Skip to content

Eksklusiv partner hos RepayMedia

Skrevet af Dennis Kjærgaard
14/03-2012
RepayMedia eksklusiv partner

Tjen mere på dine affiliate kampagner

Jeg har de seneste par måneder forhandlet med RepayMedia, som er et dansk/skandinavisk affiliate netværk. De har kampagner til alle former for online marketing, hvad enten du arbejder med:

 • Affiliate marketing
 • SEO/SEM
 • Sociale medier (Facebook, Twitter, YouTube)

Få del i min eksklusive partner aftale

RepayMedia kontaktede mig, fordi jeg har skrevet en e-bog om affiliate marketing, som er blevet hentet af over 1000 personer + at jeg har et stort online netværk i affiliate branchen – Dem ville de naturligvis gerne i kontakt med.

Jeg fortalte dem, at det måske godt kunne lade sig gøre, men jeg krævede at de tilbød os affiliates noget unikt, som “normale affiliates” ellers ikke fik.

Udfra min egen erfaring med affiliate marketing, fik jeg forhandlet mig frem til følgende:

Markedets bedste deal

Hvis du finder lignende kampagner til højere pris hos andre netværk, så matcher RepayMedia øjeblikkeligt.

Derved kan få samlet alle dine kampagner hos RepayMedia, i stedet for at benytte mange forskellige netværk og samtidig være sikker på at få den højeste payout.

Hurtig udbetaling

RepayMedia garanterer dig hurtig udbetaling. Normalt udbetales der efter 45 dage, men med denne unikke aftale får du betaling efter blot 14 dage!

Dette er virkelig en af de ting, som betyder meget for os affiliates, da vi naturligvis ønsker at blive betalt hurtigst muligt for de salg, som vi leverer. Især hvis vi selv har udgifter til Google Adwords o.lign.

Rabat på E-mail udsendelser

Du får 50% rabat på din første E-mail udsendelse til 100.000 danske brugere

Jeg ved, at det ikke er jer alle der bruger email som en del af jeres arbejde med affiliate marketing, men hvis du gør, så er 50% rabat bestemt værd at tage med.

RepayMedia gør alt for dig

Normalt er det nødvendigt med informationer som swift, iban, cvr nr, reg. og konto nr osv., de informationer sørger RepayMedia for at indtaste for dig, så du skal blot tilmelde dit navn, E-mail og telefon nummer.

Sådan får du del i den unikke aftale med RepayMedia

Det eneste som det kræver, er at du ikke bruger dem i forvejen. Hvis du ikke gør det, så kan få del i aftalen her:

 

***Repaymedia Aps gik konkurs d. 15.3.2013 så denne aftale er derfor ikke længere gældende***

GD Star Rating
loading...
Eksklusiv partner hos RepayMedia, 2.7 out of 5 based on 9 ratings
Gratis e-bog om affiliate marketing
Lær hvordan du tjener penge på nettet med min gratis e-bog "Affiliate marketing for nybegyndere", og få løbende gode tips og tricks til at optimere dine sites.


Del med dem du kender:31 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Roger that, det kan under ingen omstændigheder skade at signe sig op – så det har jeg gjort. Så glæder jeg mig til at se, om jeg faktisk kan samle alle kampagner der. Kan det lade sig gøre, vil jeg selvfølgeligt være lydhør overfor dette. 🙂

 2. frederik permalink

  Lyder super, men der sker ikke så meget når jeg indtaster mine oplysninger ind og trykker på send 🙁

 3. Super aftale du har fået forhandlet dig frem til.
  Jeg var inde og ville tilmelde mig, men er ikke sikker på at formularen virker. De første par gange meldte den fejl og 3 gang reloadede siden bare, så ved ikke om den blev afsendt.

 4. Karsten Stenzhorn permalink

  Jeg har allerede en repaymedia konto, men de har bare ingen kampagner inden for de mest gængse og profitable nicher, og jeg bruger dem derfor ikke.
  Når det er sagt, så er det en super aftale du har fået lavet.

