Skip to content

Derfor flytter jeg til Thailand

Skrevet af Dennis Kjærgaard
18/03-2011
Thailand

Nu er der kun lidt over 9 måneder til, at jeg og min kæreste flytter til Koh Chang i Thailand. Når jeg fortæller andre om min beslutning, spørger de mig ofte om, hvorfor jeg flytter, og hvad jeg vil lave i Thailand. Så her vil jeg forsøge at indvie dig i, hvorfor vi tog beslutningen om at forlade en tryg tilværelse i Danmark til fordel for en helt anderledes livsstil i Thailand.

Jeg er efterfølgende blevet interviewet af Mikael Rieck. Det blev til et podcast, hvor du kan høre historien, hvorfor jeg har valgt at skifte livsstil, og hvordan det har kunnet lade sig gøre.

Her finder du podcastet

Sådan startede det hele

Da jeg fandt sammen min kæreste, havde hun allerede rejst en del rundt i verden. Thailand var hun særlig begejstret for, og hun var sikker på at jeg også vil være vild med Thailand. Så da vi skulle på vores første rejse sammen, blev det til 3 ugers rundrejse i Thailand.

Vi rejse rundt som backpackers og tog en dag af gangen. På de 3 uger så vi nogle fantastiske steder og specielt Koh Chang, syntes vi rigtig godt om. Her følte vi os nærmest hjemme, og vi ønskede, at vi bare kunne blive der i stedet for at tage hjem.

Allerede efter dette første besøg i Thailand, blev jeg forelsket i landet. Det kan være svært at beskrive følelsen, men i Thailand følte jeg mig virkelig hjemme. Jeg elskede det varme klima, den afslappede livsstil og ikke mindst thaierne, som er meget imødekommende og smilende, hvilket vi desværre ikke er så kendt for herhjemme.

Kunne drømmen blive til virkelighed

Vi begyndte at snakke om, at vi begge kunne tænke os at flytte til Thailand på ubestemt tid. Det føltes som en uopnåelig drøm i starten, men til forskel for andre så begyndte vi at undersøge mulighederne for, at det kunne lade sig gøre.

Vi regnede lidt på, hvor mange penge vi havde brug for om måneden for at kunne leve dernede på den måde, som vi gerne ville. Det var nærmest skræmmende lidt, for 10.000 kr. om måneden kunne vi begge uden problemer leve den livsstil, som vi ønskede i Thailand.

Udfordringen var nu, hvordan vi skulle tjene 10.000 kr. om måneden på en paradis ø i thailand. Jeg mente at den bedste løsning måtte være online indtægt, som ville give mig mulighed for at arbejde fra hele verden, så længe der er adgang til internet. Så nu kender du grunden til, hvorfor jeg arbejder så målrettet med affiliate marketing 😉

Lagde en plan og fik bekræftet drømmen

Vores beslutning om at flytte til Thailand tog vi i slutningen af 2009, og vi satte en tidshorisont på 2 år til vi ville flytte. Det ville nemlig tage os et par år at betale alt vores gæld af og skabe en onlineindtægt, som vi kunne være sikre på at leve af dernede. Nu virkede det utrolig nemt at få drømmen til at gå i opfyldelse, da vi præcis vidste, hvad det krævede at udleve drømmen, og hvornår vi kunne forvente at udleve den. Alt var på plads, og nu vidste vi, at vi kunne flytte til Thailand i januar 2012.

Der kan nå at ske mange ting på et par år, og man får hele tiden nye ideer. Derfor rejste vi igen på ferie til Koh Chang i maj 2010 for at føle efter, om vi stadig havde lyst til at flytte derned, og ikke mindst om vi kunne forestille os at have en hverdag der. Det kunne vi sagtens, og vi blev blot bekræftet i, at vi stadig ville flytte derned, så snart det kunne lade sig gøre.

Hvad skal jeg lave i Thailand

Hele ideen med at flytte derned er at leve en anderledes livsstil, end den man typisk har herhjemme. Jeg skal selvfølgelig stadig passe mine hjemmesider, så vi har noget at leve af, men jeg ønsker kun at gøre det et begrænset antal timer om ugen. Derfor bygger jeg allerede nu mine affiliate sider op på en måde, så de er lette at passe.

Som du måske ved, så har jeg også ansat en filippinsk tekstforfatter, som skriver og udgiver alle de artikler, som jeg har brug for til linkbuilding. Jeg har også ansat en personlig assistent på fuldtid, som jeg langsom oplærer i mange af de opgaver, som jeg selv arbejder med. Stille og roligt overtager hun altså de fleste af mine pligter, så jeg selv kan bruge min tid på ting, som jeg har lyst til at lave.

