Skip to content

Antivirus Gratis – Hvor kan man download gratis antivirus?

Skrevet af Dennis Kjærgaard
02/10-2012

Spyware - Sådan undgår du spyware og malwareAntivirus – Det er vigtig at have installeret antivirus på sin pc, men mange antivirusprogrammer er dyre at anskaffe. Derfor har jeg fundet en antivirus som er gratis og alternativt kan benyttes.

Her kan du download gratis antivirus

Jeg har tidligere skrevet om det kan betale sig at købe antivirus-programmer. Det kommer an på hvordan du bruger internettet. Hvis du downloader ulovlig film og musik fra internettet, så vil jeg råde dig til at anskaffe et antivirusprogram, som du betaler for. Riskoen for at du får virus på din computer er meget større, når du download filer, som alle og enhver kan have skjult skadelig software i.

Hvis du derimod bruger nettet til mail, facebook og shoppen, så vil du i mange tilfælde kunne klare dig med en gratis antivirus. Rigtig mange beskytter overhovedet ikke deres pc, og dem vil jeg bestemt anbefale i det mindste at installere en gratis antivirus.

Tror du din pc har virus fordi den er langsom?

langsom pc hurtigere computerHvis din computer er blevet langsom, som skyldes det højst sandsyneligt ikke at den har fået virus. Du kan dog tjekke program oversigten, og se om der er uønskede programmer som kører og bruger alt hukommelsen på din pc.

En langsom pc skyldes som regel af den har fejl. Derfor bør du jævnligt rense din pc og holde den opdateret. Det er vigtigt at du opdatere alle dine programmer og browsere løbende. De lukker hullerne for de tidligere sikkerhedsbrister og får dem til at arbejde hurtigere.

Rens selv din pc – GRATIS GUIDE

Få min GRATIS PC GUIDE med 9 gode råd om hvordan du selv kan gøre din pc hurtigere

 

Jeg har skrevet en lille simpel guide med 9 råd om, hvordan du selv kan gøre din pc hurtigere. Den er gratis at hente og indeholder tekster, billeder og videoer, som guide dig til en hurtigere computer uden at bruge en krone.

 

 

GD Star Rating
loading...
Antivirus Gratis - Hvor kan man download gratis antivirus?, 5.0 out of 5 based on 1 rating


Del med dem du kender:Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.