikke, hvor jeg skal starte eller slutte. Så hvis der er noget, som du gerne vil høre om, så sig endelig til, da jeg hellere vil skrive om noget der har jeres interesse i stedet for at kede jer med ting, som ikke har nogen værdi for jer.

Kan i havde det fantastisk hjemme i kolde Danmark (hørte at i har fået sne), eller hvor i verden du selv måtte befinde dig 🙂

Besøg vores rejseguide KohChangers.com, hvis du selv overvejer at opleve Koh Chang.

Husk at jeg stadig sælger pokaler og medaljer, hvis du eller din klub skulle få brug for det.

 

GD Star Rating
loading...
Jeg udlever min drøm i Thailand, 4.7 out of 5 based on 22 ratings


Del med dem du kender:39 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Hey Dennis, dejligt at høre at i er kommet godt afsted og at i nyder livet. Bliv endelig ved med at holde os (lidt misundelige) opdateret 🙂

  Kh
  Bent

 2. Tillykke med landingen! Hvis du vil have et godt råd fra mig, der selv bor i et paradis, er det:

  Sørg for at få skabt en arbejdsrutine og hold fast i disciplinen. Det er SÅ nemt at falde i permanent semi-ferie-mode, og det er svært at ryste sig ud af igen.

  Bliver I lige så lykkelig i Thailand, som vi er det i Florida, har I alligevel resten af livet af livet til at nyde det i.

 3. Dejligt at høre at I er kommet godt derned og selvfølgelig må det have været lidt hårdt at tage væk fra familien. Heldigvis kan I jo altid komme tilbage hvis I har lyst.

  Pt. sidder jeg selv på Hawaii (dog ikke permanent). Det kan altså også varmt anbefales, omend man ikke kan leve for 2.000 kr. om måneden. Nok heller ikke 10 😉

  Glæder mig til at følge mere med i hvad I kommer til at opleve.

  Mvh
  Mikael

 4. Bruno permalink

  Tillykke med at det lykkes..

  Jeg håber at i få det godt i jeres nye hjemland og at i ikke fortryder.
  Jeg håber også at vi kommer til Thailand på ferie, før vi flytter der ud, så kan det godt være at jeg kommer forbi og siger hej en dag.
  Det var godt at det ikke gik være til, med foretningen i Skive efter branden.

  Mvh
  Bruno

 5. Hej Dennis

  Godt at høre at I er kommet afsted og rigtigt nyder det!

  Hør godt efter hvad Rosenstand siger, så du hele tiden for vækstet forretningen fra hængekøjen og dermed kan leve præcis det liv dernede, som du gerne vil.

  Mvh Anders Saugstrup

 6. Henrik Ernst Hansen permalink

  Hej Dennis, tillykke med dit nye liv. Godt gået! Jeg var selv på ferie i Thailand i november, hvor vi tilbragte nogle kanon dage på Koh Chang (hotel Amari), og det er et fantastisk sted! Jeg har selv boet og arbejdet i Dubai nogle år, og jeg kan kun anbefale alle at tage afsted og udleve drømmen.

  Hvordan er det med papirarbejdet dernede, hvis man skal bo permanent? Er det en besværlig proces?

  Alt held og lykke,
  Henrik Ernst Hansen

 7. Tillykke, så kom du endelig afsted 🙂

  Jeg vil modsat Rosenstand sige, husk nå at holde lidt fri og nyde paradiset. Ej, Rosenstands råd er fornuftigt, jeg kan bare se på mig selv her i Indonesien at jeg stort set ikke laver andet end at arbejde foran computeren.

  Jeg glæder mig til at følge lidt med i hvordan det går dig herude.

 8. Jimi Hove permalink

  Det lyder spændende, og som en udfordring der lige skal kaperes.

  Må i nyde de smukke omgivelser, og må jeres håb om hvad det nye opholdssted i har valgt kan give jer, gå i opfyldelse

 9. Som Rosenstand er jeg enig med at få fast arbejdsrutine, men jeg får det alligevel aldrig gjort. Det eneste faste jeg gør er en 2-3 timer i Starbucks hvor jeg som det eneste sted kan sidde og arbejde koncentreret mærkeligt nok.