 5. @Halfdan Tim
  Super – Hvis der er kampagner som du mangler, så giv RepayMedia besked om dette, og så vil de forsøge at skaffe dem.

  @Frederik
  Et par andre havde samme problem. Send dit Navn+Email+Tlf.nr. til hej@denniskjaergaard.com så får jeg dig oprettet.

  @Kim
  Send dit Navn+Email+Tlf.nr. til hej@denniskjaergaard.com så får jeg dig oprettet.

  @Karsten
  Fortæl dem hvilke kampagner du har brug for, så vil de sikkert gerne forsøge at skaffe dem

 6. You’ve got mail, Dennis.

  Det virkede heller ikke her.

 7. Jeg sørger for at du også bliver tilmeldt!

 8. Peter O permalink

  Jeg oplever også problemer med at blive oprette, har derfor sendt dig en mail med mine oplysninger.

  Hvad mon fejlen er…

 9. Hej Dennis

  Super initiativ. Gider du ikke opdatere siden eller smide en kommentar, når sign-up proceduren er rettet?

  Jeg vil meget gerne melde mig til gennem dit link, men må være ærlig at sige, at hvis de ikke kan få tilmeldingsformularen til at virke, så er det nok ikke tid til at melde sig hos dem endnu.

 10. @Peter
  Jeg har modtaget dine oplysninger og sørger for at få dig tilmeldt.

  @Kim
  Det er op til dig om du vil tilmeldes eller lade være pga. startproblemer med tilmeldingsformularen. Men du kan sende Navn+Email+Tlf til min mail, hvis du gerne vil tilmeldes alligevel.

 11. Den signup formular vil ikke rigtigt samarbejde 🙂
  Smider en mail

 12. Nicolaj permalink

  Er det betaling 14 dage efter leadet er genereret, eller er det betaling 14 dage efter annoncøren har betalt netværket?

  Hvad sker der hvis de ikke kan matche prisen på en kampagne, matcher de så med tab?

 13. @Nicolai
  Den er modtaget, og du vil blive.

  @Nicolaj
  Jeg har sendt dine spørgsmål til RepayMedia, for at være 100% sikker på at du får det rigtige svar.

  Her er deres svar:
  “Vi har aftalt, at vi betaler efter 14 dage, men under forudsætning af vi er overbeviste om, at der er lavet leads etc. og ikke noget “fishy”. Hvis det er cpa kampagner o.lign kan der ikke snydes, så det er uden problemer. Men som udgangspunkt betaler vi alle dine partnere efter 14 dage som aftalt. Hvis vi har en kampagne til lavere split end de andre, så sørger vi som aftalt øjeblikkelig at de får mindst samme udbetaling. Dog tror jeg ikke, at der findes et senarie, hvor andre kan udbetale mere end 100% og dermed lave et underskrud.”

  Så kom du bare igang Nicolaj 🙂

 14. Det ser jo ud til at være et godt sted at starte – jeg har ihvertfald tilmeldt mig for at se hvad de kan tilbyde. Så må vi jo se på om de har nogle interessante kampagner ift. det vi plejer at køre… 😉

  Men tak for at forhandle aftalen igennem! Det virker jo som en god deal du har fået lavet.

  – Christian

 15. @Dennis

  Spørgsmålet kommer af, at et nu lukket netværk, der også kørte med prisgaranti, faktisk ikke kunne matche alle kampagner og derfor havde tilføjet, at det maksimalt kunne være 100% af deres betaling.

  Der findes flere eksempler på annoncører, der afregner med en større procentdel hos de netværk, der leverer mest.

  Men vildt at de betaler allerede efter 14 dage, når mange af de kampagner, der køres via et mediebureau, først afregnes til netværket efter løbende måned + 30, 45 eller 60 dage.

 16. Lars permalink

  Spændende – jeg har også tilmeldt mig (og formularen virkede fint :-)). Glæder mig til at se om der er nogle relevante kampagner jeg kan bruge, da det står ret sløvt til hos de andre netværk.