Her er nogle af de ting, som jeg skal “få tiden til at gå med” på Koh Chang Thailand:

 • Slappe af i min hængekøje
 • Begynde at dykke
 • Nyde varmen, strandene og havet
 • Spise god mad på restauranter hver dag
 • Udforske regnskoven
 • Rejse rundt og opleve andre steder Asien
 • Lære at tale thai

Har du selv en drøm eller udlever du den allerede?

Til dig som ikke har en drøm: Hvis du ikke har en drøm, så lever du efter min mening dit liv i blinde, for du er nød til at vide, hvor du vil hen for at komme derhen. Vågn op og kom i gang med dit liv, for du kan miste det, når du mindst venter det.

Til dig der tror du har en drøm: Måske er din drøm bare den samme som alle andres, fordi du er blevet præget af at høre om andres drømme og ideer. Prøv i stedet for at kigge ind ad og mærk efter, hvad det er du selv drømmer om inderst inde. Hvis alt var muligt, hvordan ville du så leve dit liv? Jeg tror kun, at du vil blive lykkelig, hvis du udlever dine egne drømme og ikke andres. Du vil ende med en tom følelse, når du har brugt mange års hårdt arbejde på at opnå “din” drøm og finder ud af, at det slet ikke var det, som du drømte om.

Til dig som har en drøm: Må jeg høre om den? Jeg synes det er utrolig inspirerende og motiverende at høre om andres drømme, og hvad de gør for at få dem til at gå i opfyldelse. Hvis du har en personlig drøm, så ved jeg også, at du nok skal få dine drømme opfyldt. Så længe at du selv gør, hvad du kan få at få det til at ske, så er det bare et spørgsmål om tid!

Til dig som udlever din drøm: Respekt! …..gode historier og råd modtages gerne 🙂

GD Star Rating
loading...
Derfor flytter jeg til Thailand, 4.2 out of 5 based on 5 ratings


Del med dem du kender:49 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Rune Risom permalink

  Fedt fedt Dennis! Super at I udlever den drøm I har.

 2. Dejligt med en opdatering. Glæder mig til at slå et smut forbi på et tidspunkt og blive vist rundt af en “lokal” 🙂

 3. Er det i øvrigt ikke snart tid til et “Status 12 måneder” indlæg? 🙂

 4. @Rune Tak Rune 🙂

  @Mikael Du skal altid være velkommen til at kigge forbi 🙂 og ja det er vist snart blevet tid til en status for det første år. Jeg synes det tager en halv krig at lave status indlæg, så forvent ikke at det kommer i dag 😉

 5. Christian Jessen permalink

  Super fedt at du/I har taget beslutningen om at flytte til udlandet, det er altid lækkert at se der er andre danskere som tør trodse normen og tage afsted til andre dele af verden.

  Jeg ønsker jer al held og lykke i Thailand; husk at opleve og nyde kulturen og forskellen. Livet i en anderledes kultur kan både være ekstremt berigende med også utrolig stressende og trættende til tider. Husk at fokusere på det positive. 😉

  – Christian Jessen – Dansk Iværksætter i Santiago de Chile

 6. Hej Christian

  Jeg vil fokusere generelt kun på det positive, men jeg kunne godt forestille mig, at nogle ting kan sætte ens tålmodighed på prøve 🙂

  Super at du selv er flyttet til Chile. Hvad fik dig til det, og hvad beskæftiger du dig med?

 7. Kristian Primdal permalink

  Hej Dennis,

  Fedt at I gør det og du kan kun glæde dig, men du har jo allerede oplevet det.

  Jeg bor desværre ikke i Thailand, men min drøm er noget i stil med dig, jeg tror dog at det bliver Filippinerne en eller anden dag i stedet.

  Du skrive at du gerne vil dykke i Thailand, jeg har selv dykket ud for Koh Tao og Phuket, og det er udemærket dykning de har sig deroppe, men hvis i skal ud og opleve noget RIGTIG godt dykning, så vil jeg mene du skal en tur til Indonesien/Malaysia.

  Jeg har selv planer om jeg skal en tur til Sipedan, som skulle være en af SE Asia bedste steder.

  Mega held og lykke med det hele.

  – Kristian Primdal — Dansk Lønslave i Singapore.

 8. Dyb respekt herfra!

  Nu bed jeg lige mærke i din “hvad skal jeg bruge tiden på”-liste – tror du ikke inderst inde at du kommer til at kede dig lidt når der er gået lidt tid, og det hele er blevet til hverdag?

