Skip to content

Firewall

Skrevet af Dennis Kjærgaard
27/10-2010

Beskyt din pc med en personlig firewall

Hvis du ikke har en firewall på din computer, så kan du ikke kontrollere adgangen mellem din computer og internettet. Du bør derfor få en personlig firewall, så du selv kan bestemme hvilke programmer, som skal have adgang til internettet, og hvilke som ikke skal.

Hvis du har fået skadelig software installeret på din pc, så vil den sikkert forsøge at sende dine oplysninger til personen, som har lavet den skadelige software. En personlig firewall kan forhindre dette, så du selv bestemmer, hvem og hvad der skal have adgang til nettet.

Sådan får du en effektiv firewall

Windows har selv en firewall, som du kan benytte. Men en firewall gør det ikke alene, og derfor bør du have et program, som beskytter hele din computer og giver en bedre internet sikkerhed. Det kan du få ved at hente et program, som beskytter din pc mod virus, hackere og andre skadelige ting for din pc.

Program som beskytter din computer

Når du har installeret dette sikkerhedsprogram på din pc, så er du rigtig godt beskyttet, når du bevæger dig rundt på internettet. Programmet gør det hele for dig, og du skal blot sørge for at holde programmet opdateret, så du ikke bliver ramt at nyt skadelig software

GD Star Rating
loading...
Firewall, 5.0 out of 5 based on 1 rating


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.