Skip to content

Den nemme vej til gode links

Skrevet af Dennis Kjærgaard
30/08-2012
Den nemme vej til gode links med gæsteindlæg

Der sker utrolig meget i Google fortiden, og Google har varslet en ny opdatering, som kommer til at ramme hjemmesideejere og seo’er hårdt.

Tiden hvor man bare kunne oprette mange dårlige links holder ikke fremover, og du må derfor ud og skaffe gode links fra sider med trust hos Google. Her vil jeg dele en nem måde at skaffe dem på (jeg bruger selv denne metode med succes).

 

Gæsteindlæg fra sider med trust

En af måderne du kan skaffe gode links, er ved at udgive gæsteindlæg på relevante sider, som er vellidte af Google. Det kan dog være svært at finde relevante sider med trust hos Google, som vil udgive dine gæsteindlæg. For mig har det dog været utroligt let at skaffe disse links de sidste par år, og de har giver mig adskillige 1. pladser på Google.

 

Sådan fik jeg 1. pladser på Google!

 

For 2 år siden blev jeg medlem af noget, som hedder The Keyword Academy. Det er et amerikansk medlemssite, hvor man kunne lære at tjene penge med Google Adsense. Jeg har lært utrolig meget om søgemaskineoptimering, affiliate marketing og Google Adsense, men den største fordel ved at være medlem var at man fik adgang noget, som hed Postrunner.

 

Udgiv gæsteindlæg nemt med Postrunner

 

Hvad er Postrunner?

Postrunner er et sted, hvor du kan skrive og udgive gæsteindlæg på over 1500 hjemmesider. Disse sider ejes af andre medlemmer af Postrunner, og mange af dem er gode sider med tratik og pagerank, da ejerne selv linkbuilde og vedligholde deres sider. Det er derfor en utrolig nem måde at lave linkbuilding der virker!

Du kan ligeledes tilmelde dit eget site, hvis du ønsker at modtage gæsteindlæg fra andre.

 

Virker det med danske sider?

Jeg har selv udgivet engelske artikler via Postrunner og linket fra dem til danske sider – Det virker!

 

Hvad koster det?

Det er gratis at bruge til 1 af dine hjemmesider. Hvis du har mange hjemmesider som du gerne vil bruge det til, så er prisen $50/måneden for optil 20 hjemmesider, og $200/måneden for ubegrænset brug Nu forstår du måske hvorfor, at jeg har benyttet Postrunner i over 2 år. Hvis du selv vil benytte dem til at sætte fart på din linkbuilding, så tilmeld dig Postrunner gratis her.

 

GD Star Rating
loading...
Den nemme vej til gode links, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Gratis e-bog om affiliate marketing
Lær hvordan du tjener penge på nettet med min gratis e-bog "Affiliate marketing for nybegyndere", og få løbende gode tips og tricks til at optimere dine sites.


Del med dem du kender:11 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Hej,

  God post, jeg var lige inde og signe op, men jeg kan ikke rigtig overskue hvordan jeg griber det an med en dansk side? – ville det ikke være lidt cheesy at skrive en engelsk artikel og så linke til en dansk side?

 2. Hej Erik. Får at få udgivet din artikel på et engelsksproget site, så skal den naturligvis være på engelsk + dine ankertekster. Disee links vil også give noget og virke natulrige (hvilket de jo også er). Der er jo ikke tale om at ville snyde Google, men blot at udgive gæsteindlæg.

  Hvis Pat Flynn kontaktede mig og spurgte om han måtte skrive et gæsteindlæg (oversat til dansk) om affiliate marketing, så vil jeg da med det samme sige ja.
  Ville det være cheesy?

 3. Fordelen ved dette netværk er også at man nemt kan finde en relevant blog til sit emne, samt at de fleste blogs afviser indhold af lav kvalitet

  Da Postrunner mere virker som en form for gæste indlæg, tror jeg heller ikke at den bliver slagtet af MR G foreløbigt.

 4. Jeg tror ikke at skal gå amok med at linke til sit danske site, fra disse blogs men brug det kun som en del af et varieret link profil.

 5. @Boe Som du siger så er der nu større kræv til kvaliteten af artiklerne, som bliver tilmeldt. Det skulle også gerne give nogle bedre links og et større udvalg af gode sites at udgive dem på. Jeg tror heller ikke at vi ser Google slagte Postrunner. Kan faktisk ikke se hvorfor de skulle gøre? Postrunner formidler jo blot kontakten imellem folk der vil udgive gæsteindlæg.

  @Bruno Ja man bør ALTID variere sin linkprofil, så alle links ikke er samme type. Det er selvfølgelig og muligt at lave links til sine eksisterende links, for at gøre disse stærkere.

 6. Odds tips fodbold permalink

  Fantastisk tip, noget der helt klar skal forsøges

 7. ole permalink

  hej,
  kan jeg tjene penge ved,at få bannere på min hjemmeside.
  hvordan finder jeg de banere fra firmaer.

  Jeg ved ikke om man kan sælge for firmaer.
  jeg er ny i faget og læser alt.
  jeg prøver,at finde et produkt ,at sælge.
  jeg ønsker indsigt
  du gør det godt.

 8. @Ole
  Som jeg skrev i mailen til dig, så vil jeg anbefale dig at hente min gratis e-bog om affiliate marketing. Den vil kunne besvare mange af dine spørgsmål og hjælpe dig igang.

  Her kan du hente “Affiliate marketing for nybegyndere”

 9. Hej Dennis.

  Har læst lidt om den seneste Google algoritme opdatering, og kunne det ikke være én af den slags ting, som man skal passe ret meget på med?

  Med venlig hilsen
  Frederik

 10. @Frederik
  Postrunner blev oprindelig lavet for at man nemt kunne udgive mange gæsteartikler på andres blogs. Kvaliteten af artiklerne var sjældent høj, men det virkede! Men som du selv siger er der kommet en del ændringer i Googles algoritme og det er Postrunner og deres brugere selvfølgelig opmærksom på. Derfor tilpasser de løbende postrunner, og nu er der ikke længere fokus på masseudgivelse af links, men i stedet at udgive “gode” artikler på “gode” sites.
  Så hvis du vil benytte Postrunner til linkbuilding, bør du udvælge de bedste og mest relevante hjemmesider og skrive nogle super gode artikler, som vil være interessante for de sites (og deres læsere), som du vil udgive dem på.

 11. Romanovich permalink

  Hoppede herind fra amino, en god lille guide til nemme links, jeg siger tak og hopper videre til postrunner 🙂

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.