  Men det er så måske også sundt. Det samme skete bl.a. for Jesper Buch (JustEat) – han hyggede sig også geveldigt i starten, men så begyndte han at kede sig og fik så en idé til et nyt startup-projekt.
  Så det kan jo være at du finde på noget helt nyt når du ligger i hængekøjen. Jeg håber ihvertfald at vi andre stadig kommer til at se til dig på bl.a. Amino og Twitter.

  … og så lige en lille opfordring til når du er flyttet derned: Husk endelig at lave nogle video-podcasts, så vi andre kan sidde heroppe i kolde regnfulde DK og blive misundelige 😉

  /Jesper

 9. Jeres beslutning virker ekstremt velovervejet og det kan man ikke have andet end respekt for. Samtidig er det er jo vidunderligt, at internettets muligheder gør, at du kan arbejde hvor du har lyst og samtidig have rigeligt med smør på brødet.

  Min egen drøm er, at blive journalist. Jeg har netop sendt ansøgning afsted og skal måske igennem et længere optagelsesforløb. Det gik stik modsat hvad mine forældre rådede mig til at gøre, og hvordan regeringen helst så, at det gik til.

  Af og til må man bare lytte til sin indre stemme og følge sin intuition. Det er lige præcis det du har gjort, og det har jeg stor respekt for.

 10. @Kristian Jeg glæder mig til at lære at dykke. Koh Chang er ikke det bedste sted i Thailand, men der er en del gode steder, som man hurtig kan sejle ud til. I Malaysia og Indonesien må jeg prøve at dukke senere, hvis det er så godt 🙂

  @Jesper Tak for din respekt og en god kommentar. Det er et godt og relevant spørgsmål, om jeg ikke kommer til at kede mig, når det bliver hverdag. Jeg har selv tænkt tanken flere gange og frygtet det, men min kæreste og jeg er enige om, at hvis det når der til, så rejser vi bare et nyt sted hen, hvor vi har lyst til at være. Jeg er fuldblods-iværksætter, så jeg vil helt sikkert få lyst til at starte noget nyt på et tidspunkt. Om det bliver i Thailand, online eller et helt andet sted i verden, det ved jeg ikke.

  @Ulrik Vi er i hvert fald fast besluttet på at vi flytter, og hvornår vi gør det. Det er dog ikke mere velovervejet end at vi rejser derned med en rygsæk hver, og derfra tager vi tingene, som de kommer 🙂 Det er super fedt at du selv følger din drøm om at blive journalist. Dine forældre eller regeringen skal heller ikke bestemme din fremtid. Mine egne forældre har heldigvis altid sagt, at jeg kunne blive lige hvad jeg vil. Det er jeg meget taknemlig for, men det har dog taget mig 30 år at finde ud af. Men nu ved jeg det endelig, og derfor går jeg hele vejen. What ever it takes 🙂

 11. Hej Dennis

  Det er svært at vente nu – er det ikke? Som du ved, har Charlotte og jeg også taget springet. Det gjorde vi i november 2009, hvor vi flyttede til Florida. Dengang var det med en gensidig aftale om, at skulle en af os fortryde, var det retur til DK hurtigst muligt.

  Efter snart halvandet år her er den aftale ikke længere aktuel. Vi forventer bestemt ikke at skulle flytte herfra nogensinde. Alle drømmene er blevet mere end opfyldte, og vi har i den grad fået syn for sagn i forhold til forskellen på venlighed, imødekommenhed og rummelighed mellem Danmark og Florida.

  Bare tanken om at skulle stå ansigt til ansigt med en dansk kassedame igen… Nej tak!

  Jeg vil tro, at I får samme oplevelse i Thailand. Og når først roen efter flytningen har sænket sig, vil I sandsynligvis opdage, at i bid for bid tager lokale væremåder og skikke til jer. Det er i hvert fald, hvad vi har opdaget her.

  Forleden måtte vi begge erkende, at vi er “Danish by birth and American by heart”.

  Uanset hvad: Sug hvert øjeblik til jer. Også når noget driller – det er faktisk ganske lærerigt. Jeg ønsker for jer, at I får, hvad vi fik: Et meget bedre liv, et tættere forhold, fantastiske venner og masser af anstændigt vejr 😉

 12. @Thomas Jo, det er vildt svært at vente, men jeg har heldigvis nok, der skal laves, inden vi tager afsted 🙂

  Tænk af en dansk kassedame er et skræmmebillede, når man er flyttet fra landet. Men jeg kan sagtens følge dig, og jeg skal slet ikke begynde at sige min mening om den “typiske dansker”. Jeg ville bare ønske, at flere ville rejse ud i verden og få åbnet deres øjne. Så ville de kunne se, hvor godt vi faktisk har det i Danmark, men også hvor tåbeligt vi opfører os!

