Skip to content

Anbefaling af danske blogs om online salg og markedsføring

Skrevet af Dennis Kjærgaard
17/11-2010
Anbefaling af de bedste danske blogs om online salg og markedsføring

Der findes efterhånden mange gode danske blogs derude, og måske synes du, at det kan være svært at vælge, hvilke du skal læse med på. Derfor vil jeg anbefale dig de 5 danske blogs, som jeg selv får mest ud af at læse med på. Alle 5 personer på min liste har stor viden indenfor hver deres område, og jeg har lært meget ved at læse på deres blogs. Så her er mine 5 anbefalinger af danske blogs.

Top 5 danske blogs om online salg og markedsføring:

Adsense og affiliate

Ant Philosophy – Mikael Rieck

Mikael blogger om hvordan man tjener penge på nettet. Han har selv en lang række hjemmesider, hvor han tjener penge på Google Adsense og Affiliate reklamer. De erfaringer har han i lang tid blogget om, og der er derfor utrolig mange interessante indlæg, som du kan dykke ned i.

Jeg har selv læst flittig med i et års tid, og det har været utrolig lærerigt for mig. Så hermed en stor tak til Mikael, hvis blog jeg vil anbefale til alle med interesse for Adsense og affiliate.

WordPress og seo

Bonusninja – Jan Poul Kaczmarek

Da jeg startede med at læse Jans blog, var det især pga. hans sorte humor i sine indlæg. Jan giver nogle super gode tips om især WordPress og seo, som han har beskæftiget sig med på høj plan de sidste par år.

I denne uge kan du vinde gratis søgemaskineoptimering af Jan. Alle kan deltage i konkurrencen, ved at skrive en kommentar i dette indlæg. Når du har deltaget i konkurrencen, bør du udforske Jans mange gode indlæg om seo og WordPress.

Online markedsføring og sociale medier

Pottercut – Ib Potter

Pottercut byder på en lang række podcast om online markedsføring med. Ib formår at få nogle interessante gæster i ”studiet”, og han gør det selv super godt som interviewer. Det giver nogle spændende samtaler om mange forskellige emner indenfor online markedsføring.

Hvis du kunne tænke dig at lære mere om sociale medier, så bør du også læse med på potter.dk, hvor Ib især blogger om online markedsføring i sociale medier.

Søgemaskineoptimering

Seo blog – Thomas Rosenstand

Hvis bare du har lidt kendskab til seo, så ved du at det er en branche med mange røvere og banditter, men Thomas er en af de få, som jeg vil kalde en rigtig seo ekspert. Han har i mange år delt sin viden, tips og råd om søgemaskineoptimering, og efter at have læst størstedelen af dem, er jeg ikke i tvivl om at Thomas kan sin seo.

Thomas flyttede for et år siden til USA, hvor han stortrives. På Rosenstands Amino blog kan du derfor få mange gode råd om at drive virksomhed i udlandet og iværksætteri generelt.

Webanalyse og tracking

Webanalytiker – Jacob Kildebogaard

Jacob er super skarp til Google analytics, og på hans blog finder du mange gode råd om webanalyse. Du finder især mange gode og konkrete råd om Google analytics, som jeg selv bruger på alle mine egne sites. Mange af disse råd har været til stor gavn for vores webshop med sportspræmier. Jeg kan derfor kun anbefale dig at læse med på bloggen, hvis du vil vide mere om dine besøgende, og hvordan de bruger din hjemmeside.

Jacob har sammen med Morten Vadskær skrevet Analyticsbogen, som jeg vil til alle der vil være klogere på webanalyse. Mortens blog er bestemt også et besøg værd, hvis du er E-købmand eller bare vil vide mere om konverteringsoptimering.

Tags: blog marketing, online markedsføring blog

GD Star Rating
loading...
Anbefaling af danske blogs om online salg og markedsføring, 5.0 out of 5 based on 2 ratings


Del med dem du kender:23 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Enig, det er nogle super gode blogs, du nævner.

