Skip to content

Anmeldelse af Topic Storm | WordPress plugin til automatisk indhold

Skrevet af Dennis Kjærgaard
03/06-2010
TopicStorm

For et par måneder siden købte jeg et wordpress plugin fra Clever Plugins, som automatisk kan lave indhold. Jeg syntes at det virkede som et spændende plugin, hvis det virkede. Så jeg besluttede mig for at købe det for 49,95$ og prøve at lave et helt nyt site, som kun havde indhold genereret af Topic Storm.

Jeg fik købt et domæne og sat en WordPress blog op med det nye plugin. Jeg lavede et par links for at få siden indexeret, og derefter har siden passet sig selv. Som du måske læste i min 3 måneders status, så fik jeg over 7000 unikke besøgende den første måned.

Antal besøg den første måned: 7158 unikke besøgende

Jeg var imponeret over de høje besøgstal, men jeg måtte samtidig konstatere at afvisningsprocenten lå på 92,83%. Det er dog stadig omkring 700, der blev på sitet. Den høje afvisningsprocent skyldes højst sandsynligt kvaliteten af indholdet, som ikke er særlig god. Man kan selv indstille, hvor tit Topic Storm skal lave en indlæg, og da jeg ville teste det på max, blev der lavet et indlæg hver halve time. Nogle indlæg er engelske og andre halvt spanske, men fælles for dem alle er, at det små bider af tekst, som ikke giver nogen sammenhæng. For få dage siden har jeg sat den til, at poste hver 3. time i stedet, for at se hvilken effekt det har på sitet.

Indholdet bliver lavet på baggrund af en søgning af populære emner på twitter, derefter bliver der søgt tekst og billeder fra Google Blogsearch og wikipedia. Til sidst bliver der endda lavet nogle kommentar til indlægget fra tweets. Hvis du gerne vil se, hvordan et indlæg lavet af Topic Storm ser ud, så kan du se det her.

Den side, som blev besøgt af flest på mit site, blev et indlæg om Gerry Ryan en 53 årig DJ, der døde i sin lejlighed. Det er en trist historie, men indlægget havde 637 sidevisninger og et gennemsnitlig tidsforbrug på 2 min og 47 sekunder. Det viser at det bl.a. kan bruges til at fange populære emner, som måske er værd at lave et kvalitets indlæg om på en af sine andre sider. Der er også blevet skabt link til sitet, og det må også kunne bruges til et eller andet, hvis man er lidt kreativ 🙂

Søgeord er normalt nogle, som jeg holder for mig selv, da det er dem jeg i bund og grund tjener mine penge på. Jeg vil dog gerne dele top 10 søgeord efter en måneds test af Topic Storm på dette site. Jeg skal ikke selv bruge dem til noget, så jeg tænkte, at de kunne være interessante for jer at se. Måske de vågne endda finder mit site 😉

Top 10 søgeord

Alt i alt er Topic Storm et spændende WordPress plugin, som jeg endnu ikke helt har fundet ud af, hvordan jeg skal bruge. Jeg håber indlægget måske har givet dig lyst til at teste Topic Storm, så vi kan dele erfaringer om, hvordan man kan bruge det på en fornuft måde.

Update: Jeg har efterfølgende skrevet en indlæg med en opfølgning på Topic Storm

GD Star Rating
loading...
Anmeldelse af Topic Storm | WordPress plugin til automatisk indhold, 3.0 out of 5 based on 2 ratings


Del med dem du kender:13 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Et internet støj plug-in.

  Kan det holde sig til bestemte temaer? Og kan det så lave links med bestemte nøgleord?

 2. Er det også det her plug-in der laver kommentare eller er det humans?

  🙂

 3. Hej Peter

  Nej, det holder sig ikke til bestemte emner, men hvad der bliver skrevet meget om på Twitter. Det er også her kommentarerne kommer fra.

  Det laver ikke selv links med bestemte søgeord, men der kan du med fordel benytte dig af Seo Smart Links pluginet, som er gratis 🙂

 4. Lars Koudal permalink

  Hejsa Dennis og mange tak for anmeldelsen 🙂

  Kvaliteten af indholdet er ganske vist ikke specielt imponerende, men det var nu heller ikke meningen med denne første version, det er mere et værktøj som kan bruges på flere måder.