  Der ser virkelig flot ud dernede og jeg håber i får nydt det til det maksimale og ikke bliver alt for træt af det i længden (men den svada har i sikkert hørt).

  Tag en masse billeder og prøv at bliv lidt mere aktiv med bloggen 😉

 10. @Bent Det lover jeg 🙂

  @Rosenstand
  Tak for rådet din arbejdsnarkoman 😉 Jeg har allerede fået lidt rutiner mht. arbejde. Inden morgenmaden tjekker jeg dagens besøg og tals-tal samt læser mine mails. Efter aftensmaden trækker jeg mig tilbage vores bungalow for at arbejde et par timer.

  @Mikael
  Ja det var hårdt, men det var jo vores eget valg, og du har ret i, at vi altid kan tage hjem igen, hvis vi ombestemmer os (hvilket jeg tvivler meget på vi gør).
  Min kæreste had backpacked på Hawaii. Hun beskriver det som et fantastisk flot sted men dyrt. Vi har aftalt, at vi engang skal opleve det sammen, men først skal vi have rejst lidt rundt i Asien. Ha en fantastisk ferie og nyd det!

  @Bruno
  Tak – Du er selvfølgelig velkommen, hvis du kommer til Koh Chang. Mht. branden i Skive så har vi heldigvis fået midlertidige lokaler, så vi kan holde webshoppen kørende. Jeg har heldigvis sådan en far, som altid finder en løsning. Måske det er derfor, at jeg har været så afslappet med det.

  @Anders
  Jeg skal nok. Jeg skal jo have sparet sammen til den speedbåd! 😉

  @Henrik
  1000 tak – Det er lidt besværligt med ophold- og arbejds-tilladelse i Thailand. Af samme grund er vi stadig “danskere”, som er på ferie i et år. Da det er lettere at løse, når vi er hernede og kan få råd af andre, som har været hele møllen igennem. Det havde jo også været træls at ordne det hele hjemmefra, hvis vi efter et par måneder ikke gider at bo i Thailand alligevel (men det er jeg nu sikker på at vi gør).

  @Thomas
  Tak – Jeg kender det. Jeg er også slem til at sidde med computeren, hver gang der er mulighed for det. Det er dog desværre ikke ensbetydende med at jeg arbejder 😉

  @Jimi
  Tak Jimi – Vi vil nyde og værdsætte hver eneste dag!

  @Philip
  Jeg er desværre dårlig til at få taget billeder, men heldigvis elsker min kæreste det 🙂 Jeg vil forsøge at opdatere jer lidt oftere.

  @Alle 1000 tak for jeres opbakning og skulderklap – Det er virkelig værdsat og det er dejligt at have nogle at dele sine oplevelser med. I er sgu mine sande online venner! 🙂

 11. Stort tillykke Dennis!
  Synes virkelig det er flot at du allerede har opnået et så stort mål. Virkelig flot. Jeg håber at det kommer til at køre for dig der ude 🙂
  Virkelig sejt!
  Held og lykke

 12. Det lyder helt fantastisk. Håber du kan få skabt en hel “normal” hverdag dernede i flotte omgivelser. Fortæl endeligt mere om det Henrik spørg til – “papirarbejdet” – skat mv. – da det er en af mine store bekymringer om at gøre det samme.

 13. Mange tak Nikolaj

  Da vi første gang tænkte tanken om at flytte herned, så føltes det som noget uopnåeligt. Men nu hvor vi har gjort det, ved jeg at det er noget som alle kan gøre!

  Heldigvis er Thailand billigt, og derfor tog det kun et par år at realisere vores drømme. Hvis drømmen havde været en penthouse lejlighed i New York havde det nok tager 5-10 år 🙂

  @Anders
  Jeg har desværre ikke selv styr på det, og det er meget forskelleligt hvordan folk gør. Det Thailandske konsulat i Hvide sande vil være de rette at spørge til råds om den slags. Hvis jeg senere selv skulle blive klogere på emnet, så skal jeg nok dele det med jer på bloggen 🙂

 14. Gita Street permalink

  Det er flot at tage så stort et skridt mod det man ønsker.

