Skip to content

3 bøger du bør læse inden du kaster dig ud i e-handel

Skrevet af Dennis Kjærgaard
29/07-2012
Bøger om e-handel

Vil du udnytte mulighederne for at sælge på nettet, men aner du ikke, hvordan du skal gribe det an?

Her servere jeg dig 3 gode bøger om e-handel på et guldfad, som vil spare dig for mange penge og 1000-vis af timer!

Herunder har jeg listet en række danske bøger om e-handel og online markedsføring. De indeholder alle mange års erfaring om hver deres emne.

 

Jeg kan stå inde for dem alle, og jeg modtager ingen penge for at anbefale dem. De er simpelthen bare nævneværdige!

 

Søgemaskineoptimering

 

SEO-LEX af Thomas Rosenstand

Det er sjældent at jeg anbefaler en bog, som jeg ikke har læst. Men denne bog om søgemaskineoptimering er skrevet af Thomas Rosenstand, som jeg har kendt til Thomas i en del år nu. Han har en enorm viden om søgemaskineoptimering (få hjemmesider til tops i Google), som har været en stor hjælp for mig selv, da jeg i sin tid skulle i gang med at lave online markedsføring. Tager du ikke mine ord for gode varer, så kan du starte med at læse den gratis udgave af SEO-LEX

 

E-handel

 

ePusher af Martin Thorborg

Da vi startede webshoppen Billigepokaler.dk i 2007, valgte jeg at købe Martins Thorborgs bog om e-handel. Martin havde allerede på daværende tidpunkt en stor viden om e-handel og det at være e-købmand. Bogen er løbende blevet opdateret, og den vil helt sikkert gøre dig til en bedre e-købmand, når du har læst den. ePusher findes også i en gratis light udgave

 

Konverteringsoptimering

 

Konverteringskarma af Morten Vadskær

Man tjener ingen penge på besøgende, hvis de ikke køber noget. Derfor bør du læse Morten Vadskærs bog om konverteringsoptimering, så du bliver klogere på hvordan du får flest muligt til at købe dine produkter eller ydelser. Morten har jeg kendt nogle år og vi har jævnligt mødes for at snakke om online markedsføring. Han har været inde over en lang række hjemmesider mht. konverteringsoptimering, og han er især kendt for sine spilt-tests. Konverteringskarma findes også i en gratis light udgave

 

Action speaks louder then words!

 

Gør dig selv en tjeneste og få læst alle 3 bøger, inden du går i gang med at sælge på nettet. Det er ikke nok at læse de gratis light udgaver, da de blot lader dig se, hvad du kan forvente i den fulde udgave. Når du har læst dem, så er det selvfølgelig vigtigt at du tager action på de råd, som du får i bøgerne! Held og lykke med dine kommende projekter. Der vil åbne sig en helt ny verden for dig, og den har uanede muligheder.

GD Star Rating
loading...
3 bøger du bør læse inden du kaster dig ud i e-handel, 3.4 out of 5 based on 11 ratings


Del med dem du kender:6 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Casper Jensen permalink

  Jeg har læst de to øverste, og de kan klart anbefales. Mange synes at det er dyrt at betale eksempelvis 1000,- for en bog – men tænk lige på hvor mange gange man får dem tjent hjem igen.

  Tak for dette indlæg – det gav mig lige en øjenåbner, omkring at jeg skal få læst Konverteringskarma. Hvis den er lige så god som de to andre, overlever den ikke længe! ;-).

 2. Kent Christiansen permalink

  Hej Dennis,

  Jeg synes helt klart at dit valg af de 3 bøger er supert.
  Jeg ville nok også tilføje “Benjamin Gundgaards – Sælg mere på nettet” til listen, eventuelt som den sidste.
  Der er ingen grund til at nystartede webshops/ejere skal prøve at opfinde den dybe tallerken 2 gange 🙂

  Blot en tanke.

  /Kent

 3. Jeg er helt enig i Benjamin Gundgaards “Sælg mere på nettet” – den er et must på listen!
  Derudover har Jacob Kildebogaard og Morten Vadskær skrevet “Analyticsbogen”, som også er kanon, hvis man vil dykke ned i Google Analytics på en effektiv måde. Der kan være store gevinster at hente, hvis man forstår at bruge sine data korrekt.
  Henrik Ernst Hansen

 4. Hej Dennis,

  Et godt (og oplagt) valg af læsemateriale! Herudover synes jeg også, at Michael Lykke Aagaards “Sådan skriver du webtekst der sælger” er værd at tage et nærmere kig på.

  dbh
  Kenneth

 5. Nicolai Busekist Ohlsen permalink

  Jeg kan bestemt kun tilslutte mig listen af bøger, men indtil videre er det dog kun SEO-LEX og ePusher jeg har nået at fortære. Jeg har købt Konverteringskarma og er også netop påbegyndt læsningen af den!

  Som Kenneth siger, så bør du bestemt også tage et kig nærmere på Michaels (Online-Tekstforfatter) bog “Sådan skriver du webtekst der sælger” – det er en fantastisk bog!

 6. Michael Aagaards “Sådan skriver du webtekst der sælger” hentede jeg for nogle måneder siden. Nu vil jeg tage mig selv i nakken og få den læst!

  Benjamin Gundgaards “Sælg mere på nettet” har jeg desværre ikke læst endnu, så jeg håber at han kommer forbi og smider et eksemplar efter mig, så jeg kan få den læst og sætte den på listen 😉

  Tak for jeres forslag!

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.