  Du kan i hvert fald være sikker på at vi vil suge til os i Thailand og alle de andre lande i verden, som vi vil besøge. Hvis vi skulle ligge vejen forbi Florida, så regner jeg selvfølgelig med at i giver kaffe, så vi kan sidde og tale hinanden efter munden og være enig i (næsten) alting 😉

 13. Rasmus permalink

  Hej Dennis,

  Super beslutning at flytte til Thailand. Bor selv herude og du vil aldrig fortryde det.

  Lækkert klima, venlige mennesker og så er det meste jo rystende billigt.

  Der bor faktisk en hel del danskere i Thailand, så der er også rig mulighed for at holde det danske ved lige og måske ligefrem lave lidt forretning. Som online mand så vil du hurtigt se muligheder på internettet herude:-)

  Anyway, sørg for at have styr på arbejdstilladelse, forsikring og lignende herude. Hvis I blot vil være i Thailand på turistvisa, så skal I ud af landet hver anden eller tredje måned, det skal man lige huske.

  Du ved det sikkert allerede, men der er en masse nyttige informationer på thaivisa.com

  God tur!

 14. Super inspirerende!

  Jeg går selv og planlægger en tur til Thailand omkring september/oktober, hvor jeg vil flytte derned med min kæreste og forretningspartner i 2 til 3 måneder. I den tid vil vi forsøge at få en hverdag dernede, passe vores forretning, lege turister i weekends/efter arbejde, og generelt finde ud af, om det kunne være interessant at have base der.

  Vores forretning er heldigvis noget nær superoptimeret til at køre sig selv med meget lidt indblanden, og hvis to mennesker kan have en anstændigt tilværelse i Thailand for 10.000 kr, så kan vi jo leve som konger :O

  Hvordan kan det være valget faldt på Koh Chang? Er selv meget i tvivl om hvor vi skal slå os ned, da ingen af os har været i landet før. Af samme grund havde vi planlagt at bruge de første par uger i Thailand til at rejse lidt rundt og være turister og få fornemmelsen af nogle områder – gode tips er velkomne 😉

 15. Rasmus permalink

  Fantastisk beslutning. Jeg håber også bare jeg kan overtale lillemor til lidt mere end de to måneder om året hvor vi er i huset i Hua Hin.

 16. Fed beslutning! Jeg håber også, at du vil optage en masse video dernede, som det tidligere er nævnt. Så kan vi sidde i DK og alligevel lære lidt mere om kulturen/business i Thailand mv. 🙂

 17. Kasper Christensen permalink

  Fedt fedt fedt fedt fedt! 🙂

  Tillykke med beslutningen, og at i fører den ud i livet.
  Hvor på Koh Chang bliver det? Man må sige der er enorm forskel på, om man er nær Lonely Beach eller White Sand.. Jeg har bestemt også drømmen om at leve i udlandet – i hvert fald nogle år.
  Hvad med indtægterne. Hvis i er på turist-visa, skal i så ikke stadig betale skat i DK eller hvordan?

 18. Det nærmer sig mere og mere. Hvor må det være spændende at gå rundt med glæde i kroppen og tælle ned, som et lille barn til juleaften…
  Men jeg faldt over din “hvad skal jeg lave liste”.
  Det lyder jo perfekt, hvis man kan lave det hverdag, men tror du ik, at det hurtigt bliver kedeligt?
  Altså hvis man ik har nogle pligter og udfordringer at stå op til, så går man stille og roligt i stå. Ik at du skal knokle 80 timer om ugen, men mere det at have en hverdag med nogle udfordringer…
  Kender flere som har “levet livet i Dubaii”, men de blev trætte af livstilen efter få måneder…

 19. Nicolaj Thomasen permalink

  Ønsker Jer en rigtig god tur og god vind med online indtægterne i fremtiden. Uden kone og børn havde jeg nok gjort det samme og kan jeg stadig leve af internettet, når ungerne flyver fra reden, så kunne en periode af mit fremtidige liv sagtens foregå på en varm sandstrand 🙂

 20. Mads permalink

  Hej Dennis!

  Som en 13′ årig knejt som mig, har jeg altid drømt om en speciel ting.
  Den helt store drøm har altid været at få lov til at blive ”Danmarks Største Erhvervs Mand” (LOL). Ja! Det at kunne sidde ved et kontor med sin computer, skrive mails, gå til møder, rejse rundt, snakke med folk, møde nye, gøre noget nyt, gøre noget som gør indtryk på andre og bare det at man måske engang kan gøre en forskel! Det er noget som jeg altid har drømt om!