  Men, kvaliteten skal jeg nok arbejde på. Det ligger på to-do listen til version 2, men jeg skal først lige have arbejdet mig igennem SEO Booster PRO 2 først – http://mywordpress.com/seo-booster-pro2-teaser/

  Hvis du har lyst til at anmelde andre af mine plugins, så bare sig til 🙂
  .-= Lars Koudal´s last blog ..PPinger 2.2 =-.

 5. Hej Lars

  Jeg glæder mig til at se hvad du få lavet mht. bedre kvalitets indhold. Jeg skal dog sige, at den er blevet bedre, efter at jeg har sat den til kun at lave et indlæg hver 3. time 🙂

  Jeg tester også SEO Booster Pro fortiden på nogle sites, men jeg venter nok med at skrive en anmeldelse, indtil 2éren er udkommet. Den nye version ser rigtig interessant ud, så jeg glæder mig til at teste den, når du er færdig 🙂

 6. Hvis man kunne lave et plugin der lavede rigtige brugbare nyheder, så vil det være århundredes opfindelse 🙂

  I dette tilfælde ser jeg dog flere problemer end brugbar nytte.
  – For det første er det spam og brugerne får ingen værdi ud af sitet.
  – Dernæst må teksten jo komme fra et sted. Der nævnes at der bruges hot topics fra twitter, samt at der tages tekst og billeder fra Google Blogsearch og wikipedia. Selvom det kun er små bidder, så må det da give problemer med ophavsret.
  – Desuden risikerer man vel stødende eller endda ulovligt materiale på siden. Når der bare klippes og klistres, så risikerer man at kopiere racistiske udmeldinger eller lignende.

  Hvordan tager plugin’et hånd om det, hvis overhovedet?

  PS.
  Jeg gætter på at det omtalte website er:
  http://hot-on-twitter.com

 7. Hej Erik

  Du ser problemer, jeg ser muligheder 🙂

  1: Du behøver jo ikke at indexere og udgive indlæggene, hvis du ikke selv kan stå inde for dem. Du kan bruge dem til at finde hot topics, interessante søgeord og sikkert en masse andet, som jeg ikke har opdaget endnu. De emner og søgeord kan bruges til at lave noget, som giver brugerne reel værdi.

  2: Henviser til svar nummer 1 😉

  3: Igen…lad være med at udgive det, hvis du ikke kan stå inde for det.

  Det handler om hvordan man bruger dette plugin! Det er de muligheder, som jeg er ved at teste.
  Jeg er glad for at du påpeger det, så andre forstår, at det ikke er et plugin til automatisk succes 🙂

 8. Jesper Jensen permalink

  Tak for en udemærket anmeldelse af Topic Storm.
  Det vil jeg seriøst overveje at købe og teste på et af mine websites.

 9. Hej Jesper

  Tak, jeg er glad for at du kunne bruge anmeldelsen 🙂

  Jeg kan også anbefale at købe SEOBooster Pro, som jeg bruger på flere af mine sites

 10. Det lyder umiddelbart som et rigtig interessant plugin.
  Det behøver ikke at være et stort problem at det er mange forskellige kategorier. Det er vel ligesom et nyhedssite.

  Må jeg spørge om hvordan det så står til med tallene nu her 2 måneder senere?

 11. Hej Thomas

  Jeg kommer nok snart med en status på Topic Storm. Men fra d. 15/4-10 til d. 1/8-10 har siden haft 35.893 besøgende, og den bedste dag blev siden besøgt af 3.325 🙂

 12. hvorfor ser jeg først dette nu ? Det lyder da virkelig til at være noget der skal prøves af nu og det kan da kun gå for hurtigt (som amalie så fint siger det).

  Måske det kunne kombineres med et censur plugin til wordpress, som kan automatisk fjerne ord eller artikler der indeholder noget man ikke ønsker at have skrevet fx hvis der er emner om terror eller hvad ved jeg..

 13. Hej Jesper

  Så er der jo andet end at kaste dig ud i det. Hvis du skulle finde et plugin, som kan det du beskriver, så må du gerne give mig et tip 🙂

  /Dennis