 17. Fedt den melder jeg mig på. Og hold kæft hvor ser det lækkert ud hvor du befinder dig lige nu Dennis. Det tager jeg hatten af for.

 18. @Christian
  Hvis det skulle være tilfældet at der er kampagner, som de mangler, så fortæl det til RepayMedia og de vil gøre hvad de kan for at skaffe dem.

  @Nicolaj
  Ja, jeg synes også selv at det er gode betingelser, som vi fik lavet. Så se du bare og komme igang!

  @Lars
  Super! Det er da dejligt at høre at den virker for nogle 😉 Som jeg også skrev til Christian, så tag fat i dem, hvis der er kampagner som du efterspørger.

  @Sasa
  velkommen i klubben 😉 Tak og ja der vildt skønt hernede, og jeg forsøger at værdsætte hver eneste dag. Jeg har jo arbejdet hårdt for at udleve denne drøm. Hvad mon den næste bliver???

 19. Fedt at se, at du går forrest, og prøver at skabe bedre vilkår for alle. Selvom du klager over på Twitter, at nogle går mere op i hvad du tjener på aftalen, så husk at den type mennesker altid vil klage uanset… De leder bare efter dagens klage-mål ;D

 20. Jeg synes altid det virker meget positivt når man på et firmas hjemmeside kan se ejerforhold og hvem personerne bag firmaet er, men på deres about kan man ikke engang se hvor mange ansatte der er.

  Hvis de er et reelt firma med et reelt team bag, ville de gøre sig selv en kæmpe tjeneste ved at skrive en langt bedre about-side.

  Det er fint man skriver man har nogle af de mest erfarne søgeeksperter i Europas online-industri, men hvem er det? Det virker ikke særligt seriøst at skrive sådan uden at skrive hvem det er man mener er nogle af de bedste søgeeksperter i Europa.

  Jeg håber du vil sende mine råd videre Dennis, så de kan få et nøk op på trustfaktoren, det er jo fedt med noget konkurrence til de eksisterende netværk.

 21. @Morten
  Super at du synes om aftalen! Mht. den typer personer så vil de nok bare altid være der, og det må jeg bare acceptere.

  @Thomas
  Du har fuldstændig ret. Jeg var selv efter dem fordi de havde en tom referenceside. Det tog de heldigvis action på, så jeg sender din besked til dem og håber at de også tager action på den. Tak for rådet!

 22. Dette et svar til Morten Elm i forbindelse med hans kommentarer i Vadskærs unfollow indlæg. Jeg mente at det ville være relevant for alle jer andre, og derfor poster jeg det her, så Vadskærs indlæg kan stay on topic.

  Kommentar fra Morten:
  “Hvad enten man sælger varer i en webshop, anbefaler bøger eller affliate-netværks må man i en eller anden grad gå ud fra, at personen bag anbefalingerne kan stå inde for produktet.

  Så I dette tilfælde antager jeg da, at Dennis selv synes det er et godt produkt, som han selv bruger.

  Og at han så også tjener lidt penge på det, er fint med mig.”

  Mit svar:
  Jeg bruger ikke RepayMedia, men fokusere på en direkte affiliate aftale med et firma, som jeg skrev til dig på twitter.

  Det står forklaret i indlægget, hvordan denne aftale mellem mig og RepayMedia kom i stand!

  Jeg har blot skaffet bedre betingelser, end du ellers ville kunne få, hvis du oprettede dig som “almindelig” affiliate. På min side som forklarer om affiliate marketing, henviser jeg også til de mest populære netværk uden at bruge dem alle selv.

  Så du skal ikke oprette dig, hvis det er på forudsætning af at jeg selv bruger dem, men kun hvis du vil prøve dem af og samtidig få bedre betingelser end du ellers vil få normalt.

  Men jeg kan stadig stå inde for produktet, da jeg har forhørt mig rundt i mit online netværk om RepayMedia. Ingen havde haft dårlige erfaringer med dem, og det tager jeg for gode ord. Om RepayMedia med tiden lever op til de ting, som de lover/tilbyder, det er jeg ikke herre over. Men de giver mig ikke grund til at tro andet.