  Rigtigt spændende at rejse afsted og vide at man ikke kommer tilbage i nærmeste fremtid. Også i forhold til dem man kommer til at savne. Det er sådanne øjeblikke i sit liv man aldrig glemmer, hvor livet bliver vendt på hovedet.

  Mht at arbejde, så har jeg også prøvet at bo et sted i 3 måneder og kun se kontoret fra morgen til aften. Det kunne jeg godt fortryde, hvis jeg gad bruge tid på at fortryde sådan noget. Modsatte grøft, hvor man falder helt i ferie-mode altid duer vel heller ikke, men mon ikke I har styr på den slags, når I har ben i næsene til at gøre det I har gjort 🙂

  Held og lykke med det 🙂

 15. Rasmus permalink

  Klasse… Nu er jeg lige blevet far for anden gang og selvom det selvfølgelig er en lykkelig omstændighed, så har det desværre også holdt os fra at tage til Thailand her i januar/februar som ellers var planlagt.

  Som Thomas skriver er det godt at finde sig en rutine, det er lækkert at holde helt fri og slappe fuldstændigt auf, men efter en uge eller to kan det hurtigt blive kedeligt.

  Det behøver dog ikke være arbejde, du kunne jo få lidt undervisning i kickboxning eller lign. Selv kunne jeg godt tænke mig at meditere lidt i et nærliggende tempel næste gang vi er dernede.

  Hvis dit liv var en film og du skulle lave en trailer, kunne den nok pt ligne min lidt 🙂
  http://my4hours.com/confessions-of-a-lifestyle-designer

 16. Kim permalink

  Super fedt at høre i er kommet godt derned Dennis. Alt mulig held og lykke i fremtiden med jeres nye liv!

 17. Sindsygt interessant læsning, endnu engang. Jeg er meget imponeret over hele jeres aktion – det virker til at være ikke bare det rigtige valg, men det eneste valg, der gav mening for jer. 🙂

  If I may ask, er din online indtjening stor nok til at holde jer kørende selv uden arbejde? Så vidt jeg kan læse er det kommet ganske langt ned i tempo?

 18. @Gita
  Tak, jeg er glad for at høre, at du heller ikke gider bruge tid på at fortryde sådan noget. Vi er selvfølgelig også indstillet på at skulle arbejde lidt for at holde tingene kørende. Hvis vi røg helt i ferie-mode, så vil min online indkomst falde med tiden.

  @Rasmus
  Nu siger du desværre? Du har vel bare valgt at gøre noget, som du hellere ville?
  Det håber jeg i hvert fald, for jeg kender alledere andre danskere og udlændinge hernede med børn. Så jeg håber du kommer senere når det passer ind i jeres liv 🙂

  Alle råder mig fortiden til at få faste arbejdsrutiner, og det har jeg allerede fået. Jeg er vel et vanedyr ligesom alle andre. Meditation er også noget, som jeg selv har overvejet at lære. Hjernen kører altid på højtryk hos os iværksættere, så det kunne være fedt at lære, hvordan den man kobler den fra en gang imellem 🙂

  @Kim
  1000 tak og lige over.

  @Halfdan
  Jeg er oprigtig glad for at du finder det så interessant, og du har helt ret i, at det føltes som det eneste rigtige valg for os! Mht. min online indtjenning, så er den kun stor nok til at dette kan lade sig gøre. Med lidt løbende hver dag (2-3 timer) kan jeg holde den kørende, og hvis vi får brug for flere penge kan jeg skrue tempoet op. Men de forskellige ting jeg har gang i vækster, og alt skulle falde på gulvet fra den ene dag til den anden, så er der 1000 andre måder, som vi ved at vi kan tjene penge på. Vi fokusere nemlig på muligheder og ikke problemer, som den “typiske dansker”.

 19. 2-3 timers arbejde om dagen for at holde livsstilen i Paradis med kæresten? Hvis man nogensinde kan snakke om en recipe for succes, så tror jeg da, at du har fundet den. Hamrede godt klaret – Jeg glæder mig meget til at læse de kommende indlæg om jeres eventyr! 🙂

 20. hej Dennis

  Tillykke med jeres ankomst ned til jeres paradis. Jeg håber i falder rigtig godt til dernede. Det lyder nu heller ikke til i få problemer med. At købe en speedbåd og nyde livet på havet mellem alle de forskellige bounty ører lyder som en god plan. Hvordan er det egentlig at køre scooter dernede? For da vi var i Thailand turde vi simpelthen ikke køre scooter, for de kørte med hovedet under armen dernede.