  I øvrigt sjovt, at du faldt for bonusninja’s humor – det er det samme der ligger til grund for, at jeg oprindeligt begyndte at læse med dér 🙂

 2. Tak for den pæne omtale, Dennis!

 3. Hej Michael

  Man må også sige at han skilte sig ud fra mængden med sine sort humor indlæg 🙂

 4. Tusind tak din anbefaling og for de pæne ord, Dennis 🙂 Det er også dejligt at høre, at der er flere, som kan tåle min skæve humor.

  De fire andre blogs på listen er helt sikkert fyldt med guldkorn. De er ikke til at komme udenom, hvis man interesserer sig for hjemmesider og online markedsføring.

 5. Selv tak Thomas 🙂

  Du kommer med nogle super gode råd om seo, og jeg synes at du har en fornuftig tilgang til tingene

 6. Hej Jan

  Jeg synes jo alle 5 blogs er must read, og jeg håber på mange flere guldkorn fra jer alle 🙂

  PS: Jeg har forresten stjålet din Twitter fugl, men du kan jo få en kop kaffe eller øl for den engang 😉

 7. Det er også en rigtig fin fugl, og den er fundet på Iconfinder.com.

  Jeg giver da lige besked, hvis jeg engang kommer forbi Aalborg 🙂

 8. hmmm….iconfinder er jo gratis, men bordet fanger, så du får en kop øl, når du kigger forbi 🙂

 9. Henning Nielsen permalink

  Af de blogs du nævner har jeg især nydt rigtig godt af Rosenstand og Pottercut. Rosenstand fordi han ofte er først med de gode seo guldkorn og fordi han er fremragende til at formidle stoffet. Pottercut har jeg ofte i ørerne på vej til arbejde og sætter stor pris på det arbejde han ligger i sine podcast. Bonusninja kender jeg ikke så tror jeg smutter derover og kigger.

 10. Hej Henning

  Ja de to erfarne herre kender deres målgruppe og formår at formidle budskabet 🙂 Jan fra Bonusninja har skrevet mange spændende indlæg, så jeg er temmelig sikker på, at du finder noget interessant derovre 🙂

 11. Kenneth Lund permalink

  Tusind tak for nogle gode forslag – de er nu tilføjet min rss-læser 🙂

  Mvh Kenneth Lund
  Living Smart TV

 12. Også en tak herfra. Det er altid rart når nogen får noget ud af det man laver.

 13. @Kenneth – Det var så lidt, det er altid godt med lidt nyt til readeren 🙂

  @Mikael – Selv tak Mikael, håber vi snart får tid til en længere snak end sidst 🙂

 14. Det må vi kunne finde ud af. Har stadig stor respekt for at du fik hende til at støvsuge. Det er sq krejleri på højt plan 🙂

 15. Vi jyder har levet godt af krejleri i mange år 😉

 16. Kenni Nielsen permalink

  Det er nogle super gode blogs du nævner, jeg følger den allesammen i forvejen, men kan kun anbefale andre at gøre de samme.

 17. Daniel Pedersen permalink

  Super god liste, jeg følger selv med i de 4 første. Ikke fordi jeg tror at den sidste er dårlig, men er faktisk aldrig rigtig fulgt med i den fast, har læst nogle indlæg. Kan være jeg også lige burde bogmærke den.

  Med venlig hilsen
  Daniel Pedersen

 18. Jeg er helt enig!
  Følger selv nøje med på især Rosenstands blog (nå han vel og mærke skriver indlæg 😀 ), Jans blog og Mikaels blog.
  Men jeg vil da straks kigge nærmere på de 2 andre!

 19. Det kan klart anbefales iværksættere og nystartere indenfor b.la nethandel at bruge tid på at tilegne sig noget af deres viden. De skriver til folket i et forståeligt sprog.

 20. Jeg har hørt at http://www.trovatten.dk er sprængfyldt med godt indhold om online markedsføring/SEO/Adwords 😉

 21. Hej Frederik

  Hvor har du hørt det? 😉

  Du har faktisk også givet mig nogle gode guldkorn med på vejen, så mon ikke din blog findes på listen, når jeg får den opdateret 🙂

 22. Super lidt, der var da lige et par stykker jeg ikke havde hørt før, tusind tak fordi du deler dette 🙂

 23. Tak for nogle gode sider og fif, til at få gang i salget online!

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.