  Så denne aftale er baseret på folk, som jeg stoler på og ikke pga. min egen erfaring 🙂

 23. Morten Elm permalink

  Jeg synes det er rigtig fint, at du kommer med ovenstående kommentar. Så er der ingen skjult “dagsorden”.

  Du kommer med tilbuddet, fordi du mener det er godt – og det er fint med mig (også selvom du så ikke selv bruger det). At du så uden tvivl selv får noget ud af det, det er sekundært.

  Og så må folk jo selv vurdere (på samme måde som alle dine andre gode råd), om de kan bruge det eller ej. Kommer du gentagende med gode råd og anbefalinger, så bliver de ved med at følge dig. Gør du ikke, så er de hurtigt væk.

  Dybest set tror jeg vi er enige om, at man kun kan bevare sin troværdighed ved at anbefale ting, som selv kan stå indenfor. Og ikke sælge sine holdninger for “ussel mammon”.

 24. Frank Rasmussen permalink

  Dennis syntes deres website ser meget halvfærdigt ud, har lige tilmelst mig, men hvor troværdigt er firmaet, de skriver de har 15 års erfaring, så burde de i det mindste gøre deres hjemmeside klar, der er næsten ingen infoemationer og deres social bookmarks virker ikke. Der ikke for at lyde negativ men måske de skulle få sådanne detaljer på plads før de går i luften, selvom de har så mange års erfaring. Men vi giver det en chance.

  Mvh
  Frank

 25. søren permalink

  Kunne du ikke lærer mig at tjene penge.
  Er stadig fattig, intet job, ingen penge, og heller intet virksomheds nummer cvr, eller ej nogen hjemmeside, til det der media firma som du tjener penge på.

  Er træt meget træt af meningsløshed, kig i den bog, læs hvad andre gør på nettet, gå på det lokale bibliotek, spørg din sagsbehandler. Kommer ingen vegne i verden.

  Falder i søvn foran computeren af bare træthed over et samfund, som kun tænker på dem som har et job, og fremtid. Og job hvor er de ingen vegne. Endeløse jobdatabaser dag ud og dag ind, næ suk intet sker.

 26. Jeg har tilmeldt mig – det kan jo ikke skade og kigge. Hvis de har de rette kampagner for mig, vil jeg selvfølgelig give dem et skud!
  – Og 14 dages udbetalings-ventetid? Det er jo sindsygt hurtigt ;-).

 27. Niels Nielsen permalink

  Dennis, jeg har det lidt som Frank beskriver det. Deres website giver stort set ingen oplysninger. Kan du oplyse f.eks. hvor længe de har eksisteret . De siger de har 15 års erfaring men ifølge deres ( meget hjælpeløse ) Facebook-side så holdt de launch-party for et år siden.
  http://www.facebook.com/repaymedia
  Kan du oplyse nogen referencer ud over den ene, de selv refererer til ? En eneste er ikke voldsomt mange.
  Kan du oplyse hvor mange ansatte de har og hvem de er ?
  Ifølge virksomhedsregisteret har de 1 ansat.

 28. John permalink

  Ja og så er de nu gået konkurs!!!
  Pas på med nye virksomheder indenfor Aff. branchen.
  Vent til de er etableret før man skifter sine aktiviteter over.

 29. Trist at høre for de, som har penge tilgode, men Repaymedia Aps gik konkurs d. 15.3.2013
  http://konkurser.dk/Konkurs/?ID=41800

  Det er bestemt ikke første gang at et affiliate netværk går konkurs, og det bliver nok heller ikke sidste gang. Så spred evt. risikoen ved at benytte flere netværk, og gerne nogle som har eksisteret nogle år.

  Fortiden anbefaler jeg at benytte affiliate netværkene Partner-Ads og Tradedoubler, som jeg selv har benyttet i et par år uden nogen form for problemer.

 30. Enig med Dennis. Spredning af risiko altid en god idé.
  Kan i øvrigt også oplyse Euroads også altid betaler til tiden.

 31. Har også kun gode erfaringer med Euroads

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.