Skip to content

Husjagt på Koh Chang

Skrevet af Dennis Kjærgaard
11/10-2012
Vores nuværende hus på Koh Chang

Vi har nu boet i vores hus i et halvt års tid, og vi har været rigtig glade for det. Da det har været regntid, har det været dejligt at bo i ordenligt og tæt hus. Men nu er det ved at blive højsæson igen, og vores drømme om et hus med havudsigt er begyndt at melde sig igen. Derfor har vi den seneste måned været på husjagt på Koh Chang, og her kan du se nogle de potentiale huse, som vi fandt ved at køre rundt på øen.

Hus på vandet i fiskerbyen Bang Bao

Pris: Til salg for 300.000 kr.

Huset i Bang Bao, Koh Chang

Dette hus blev vi med det samme forelskede i. Det er bygget på pæle i vandet, og det har en helt fantastisk udsigt. Huset er ejet af en politimand, som er blevet forflyttet til den anden side af øen, og han vil derfor gerne sælge det. Da vi desværre ikke har de 300.000 kr. som det koster, så forsøgte vi igennem vores lokale kontakter at leje det af ham. Desværre var andre kommet os i forkøbet og havde langtidslejet det.

Flere billeder af huset i Bang Bao

Hus på bjergside med udsigt over Bang Bao bugt

Pris: Ukendt

Huset med udsigt over Bang Bao bugt

Forenden af en sidevej til hovedvejen fandt vi et hus, som man havde påbegyndt at bygge men ikke havde færdiggjort. Det så ud til, at der ikke var lavet noget ved det i 1-2 år. Det kunne ellers blive et rigtig lækkert hus, hvis det blev lavet færdig, og udsigten over Bang Bao bugt er det bedste af det hele. Vi vendte tilbage til huset adskillige gange for at finde frem til ejerne, så vi kunne undersøge mulighederne for at leje eller købe huset. Det lykkes dog aldrig at finde frem til dem, da deres resort var lukket ned, og de formentlig ikke opholder sig på øen i lavsæsonen.

Flere billeder af huset med udsigt over Bang Bao bugt:

 

Nybygget hus med flod i forhaven og sandstrand i baghaven

Pris: 5.000 kr./måned

Huset ved floden i Klong Prao

Vi foretrækker at opholde os syd på øen, men længere nordpå fandt vi et sted, hvor der var ved at blive bygget 6-7 nye huse. Husene så ud til at blive utrolig lækre, og havde fuld udsigt til floden fra hele huset. 50 meter bag ved huset er der en flot sandstrand, så også dette hus havde en fantastisk beliggenhed. Vi fik forhørt os om priserne, og desværre havde de tænkt sig at tage omkring 5.000 kr./måneden, og så meget vil vi ikke bruge på at leje noget i Thailand.

Flere billeder af huset i Klong Prao:

 

Her skal vi bo det næste halve år

Pris: 2.300 kr./måned

Huset i Bai Lan, Koh Chang

Dette hus ligger ud til vandet og den flotte havudsigt, som vi altid har drømt om. Normalt fungere det som udlejningsbungalow til turister, men i regntiden er der ret oversvømmet på grunden, og det har stået tomt i et stykke tid og er ved at forfalde. Vi snakkede med ejerne, som ville sætte huset (og 2 andre) i stand inden d. 1. nov. Prisen fik jeg forhandlet 20% ned og vi slog til og lejede det i et halvt år frem. Vi ved ikke hvor meget de har tænkt sig at forbedre huset, men jeg regner selv med at lave en del forbedringer, så det bliver som vi gerne vil have det.

Flere billeder af vores nye hus i Bai Lan:

  

Jeg glæder mig til at vågne op og kigge ud på havet fra sengen hver eneste morgen, og jeg glæder mig til at sidde på terrassen og arbejde i de omgivelser. Så her kommer jeg til at bruge meget af min tid det næste halve år, og når det bliver regntid igen, så går vi på husjagt igen.

GD Star Rating
loading...
Husjagt på Koh Chang, 4.9 out of 5 based on 7 ratings


Del med dem du kender:8 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Glæder mig til at komme og se jeres nye hus Dennis 🙂

 2. Ahhh ja, en enestående natur – den er jo bare fantastisk.

  Men til det praktiske: Er der en ordentlig internetforbindelse? Det er jo trods alt det du skal leve af! 🙂

 3. @Jørgen
  Du er altid velkommen Jørgen, og jeg glæder mig til at fremvise min nye oase.

  @Kenneth
  Det kommer nok bag på mange, men jeg har faktisk lejet et hus UDEN internetforbindelse! Vores støreste prioritet har været beliggenhed. Vi elsker havet og har længe drømt om et hus med havudsigt. Dette hus opfylder alle de ting, som vi ønsker på nuværende tidspunkt, og derfor har vi lejet det, selvom det ikke har internetforbindelse. Jeg har ladet mig fortælle at mobilinternet skulle være hurtigere på Koh Chang end de 2 forskellige internetforbindelser, som vi har i vores nuværende hus, så det bliver nok løsningen for mig. Hvis det ikke er tilfældet, så findes der så mange lækre steder på øen, hvor jeg kan sidde og arbejde. Fiber er dog kommet til øen, og indenfor overskuelig fremtid skulle det være muligt for mig at få det langt ind i huset for et relativt lille beløb.

 4. ja, det må jeg nok sige: En “internet-marketer”, som arbejder hjemmefra – og uden internetforbindelse!! 🙂 Den ser man ikke så tit!

 5. Nej, men jeg elsker også at være anderledes 🙂
  Hellere havudsigt end internet!

 6. Hellerede nyde livet, end arbejde 🙂

 7. Niels permalink

  Hej Dennis

  Er I stadig på Koh Chang?

  Regner med at aflægge øen et besøg i starten af april’14, har et par venner dér. Og lurer lidt på at finde en langtids leje på Koh Chang.

  Mvh
  Niels

 8. Hej Niels

  Nej, jeg fylttede fra Koh Chang i maj 2013 og bor nu i Chiang Mai, hvor jeg har startet et animationsfirma.

  Du kan evt. læse dette blogindlæg jeg skrevet om det: http://denniskjaergaard.com/slutningen-pa-halvandet-ars-oliv-thailand/

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.