  Det med selve drømmen det er noget jeg har tænkt over længe, og har derefter også valgt at den skal fremføres en dag! Det har længe været sådan at efter min konfirmation at jeg vil bruge nogle af mine penge på at starte en mindre virksomhed op, og starte derfra! Få erfaring, få viden og jeg kunne blive ved!

  Det var måske lidt af min STORE drøm 🙂

  – Mads G

 21. Super fedt at du tager springet.

  Er der nogen skatte fordele som du får glæde af?

 22. FEDT! Og det er forståeligt! Jeg har aldrig været i Thailand, men har altid været fascineret af landet. Jeg har altid haft svært ved at trække mere end en uge ad gangen ud af kalenderen, hvorfor mine rejser altid er gået til destinationer tæt på. Men Thailand skal turen helt bestemt gå til snart.

  Jeg tog skridtet og flyttede til Istanbul i 2005. Kæmpe storby og vildt mange muligheder. Startede et større reklamebureau dernede, men forretningen i Danmark havde mere brug for mig end i Tyrkiet.

  Jeg misunder dig på en absolut positiv måde 🙂 og ønsker dig held og lykke med det hele 🙂

 23. Mikkel permalink

  Hej Dennis

  Super beretning og giver absolut lysten til selv at komme afsted..

  Som du siger er det jo bare og hoppe ud i det og se hvad der sker..

  Har selv lysten til det samme, men kæresten ønsker det ikke, samt har barn, men det brænder i nallerne for at gøre det samme 🙂

  Håber det bedste for dig og kæresten.

  Glæder mig til at læse om når i er landet derovre

  Mikkel

 24. @Rasmus Hvor bor du henne i Thailand? Hvis du har nogle gode råd ang. arbejdstilladelse og forsikring, så hører jeg dem gerne. Det virker til at der er masser af information på Thaivisa.com, men det er også svært at finde den information, som man har brug for 🙂

  @Kim Det lyder som en super god plan i har lagt jer, det bliver da super spændende. Vi valgte Koh Chang efter at have besøgt en del forskellige steder. Øen er den 3. største i Thailand, så man har mulighed for at komme lidt rundt på øen, som er utrolig frodig. Vi synes især godt om området omkring Lonely Beach, hvor der er en dejlig afslappet stemning og en masse fantastiske personer. Jeg tror at i gør det helt rigtige ved selv at rejse lidt rundt, så skal i nok finde et sted, hvor i får lyst til at blive 🙂

  @Rasmus Skal hun overtales til det? 🙂

  @Jesper Jeg skal nok forsøge at optage lidt video til jer i det omfang, som jeg får tid og lyst 🙂

  @Kasper Vi kommer til at bo på Lonely Beach, men det afhænger lidt af, hvor vi kan få det helt rigtige for os. Vi langtidslejer først noget, når vi kommer derned, og finder noget igennem vores kontakter. Det med arbejdstilladelse og visum er ikke på plads endnu, der er en del forskellige muligheder, men vi har ikke fundet frem til den rette endnu 🙂

  @Morten Ja nu er det snart, og jeg glæder mig helt vildt 🙂 Mht. om det ikke bliver kedeligt når det bliver hverdag, så finder vi da bare på noget andet, som vi har lyst til. Det er jo det, som det hele handler om, netop at vi udlever de ting, som vi har selv lyst til 🙂

  @Nicolaj Hvis ikke din kone og børn vil med nu, så håber jeg i hvert fald, at du kommer afsted senere, så du også kan få udlevet din drøm. Ellers kan du komme på ferie hos mig, hvis familien vil blive i Danmark 🙂

  @Mads De ting du drømmer om at lave, kan du gøre i mange forskellige typer jobs. Du er kun 13 år, og hvis du allerede ved, hvad du gerne vil lave, så skal du også nok komme til det. Go for it 🙂

  @Jonas Ja der vil være nogle skatte fordele, men det kommer lidt an på, hvordan vi gør det, og vi har ikke besluttes os endnu, da der er mange muligheder som skal undersøges nærmere.

  @William Så må du en tur til Thailand, når du kan hive mere end en uge ud af kalenderen. Du vil sikkert elske det ligesom alle andre 🙂

  @Mikkel Det kræver også lidt mere når man har børn. Det har vi valgt ikke at få endnu, og det giver os selvfølgelig nogle muligheder, som andre ikke har. Jeg har dog mødt mange som har rejst med deres børn, og det kan sagtens lade sig gøre. Jeg håber at du selv kommer afsted på et tidspunkt 🙂

