Skip to content

Affiliate marketing blog

 

Velkommen til min affiliate marketing blog, hvor jeg deler erfaringer fra mit daglige arbejde med affiliate marketing. Jeg startede selv med affiliate marketing i starten af 2010, og sidenhen har jeg lært utrolig meget af de erfaringer, som jeg har gjort mig ved at afprøve forskellige ting.

 

*** Klik her og få min gratis e-bog “Affiliate marketing for nybegyndere” ***

 

Mine seneste artikler om affiliate marketing

 [catlist name=affiliate numberposts=0]

 

Affiliate marketing FAQ

 

Hvad er affiliate marketing

Fordele som affiliate

Fordele som annoncør

Hvordan bliver man affiliate marketer

Affiliate netværk

Danske affiliate netværk

Udenlandske affiliate netværk

Gratis e-bog om Affiliate marketing

Nyhedsbrev om Affiliate marketing

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing fungere på den måde, at online virksomheder lader andre markedsfører deres produkter. Typisk betaler annoncøren en provison i form af et fast beløb eller en procentdel af salget. Der findes ligeledes kampagner, hvor der betales et fast beløb, hvis der laves et lead, eller de besøgnede f.eks. tilmelder sig virksomhedens nyhedsbrev.

Fordele som affiliate

Fordelen ved at være affiliate er at man ikke behøves at have sine egne produkter. Så man slipper for alt fra indkøb, lager, kundeservice, håndtering af ordre osv. Som affiliate skal man udelukkende fokusere på at markedsfører de produkter, som konvertere bedst til sine brugere.

Fordele som annoncør

Fordelen ved af være affiliate marketing annoncør er at andre markedsfører ens produkter, og de bliver kun betalt, når der gennemføres et salg eller lead. Det er salg, som annoncøren nok aldrig havde fået selv, og virksomheden kan endda selv bestemme, hvor meget de er villige til at betale for et salg.

Hvis annoncørens produkt konvertere godt, og han er villig til at betale en høj provision, så er der en god chance for, at mange affiliates vil benytte annoncørens affiliate kampagner.

Hvordan bliver man affiliate marketer?

Alle der har en hjemmeside kan tilmelde sig som affiliate marketer hos de forskellige affiliate netværk der findes. Derefter kan man begynde at reklamere for andres produkter og tjene penge, hvis de besøgende klikker på disse affiliate links og derefter køber noget hos annoncøren.

Affiliate netværk

Der findes utrolig mange affiliate netværk, som du kan tilmelde dig til og hente affiliate reklamer fra, men jeg vil anbefale dig at holde dig til få af de største affiliate netværk. Det vil gøre det lettere for dig at opdatere dine affiliate kampagner og give dig et bedre overblik.

Du kan også lave direkte affiliate aftaler, hvilket jeg selv har gjort med My Security Center

Her er nogle de danske og udenlandske affiliate netværk, som jeg selv har benyttet og været tilfredse med:

Danske affiliate netværk

TradeDoubler

Euroads

Partner-Ads

Udenlandske affiliate netværk

Commission Junction

Amazon

E-junkie

ClickBank

Gratis e-bog om affiliate marketing

Gratis e-bog "Affiliate marketing for nybegyndere

Vil du gerne vide mere om affiliate marketing?

Hvis du gerne vil vide mere om affiliate marketing, så vil jeg gerne opfordre dig til at tilmelde mit nyhedsbrev. jeg sender sjældent og spammer aldrig.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, så får du en mail med gode tips og tricks om affiliate marketing, når du mindst venter det.

Du kan også med fordel læse den store guide om affiliate markedsføring, som er skrevet af Mikael Rieck. Denne guide er opdateret (2017) og giver dig en grundlæggende forståelse om affiliate marketing.

 

 

Kontakt mig her - Telefon, mail, facebook, twitter og andre kontaktoplysninger til Dennis Kjærgaard Affiliate marketing nyhedsbrev - Få det gratis ved at tilmelde dig her Sportspræmier - Køb pokaler og medaljer med gravering online til lavpris! Få gratis links med artikelmarkedsføring som en del af din online markedsføring Linkkatalog - Få et gratis link til din hjemmeside Thailand - Jeg flytter til Koh Chang i Thailand, læs om det her Status efter et år med Google Adsense og affiliate marketing Affiliate og Adsense status efter 6 måneder inde i projektet Status på affiliate marketing projekt efter 3 måneder Affiliate marketing projekt - Føste status

GD Star Rating
loading...
Affiliate Marketing, 4.3 out of 5 based on 6 ratings