  Alt held og lykke til jer dernede og jeg glæder mig til at følge jeres liv i Thailand.

  Hilsen Frank Eskelund

 21. @Halfdan
  Ja det vil nogle hævde i følge denne artikel: http://epn.dk/samfund/article2607531.ece

  Nu skal man bare lige huske på, at det handler om behov, og da vores behov ikke er særlig store, så kræver det ikke så mange penge, og derfor har det været forholdsvis “nemt og hurtigt” at nå vores økonomiske mål.

  @Frank
  Tak – sådan en speedbåd er desværre dyr, så nu må vi se, hvornår der bliver råd til en. Jeg kan jo altid starte med en lille jolle som et delmål 😉 Mht. at køre scooter hernede, så gør vi det hver dag, og folk kører sådan set fornuftig nok. Vejene er dog sindssyge hernede (snoede og stejle bjergveje) og de fulde/overmodige turister er nok den største fare 😉

 22. Hey Dennis,

  Det er sgu fedt og inspirerende at høre om!

  Held og lykke med jer derover!

 23. Hej Dennis,

  Godt at høre, at I er kommet godt derned og at I lever drømmen. Det er noget der kræver mod og beslutsomhed, men bestemt noget, som mange flere skulle gøre. Leve det liv, som de egentlig havde mulighed for. Alt for mange bliver fanget i hverdagens trummerum og rutiner.

  Glæder mig til at læse endnu flere beretninger fra paradis. Koh Chang er det tætteste man kommer 🙂

 24. @Frederik
  1000 tak Frederik, jeg er glad for at du finder det inspirerende! Hvis du optimerer vores Adwords konto, så får du flere indlæg af samme skuffe 😉 Held og lykke med dine egne drømme og mål.

  @Bo
  Du har ret Bo, det kræver faktisk en del af tage sådan en beslutning. Min kæreste og jeg snakkede om det den anden dag, fordi jeg følte at det havde været ret nemt. Men når vi så tilbage på de sidste par år, så har vi ofret meget og arbejdet hårdt for det. Nu hvor drømmen så er gået i opfyldelse, så føltes det bare så nemt og har været det hele værd!

 25. Stort tilykke med det hele, glæder mig til at følge dig i Thailand. Nu prøver jeg selv lykken i Marbella som du ved 😉

  Vi tales ved Dennis – og mange gange held og lykke!

 26. @Dennis haha det er godt du 😉

  Jeg tror jeg får flere indlæg af samme skuffe, helt uden at gøre noget 😀

  Tilgengæld er du meget velkommen til at opfordre mig til at skrive en blog post om et emne du synes kunne være spændende at høre om 😉

 27. @Martin
  Tak, jeg glæder mig til at se resultaterne af vores nye samarbejde 🙂

  @Frederik
  Selvfølgelig skal der nok komme flere indlæg uden at du behøves at røre en finger 😉 Jeg skal nok give dig besked, hvis der er noget konkret, som jeg gerne vil vide mere om i forbindelse med Adwords.

 28. Hej Dennis,

  Bed meget mærke i din kommentar med at I har brugt mange flere penge end i havde regnet med. Dette tror jeg at mange vil opdage hvis de prøver det samme som jer. At til at starte med vil man automatisk komme til at bruge mange flere penge. Men senere lære man så at finde de billige steder, og holde sig inden for budgettet.

  Så man bør nok gøre folk som gerne vil prøve det samme opmærksom på, at mens man sagtens kan leve billigt så skal man nok regne med at bruge 50% mere i de første 6 måneder.

 29. Jesper permalink

  Med temperaturer ned mod de -20 grader herhjemme, kan man godt selv bruge en lille tur til Thailand. Det ser skønt ud dernede. Glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå.