 25. Christiane permalink

  Hej Dennis
  Jeg er meget inspireret af dit indlæg, da jeg selv går med en drøm om at bo i Sydfrankrig. Jeg har også læst dine indlæg om outsourcing af tekstforfatning med stor interesse og ville egentlig have posted et indlæg der, men der var lukket. Jeg er selv tekstforfatter og læser også korrektur, og jeg har gået og tænkt, at jeg ville gøre en sideforretning ud af at skrive blogtekster og SEO-venlige indlæg (skriver allerede nu tekster til et par blogs), men jeg ved ikke, hvordan jeg kommer i kontakt med sådan nogen som dig/jer, hvad I kræver af teksterne, og hvor meget I vil betale for sådan noget. Som du selv skriver i et af de andre indlæg, er det jo noget billigere at outsource til Filippinerne end at købe tekstforfatning her i Danmark, men nogle gange skal man vel bruge danske tekster(?) Jeg håber meget, du har tid/lyst til at hjælpe mig med mine spørgsmål, så jeg kan få opfyldt min drøm om en dag at leve der, hvor vinen kommer fra. 🙂
  Mange hilsner Christiane, der ønsker dig en rigtig god tur til Thailand.

 26. Hej Christiane

  Tak for din kommentar. Det er super at du selv har en drøm, som du går efter, og den kan jo sagtens lade sig gøre med dit job.

  Jeg kunne selv godt bruge danske tekster, da jeg ikke gider skrive dem selv (der er så meget andet jeg finder sjovere at lave), men jeg tjener alt for lidt på nuværende tidspunkt til at investere i dem. Tekster er nemlig en investering for mig, da jeg bruger dem i forbindelse med SEO, og derfor først får trafik og omsætning adskillige måneder senere. Så jeg valgte at satse på det engelske marked, da det er billigere at outsource og potentialet for omsætning er større.

  Men jeg vil gerne give dig nogle råd til hvordan du evt. kan komme videre:

  1: Hvis du ikke har din egen blog, så få lavet end. Grunden til at jeg selv har en blog er for at gøre andre opmærksom på mig selv og de ting, som jeg beskæftiger mig med. Det har givet mig rigtig mange kontakter og udvidet mig professionelle netværk. Den hjælp og de ting, som jeg har fået ud af mit netværk, kan der ikke sættes pris på, og deres har sparet mig mange penge og meget tid.

  2: I stedet for at skrive for andre, så kan du evt. skrive for dig selv. Affiliate er ikke så svært at lære, men det er svært at skrive gode og konverterende tekster, og der er ikke mange der gider skrive de mange artikler, som løbende skal skrives. Det er dog ikke noget som du bliver rig af fra den ene dag til den anden, men det kan give dig en god løbende indtægt på sigt.

  3: Bliv freelancer for en søgemaskineekspert eller et bureau, som allerede har efterspørgselen og kunder, så vil du kunne tage af sted med det samme 🙂

  Held og lykke med det

 27. Christiane permalink

  Hej Dennis
  Mange tak for dit udførlige svar. 🙂 Jeg har faktisk selv to blogs, men jeg tjener ingen penge på dem, da SEO og affiliate stadig er lidt en by i Rusland for mig, og selv om jeg har fået et par fifs, synes jeg desværre, det er temmelig kedeligt i forhold til at skrive, som er det, jeg elsker. Mine blogs handler ikke om mig, men om nogle interesser, jeg har. Det kunne være, jeg, lige som du har gjort, skulle lave en blog om mig selv, hvor jeg tilbyder blogtekster og gør opmærksom på mig selv. Og så kunne det da være, jeg alligevel skulle sætte mig lidt ind i affiliate. 🙂
  Mange hilsner Christiane

 28. Hej Christiane

  Hvis du brænder for at skrive, så synes jeg næsten at du skal holde dig til det. Få lavet dig en personlig blog og en Twitter profil, så skal folk nok langsomt får øje på dig og dine kompetencer 🙂

  Husk også at passe og pleje dit netværk, med tiden vil du sikkert få de fleste opgaver herigennem.

 29. Held og lykke Dennis, til jer begge 2. Jeg har hele tiden vidst at dagen ville komme hvor du må sige farvel til vores erfagruppe og du vil blive savnet 🙂

  Glæder mig dog også til at høre om alle dine/jeres oplevelser i Thailand.

  Der er slet ingen tvivl om at I nok skal finde ud af det og med det du har i tankerne og det du vil lave fremadrettet i dine planer skal det nok lykkes.

 30. Dennis Kjærgaard permalink

  Tak Annette 🙂

  Jeg kommer også til at savne dig og erfa gruppen 🙂

 31. Kære Dennis!

  Tak for et interessant indlæg, som var spændende at læse. Kan du løfte sløret for, hvor tæt du er på at nå dit indtjeningsmål på omkring 10K per måned?

