Skip to content

Digital markedsføring 2011

Skrevet af Dennis Kjærgaard
29/10-2011
Links til mit online netværk

D. 15 november 2011 samles 250 personer, som gerne vil netværke og udvide deres viden om online markedsføring…og jeg er én af dem.

Jeg kom desværre ikke med sidste år, så jeg glæder mig meget til at deltage i år. Det er et arrangement, som jeg er glad for at kunne deltage i, inden jeg flytter til Thailand, da der kommer rigtig mange fra mit online netværk. Både folk jeg endnu ikke har mødt ansigt til ansigt og gamle bekendte, som jeg ikke har set i lang tid.

Digital markedsføring 2011 eller også kaldet DM11 bliver afholdt i Holstebro og varer en hel dag. Der er 18 oplægsholdere på programmet, men desværre er det kun muligt at overvære 3 af dem, og det var svært at vælge.

 

Disse oplæg har jeg valgt at høre:

The Dark side of online marketing – Søren Riisager

Søren arbejder til dagligt med søgemaskineoptimering, og jeg har længe fulgt ham på hans blog og Twitter. Søren er meget dygtig til det han laver, og jeg glæder mig meget til at høre hans indlæg, hvor han vil fortælle om nogle af de beskidte tricks indenfor online markedsføring. Jeg håber at Søren har nogle spændende eksempler han vil dele, og at jeg kan blive inspireret af dem på den ene eller anden måde.

 

 

Nyhedsmail – Christina Klitsgaard

Christina arbejder som rådgivende tekstforfatter, og hun har helt styr på, hvordan et nyhedsbrev skal skrives. Jeg sender selv en del nyhedsbreve for Billigepokaler.dk, men de kan helt sikkert blive bedre. Da vores nuværende nyhedsbrev konverter tilfredsstillende, så glæder jeg mig til at se effekten af de råd, som jeg forventer at få fra Christina’s oplæg om Nyhedsbreve.

 

Landings Page-optimering – Michael Aagaard

Michael har jeg fulgt det seneste års tid, da han har udgivet en række spændende indlæg på hans blog om webtekster og landing pages. Både i mit arbejde med affiliate marketing og Billgepokaler.dk forsøger jeg hele tiden at forbedre landing pages for at konverterer flere besøgende til kunder. Jeg håber derfor, at Michael kommer med en masse gode råd, og jeg glæder mig til at høre om de 10 før/efter cases, som han har lovet at fremvise.

 

Skal du med til DM11 i Hosltebro?

Hvis du ikke har købt billet endnu, så er det desværre for sent – Alt er udsolgt. Hvis du ikke nåde at købe en billet men gerne vil med, så kan du på Twitter følge #dm11dk og holde øje med, om der er nogen, som bliver forhindret i at komme og derfor ønsker at sælge sin billet.

Hvis du allerede har en billet og har ekstra plads i bilen eller mangler et lift til Holstebro, så kan bruge #dm11dklift til at finde samkørsel.

 

 

GD Star Rating
loading...
Digital markedsføring 2011, 3.0 out of 5 based on 4 ratings


Del med dem du kender:13 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Finn Bennetsen permalink

  Jeg har valgt følgende indlæg:
  Konverteringsoptimering med Morten Vadskær & Michael Lykke Aagaard

  Hold hovedet koldt i SEO med Thomas Rosenstand

  Linkbuilding – Sådan opbygger du dit eget linkbuilding netværk med Grosen Friis

  Jeg ville gerne have hørt dem alle sammen. Det er virkeligt et fedt program.

  Vi ses i Holstebro

 2. Hej Finn

  Ja det var svært at vælge, og jeg ville også gerne have hørt dem alle!

  Det er nogle gode valg du har taget. Morten Vadskær kender jeg, og han har hjulpet mig mange gange. Han brænder for konverteringsoptimering og splittest, og du kommer helt sikkert til at lære noget af ham.

  Michael Aagaard kommer jeg jo selv til at høre i oplægget om langding page optimering. Jeg har fulgt hans blog et stykke tid, og han virker til at godt styr på. Så jeg glæder mig til at træffe han og lære noget fra hans erfaringer.

  Både Thomas og Grosen er der ingen tvivl om at de begge har stor viden om SEO. Så der skulle være en god chance for, at de skulle kunne lære dig noget nyt, selvom du jo selv arbejder med det.

  Man kan altid lære nyt fra de erfaringer andre har gjort sig, og det er præcis det, som jeg har til hensigt d. 15 november i Holstebro 🙂

 3. Finn Bennetsen permalink

  Ja jeg arbejder med SEO, men der er niveauer i forskel på dem og undertegnede 🙂

  Jeg ved at jeg kommer til at lære noget i Holstebro. Der vil sikkert komme guldkort fra Deres årelange erfaring med branchen.

 4. Hej Dennis. Jeg deltager også i DM11 i år, og har valgt at høre Riisager’s “Dark side”, Christina Klitsgaard om nyhedsmail, samt Grosen der skal snakke om linkbuilding.

  Og så glæder jeg mig til at netværke lidt.

  Vi ses.

 5. Jeg kan kun sige at jeg er misundelig, jeg har desværre ikke tid, men jeg ville vælge Morten Vadskær, Christina Klitsgaard og Kristian Storgaard.
  De første to for at se om jeg kan lære mer, og Kristian, fordi der er mange meninger om hvordan online markedsføring kan foregå i sociale medier, men hvem ved helt nøjagtig hvad man må 😉

 6. @Lars Gode valg – det er længe siden vi mødes sidst, så jeg håber vi når at snakke lidt 🙂

  @Michael En skam du ikke kan få tid til at komme med. Vi må håbe, at der bliver optaget video af alle foredragene, så vi alle har mulighed for at se de oplæg, som vi ikke kunne overvære.

 7. Jeg har desværre ikke tiden til at tage af sted, ville ellers gerne have hørt Riisager.

  Og så få mit site en tur igennem “site Clinic”, for at se hvad jeg evt. gør forkert eller hvad som kunne kunne gøres bedre. Og ikke mindst håbe på at man bare gør en smule rigtigt.! 😉

 8. Hej Jimmy

  Site Clinic syntes jeg også var fristende at vælge. Men da jeg er medlem af en webshop erfa-gruppe, hvor vi jævnligt gennemgår hinandens webshops, så valgte jeg det fra.

  Jeg har også en lang liste i forvejen, som jeg gerne vil forbedre og optimere 😉

 9. Konceptet erfa-gruppe lyder som en ret fed ide, kender du til en gruppe der laver det samme bare omkring alm. websites / service sider.?

  For det er da helt sikkert noget som jeg gerne ville deltage i.! 🙂

 10. Jeg kender ikke lige en gruppe, som jeg kan anbefale dig. Jeg vil foreslår dig at oprette en tråd på Amino.dk

  Find helst nogen som bor i nærheden af dig selv, så det bliver lettere for jer at mødes. Vi kommer selv fra hele landet, hvilket betyder at nogle må bruge 4-5 timers transporttid, når vi skal mødes.

 11. Så er der oprettet en tråd, så må vi se om der er nogen som er friske. 🙂

 12. Sådan Jimmy – Action speaks louder than words 😉

  Jeg smider lige en link til gruppen, hvis der er nogen, som læser dette indlæg og interesseret i din erfa gruppe:
  http://www.amino.dk/forums/t/142089.aspx

  Held og lykke med det

 13. Tak for et godt indlæg.

  Jeg var desværre ikke med..
  Men følger mange af dem tæt på google+ og der kommer mange nyttige ting.
  Så det kan jeg klart anbefale.

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.