 30. Ja man burde seriøst overvæje at gøre som dig dennis. min kæreste er selv thailænder og vi har da selv snakket om at prøve at tage springet og flytte til thailand. Men alligevel er der langt fra snakken til det sker..;(

 31. Til lykke med det Dennis! Hvis du bliver træt af kun at arbejde et par timer om dagen, kan du jo altid vende her hjem, til god gamle Aalborg, hvor man kan få lov at pukle en hvis del ud af buksebagen og se skattevæsenet løbe med det meste!! 🙂

  Glæder mig til at se næste år, om du kan fortsætte den fine indtjeningskurve!

  dbh
  Kenneth

 32. Michael Anker permalink

  Hej 🙂

  Det er super godt at høre, at du/I stortrives og udlever drømmen 🙂

  min bror og jeg er begyndt at lave nogle penge på nettet og det går rigtig godt og vi ønsker a flytte til Thailand 1.6.2013. Jeg har prøvet at søge og læse mig frem, men umiddelbart synes jeg ikke det ser så nemt ud at få opholdstilladelse, hvis man ikke er over 50 år eller gift med en thailænder…..vi er hverken over 50 og heller ikke gift 🙂

  Hvad er din oplevelse og hvad har I gjort for at få opholdstilladelse ?
  Har du firma som du passer derfra eller ???

  Håber du eller andre herinde kan give lidt hjælp 🙂
  Ha’ en rigtig dejlig dag 🙂
  Michael

 33. Hey Dennis,
  Hvis man vælger at bo i Thailand, hvor længe kan du så være i landet ad gangen? 3 mdr eller 6 mdr eller andet?

  Lauge

 34. @Kristian Primdal
  At man nok skal regne med at bruge 50% mere end man regnede med er et godt udgangspunkt, som stemmer meget overens med vores erfaring.

  @Jesper
  Ja vejret kan man ikke klage over her, og det er da også en af de væsenlige grunde til at vi flyttede fra Danmark.

  @Klaus
  Ja der er langt fra tanke til handling, men det er kun dig selv, som kan gøre noget ved det, så kom nu ud af røret, hvis i har en drøm! 😉

  @Kenneth Wellin
  Tak Kenneth! og tak for tilbudet, men jeg har det godt her og regner derfor med at blive 🙂

  @Michael Anker
  Tillykke med succesen og beslutning om at rykke til Thailand. Det med visum er næsten umuligt at finde ud af hjemmefra. Jeg har selv fået hjælp af en i mit netværk, så jeg har 1 års business visum og min kæreste har også fået 1 års visum uden at vi er gift. Du kan altid ringe til det thailandske konsulat i Hvide Sande, den ældre mand som arbejder der er utrolig hjælpsom.

  @Peter Lauge
  Min kæreste og jeg skal ud af landet hver 3. måned for at få nye stempler i vores pas. Vi bor heldigvis tæt på Cambodia og lejer derfor en bil og får det ordnet på 1 dag. Når vi alligevel er afsted benytter vi muligheden for at købe de ting, som vi ikke kan få her på øen.

 35. Lise permalink

  Hey Dennis
  Jeg har selv boet på Koh Chang med mine 2 børn og kæreste i et år så kender alt for godt til din begejstring 🙂

 36. Lise permalink

  Desuden kommer jeg selv fra Aalborg 🙂

 37. Mogens Ophus permalink

  Hej Denis

  er der nogen steder hvor man kan få hjelp til og starte firma i Thailand??

  Jeg har firma i Norge og har et barn med en Thai dame men hun er nu Norsk Statsborger

  Kunne tenke meg og starte noget i Thailand og også køpe en bolig der
  Hvordan skal jeg gå fram ?
  Hilsen Mogens

 38. Hej Mogens
  Meld dig ind i denne facebook gruppe, som jeg selv er medlem af. Den består pt. af 200 danske medlemmer, som bor eller driver virksomhed i Thailand. Der vil du kunne få besvaret stortset alle dine spørgsmål om at bo eller drive virksomhed hernede.

 39. Hejsa.

  Vi har en drøm i maven. Jeg er selvstændig psykolog med klinik i Aarhus. Vi snakker om at rykke den til Bangkok måske? Eller et andet sted i Thailand.

  Vores børn er 8,11 år. Hvordan med skole og omkostninger til dette?

  Mon der er et behov for dansk psykolog i Thailand?

  Venlig hilsen
  Camilla.

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.