  Min umiddelbare tanke er, at det kunne være lidt for risikofyldt at bygge sit eksistensgrundlag på én indtægtskilde, der er præget af så mange ubekendte variabler for fremtidig (Google-opdateringer, online markedet, EU’s cookielovgivning, osv., osv.).

 32. Hej Kasper

  Jeg synes ikke, at det er relevant for folk at vide, hvad jeg præcis tjener. Så det kan jeg desværre ikke løfte sløret for.

  Mht. at det kan være en risikofyldt måde at bygge sit eksistensgrundlag, så er det bestemt ikke noget, som holder mig søvnløs om natten. Jeg forsøger selvfølgelig hele tiden at sikre mine sites bedst muligt mod Google opdateringer osv., men jeg er jo ikke selv herrer over, hvad der kommer til at ske, så jeg kan ikke gøre andet end at tage mine forbehold.

  Hvis jeg står i Thailand og mister alt min online indkomst fra den ene dag til den anden, så starter jeg da bare noget nyt, som jeg kan tjene penge på. Præcis som jeg ville have gjort herhjemme.

  Hvis jeg ikke kan starte noget nyt i Thailand, som giver penge, så kan jeg altid rejse hjem og få et job igennem mit netværk…..og jeg kunne blive ved med at nævne andre måder at komme videre på.

  Danmark er et lille land indpakket i bobleplast!

  Se muligheder….IKKE forhindringer 🙂

 33. Se muligheder.…IKKE forhin­dringer

  Hørt! 🙂

 34. Rasmus Mathiesen permalink

  Hej Dennis. Meget inspirerendee at læse om dig og din kærestes eksotiske planer. Min kæreste og jeg går selv og planlægger at tage til Australien. Hun har været i Australien og taler brændvarmt for det. Jeg håber at komme ind på studier i Brisbane og går og overvejer hvordan jeg evt. kan tjene nogle Online penge til at finansiere en del af studierne. Ligesom dig er det min plan at blogge og videoblogge og herfra promovere mit gamle studie blandt andet. Mit håb er at mange vil finde min vej interessant og håber mit gamle udfannelsessted kan se nogle muligheder i mit projekt, da jeg vil være første med pågældende uddannelser som skal bygge en Master oven på i udlandet. Har du andre ideer til hvordan jeg ku opnå en Online indtjening?
  På forhånd tak og kæmpe held og lykke med Thailands-projektet. Og tak fordi du deler dine interessante planer.
  Mvh Rasmus

 35. Hej Rasmus

  Super at du kunne bruge indlægget. Min kæreste har også rejse en del i Australien, og hun synes rigtig godt om landet….dog ikke så meget som Thailand 😉

  Mht. hvordan du kan få en online indtægt, så er det svært at komme med nogle konkrete råd, da jeg ikke ved, hvad du beskæftiger dig med. Der findes utrolig mange forskellige måder, man kan skabe en online indtægt, men fælles for de fleste, så kræver det hårdt arbejde og tid. Derfor vil jeg råde dig til at arbejde med det, som du synes er sjovt at lave, så du ikke køre død i det. Hvis bare det er sjovt at lave, så kan du altid arbejde på at få det til at give penge. Sådan gjorde jeg 🙂

  I opstartsfasen kan du altid tage et job ved siden af, hvis du har brug for flere penge. Husk dog at jo større udgifter du har, jo mere skal du arbejde ved siden af, og dermed får du mindre tid til dine egne projekter. De seneste par år har jeg selv nedbragt mine udgifter mest muligt, så jeg ikke var afhængig af pengene, og i stedet for kunne arbejde på mine affiliate sites og få ny viden.

  God tur til Australien 🙂

 36. Nina permalink

  Hej Dennis,

  Spaendende at hoere om Jeres planer + planlaegning. Jeg er selv en ung kvinde der har boet i Thailand 4 aar og det lyder til at du har den rette indstilling til at kunne tackle lidt af hvert!

  Thailand er til tider et uforudsigeligt land med mange loebende udfordringer – Dog er det, det HELE vaerd. Og som du selv skriver i en kommentar, saa kan man altid rejse til Danmark hvis alle ens planer gaar i vasken. Hvis man ikke tror paa ens droem og toer satse, saa opnaar man heller aldrig andet end et middelmaadigt liv.

  Hvor er det staerkt af Jer og jeg oensker Jer ALT det bedste.

  Mange hilsner,
  Nina

 37. Hej Nina 1000 tak!

  Jeg er sikker på at vi nok skal tackle de situationer, som vi måtte have i.
  Bor du stadig i Thailand og i så fald hvor?

