Skip to content

Vind bogen – Don’t make me think

Skrevet af Dennis Kjærgaard
06/09-2011
Link konkurrence - Don't make me think

Som du sikkert ved, så varer det ikke længe før at jeg flytter til Thailand, og derfor er vi begyndt at sælge ud af ALLE vores ting.

I den forbindelse faldt jeg over bogen “Don’t make me think”, som jeg har haft stor glæde af selv. Jeg har faktisk læst den igen, så sent som for et par uger siden, hvor jeg havde den med i sommerhus.

Det er en super god bog og i stedet for at sælge den for en latterlig lav pris, så vil jeg hellere lave en link konkurrence, så en af mine læsere eller en person i mit netværk kan få glæde af den 🙂

Kort om bogen “don’t make me think”:

Don’t make me think af Steve Krug er et must read, hvis du har en hjemmeside eller webshop. Bogen lærer dig alt om brugervenlighed, og hvordan du undgår, at få folk til at tænke og forlade siden. Den er letlæselig og indeholder mange billeder med praktiske eksempler.

Læs mere om “Don’t make me think” her

Link konkurrence

Betingelser for at deltage:

  1. Link fra din hjemmeside, blog eller webshop til min blog: http://denniskjaergaard.com (du bestemmer selv ankerteksten)
  2. Skriv en kommentar til dette indlæg og fortæl hvor du linker fra

 

Konkurrencen slutter fredag d. 30 september kl. 12.00, hvor der bliver udtrukket en tilfældig vinder i blandt deltagerne, som opfylder betingelserne.

Vinderen bliver offentliggjort på min blog kort efter konkurrencen er afsluttet

Følg mig på Twitter, så du kan se, hvornår der er udtrukket en vinder.

 

GD Star Rating
loading...
Vind bogen - Don't make me think, 4.5 out of 5 based on 2 ratings


Del med dem du kender: