Skip to content

Gratis Antivirus

Skrevet af Dennis Kjærgaard
19/08-2012

Kan det betale sig at købe antivirus-programmer?

Klik her for at prøve MyAntivirus gratis i 30 dage

Selvom de forskellige internet browsere hele tiden bliver klogere på hvordan de skal forholde sig, når man ved et uheld kan komme til at downloade noget skidt til sin computer, er det stadig vigtigt at du har sikret dig yderligere. Det siges at Firefox er den bedste browser at bruge, hvis man gerne vil være på den sikre side, men det er alligevel super vigtigt at du ikke udelukkende stoler på at Firefox kan gøre hele arbejdet, og sikre dig mod diverse vira på nettet.

Der findes flere forskellige måder du kan sikre dig yderligere på;

  1. Tilføjelser til browseren 

    En tilføjelse til browseren i form af en “gadget” der kan tjekke de sider du vil besøge, umiddelbart før du klikker på linket og på den måde se om der er noget skadeligt på siden.

  2. Antivirusprogram 

    Du vil måske tænke lidt over hvorfor i al verden man oven i tilføjelsen til sin browser også skal have et antivirus-program? Svaret er simpelt; Tilføjelsen til din browser kan kun tjekke efter skadelige ting, når du surfer rundt på nettet og downloader ting og sager – Antivirusprogrammet vil blive brugt til at tjekke efter farlige ting mens du ikke bruger din browser. Det kan fx være du har downloadet et program der ikke umiddelbart ser så farligt ud, men efter installationen går fuldstændig amok og spreder en masse vira og ting og sager på din computer.

De fleste tilføjelser til browseren er gratis, men når det kommer til antivirusprogrammer er der for det meste både en gratis-version og en betalt-version af de forskellige programmer. Mange bruger det gratis alternativ, da den betalte version simpelthen er for dyr at bruge penge på, i forhold til det “forbrug” man har.

Klik her for at prøve MyAntivirus gratis i 30 dage

De fleste personer kan sagtens nøjes med en gratis antivirus

Men hvilke typer er det så der anbefales at købe et antivirus program? Hvis du udelukkende bruger din computer til Facebook, mail og lidt spil vil der absolut ingen fare være, og du kan sagtens nøjes med den gratis antivirus, men hvis du derimod downloader meget musik, film eller spil er det et område hvor der findes utroligt mange vira og andre uhyggelige ting, som bestemt ikke er gode for din computer, og du vil derfor være meget bedre beskyttet hvis du ikke vælger den gratis antivirus.

GD Star Rating
loading...
Gratis Antivirus, 4.8 out of 5 based on 4 ratings


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.