 38. Nina permalink

  Hej Dennis,

  Ja, jeg bor her endnu og tror aldrig at jeg vender tilbage til Danmark – Men det vil tiden vise 🙂

  Jeg er bosat paa Phuket.

  Hilsner, Nina

 39. Hej Nina

  Super at du har sådan, og jeg har det selv på samme måde. Men det er vist også typisk thai style at tage tingene, som de kommer 🙂

 40. Bjørn Grønkjær permalink

  Bare det var mig, jeg kan lige se det for mig.

 41. Jeg bor selv I Indonesien og har ikke været i Danmark i snart 8 måneder og kommer det nok heller ikke det næste lange stykke tid.

  Der er kun nogle få ting jeg savner, så som ordentligt brød, et glas mælk og måske en leverpostejmad 😀

  Hvad savner du mest ved Danmark og hvad er du mest glad for ved at være flyttet (udover vejret som jo bestemt er en af de ting man gerne fraflytter).

 42. Hej Thomas

  Fedt at høre du ikke har fortrudt dit valg.

  Nu er der jo stadig et par måneder til at jeg flytter, men jeg tror at det bliver familie og venner. Dem kommer jeg helt sikkert til at savne mest! De har heldigvis lovet at besøge mig i Thailand, og jeg regner også med at vi kommer hjem på ferie nu en gang imellem 🙂

  Men jeg ser helt klart flest plusser ved at flytte, ellers gjorde vi det vel heller ikke 😉

 43. Hej Dennis

  Jeg læste i indlægget du ville flytte om 9 måneder, men kunne ikke helt greje om du var rykket eller ej, men jeg glæder mig da til at høre hvordan det er når du er flyttet herud.

  Der er klart nogle ting jeg gerne vil forbedre på længere sigt. Jeg vil bl.a. gerne bo et sted hvor der er lidt mere stille end der er her hvor vi bor nu.

  Derudover kunne jeg godt tænke mig et hus med tagterrasse så jeg kan sidde udenfor i skyggen og arbejde da jeg arbejder en hel del.

  Men det er jo godt at have nogle drømme og noget at sigte imod 🙂

 44. Jonas Forsberg permalink

  Læste dit indlæg, og tænkte jeg nok ville smide min drøm.

  Jeg har aldrig været specielt glad for Danmark, og de sidste par år, har blot forværret mit “had” til landet. Sidste år (2011) var jeg på ferie på Costa Del Sol, mere specifikt, Malaga i Spanien. Og det var den bedste uge i mit liv. Bevares, det var med svigerforældrene, lejlighedens opvaskemaskine døde midt i ugen, og spaet havde problemer, men udover det havde jeg det fantastisk, og har siden gerne villet derned igen. Gerne at bo. Så kommer problemet, deres økonomi er på renden ned, og de har andre problemer. Så jeg måtte finde et andet alternativ med kæresten – ingen af os vil bo i Danmark.
  Vi valgte Japan. Simpelthen, et lukket land, dog knap så lukket som Nord Korea. Hvorfor? Min kæreste dyrker karate, Okinawa Goju Ryu, så derfor vil vi gerne bo på den Japanske ø, Okinawa.

  Hvordan skal vi komme derned? Med fly selvfølgelig, men hvad skal sørge for vi kan betale det? Der kommer mit projekt så ind – ligesom dit, online marketing. Jeg bryder mig ikke om et fast arbejde, med loft på lønnen. Jeg vil arbejde selvstændigt, styre hvor det potentielle lønloft er, og kunne tjene penge når jeg sover.
  Da jeg er 19, og har 2 måneders tom erfaring, er der vel ikke meget at sige til, at jeg endnu sidder i det kolde Danmark som snyder vinteren for sne i år.
  Men om alt er, har jeg ca 7-8 år endnu før kæresten er færdiguddannet, så mon ikke jeg når at sætte bare lidt gang i hjulene i det marketing?

 45. Super fedt gjort. Tror også jeg flytter der ned en dag.

 46. Super fed beslutning, og fedt vi har nogen danskere der tør tage chancen og tage og prøve lykken i andre lande. Håber I får et fantastisk eventyr!

 47. Erik permalink

  Hej Dennis.

  Jeg går selv med en drøm at flytte til Thailand en dag.
  Jeg håber det kan ske for det er en stor drøm.

  Jeg ved man kan finde mange oplysninger på nettet.

  Men er der danskere som man kan møde og få noget relistisk info om visum, lejligheder, skat mm
  Kan man se Dansk TV hvis man bor dernede for det er nok noget jeg vil savne når jeg lytter.

Trackbacks & Pingbacks

 1. Jagten på lykken - Udlev dine drømme - Jeg flytter til Thailand
 2. Følger du din drøm? | Jan Elmar Sørensen

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.