Skip to content

Internet sikkerhed

Skrevet af Dennis Kjærgaard
22/10-2010

Program som beskytter pc mod virus, spam, hackere, phishing, spyware mm.

 

Er din pc tilsluttet internettet? Hvis den er, så bør du beskytte computeren mod virus, spam, hackere, phishing, spyware og alle de andre ting, som kan skade din pc og dit privatliv.

Hvis du ikke beskytter din pc, så kan andre nemt få adgang til dine personlige billeder, video og andre filer/oplysninger, som du sikkert gerne vil beholde for dig selv.

Bedste program til at beskytte computer

Der findes gode internet security programmer, som beskytter din computer for dig, så du slipper for at bekymre dig om det. De kan være fornuftige at købe, hvis du ikke selv har styr på det tekniske, da de gør alt arbejdet for dig, imens du nyder en hurtig og sikker pc på internettet.

Jeg vil anbefale dig at hente dette program, hvis du vil beskytte din computer mod virus, spam, hacking, phishing og spyware

Dette får du i programmet:

Internet forældrekontrol

Hold styr på hvilke hjemmesider dine børn ikke må have adgang til. Med internet forældrekontrol kan du blokerer eller filtrerer websites, så du slipper for at bekymre dig, når dine børn er på internettet.

Personlig Firewall

Når du bevæger dig rundt på internettet, så ønsker du naturligvis ikke at andre får adgang til din computer. En personlig firewall vil forhindre dette, så du ikke får installeret skadelig software/programmer, som kan stjæle dine personlige oplysninger.

Anti-virus

Internet er fuldt med virus, som har til formål at stjæle dine oplysninger eller skade din computer. Med antivirus programmer kan du undgå at få virus på pc’en. Et antivirus program beskytter dig også mod orme og trojanske heste, som vil forsøge at inficere din computer.

Anti-spyware

Med et anti spyware program kan du beskytte din pc mod spyware programmer på din pc. Hvis der er blevet installeret spyware på din computer, så vil andre kunne få fat i dine passwords/adgangskoder og andre følsomme oplysninger, som du ikke ønsker at dele med andre på internettet.

Anti-phishing

Phishing er desværre også udbredt på internettet, så du bør have et anti-phishing program, som beskytter dig mod internet svindel, ondsindede hjemmesider og andre former for phishing angreb.

Anti-spam

Spam slipper vi nok aldrig af med, deres bør du også beskytte din mail indbakke mod spam mails. Der bliver dagligt sendt millioner af spam mails, men med et anti spam program, kan du undgå spam i din indbakke fremover.

Backup

Husker du at tage backup? Det er vigtig at du har backup og beskytter dine vigtige filer og informationer, hvis du skulle miste alt din data på computeren. Med en godt backup program, vil du altid kunne hente alt din data, hvis du skulle miste dem på den ene eller anden måde. Det ville jo være en skam, hvis du f.eks. mistede alle dine gamle billeder og videoer, som ikke kan fremskaffes igen.

Overflytning af data

Hvis du har fået en ny computer, så kan du med et overflytningsprogram overflytte alle dine indstillinger og filer fra den gamle computer. Det er en nem og hurtig løsning på at komme hurtig i gang på sin nye pc, uden at du skal bruge en masse tid på at gøre det manuelt.

Her finder du programmet, som gør det sikkert at bruge internettet

 

Andre anbefalede artikler om en bedre pc oplevelse:

Langsom pc

Rens computer

GD Star Rating
loading...
Internet sikkerhed, 5.0 out of 5 based on 5 ratings


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.