Skip to content

Affiliate DM 2012

Skrevet af Dennis Kjærgaard
11/09-2012
Affiliate DM 2012

Hvis du ikke allerede har set det, så er Affiliate DM 2012 allerede skudt i gang. Hvis du selv arbejder med affiliate marketing, så bør du følge med i denne konkurrence.

Hvad går Affiliate DM 2012 ud på?

Kort og godt så handler det om først at have 50.000 kr. i overskud. Det skal være nye domæner/sites, som der måtte startes at bygge på fra d. 1. september. Det er i år tilladt at outsource arbejdet, så længe udgifterne trækkes fra.

Der er i skrivende stund 42 tilmeldte på hjemmesiden affiliatedm.dk, men jeg er ret sikker på listen vokser yderligere i løbet af ugen. Feltet består af både nybegyndere og folk med meget erfaring indenfor affiliate marketing. Konkurrencen bliver hård i år, og jeg tror at vi kommer til at se nogle super velfungerende affiliate sites.

 

Derfor deltager jeg ikke selv

Inden konkurrencens start blev jeg inviteret til at deltage af Halfdan Timm, og det ville også være oplagt at gøre. Jeg valgte dog at takke nej, da jeg har et andet stort projekt, som jeg skal til at bruge mange timer på. Jeg har ligeledes et andet projekt/affiliate site på vej, som jeg for første gang skal lave i samarbejde med en anden dygtig person fra mit netværk. Derudover skal jeg passe mine eksisterende affiliate sites og optimere vores webshop Billigepokaler.dk, som lige er gået ind i højsæsonen for sportspræmier.

Med de ting på to-do listen og ønsket om at leve en simpel livsstil uden for meget arbejde her på Koh Chang, så valgte jeg altså derfor at takke nej til at deltage. Men jeg glæder mig til at følge alle de andre og blive inspireret af deres forskellige tilgange til affiliate marketing.

 

Derfor bør du følge med selvom du ikke deltager

Hvis du selv har interesse for affiliate marketing, så vil jeg anbefale dig at følge med i konkurrencen og de erfaringer, som deltgerne løbende deler ud af. Her vil du sikkert kunne lære meget og få ny inspiration til dine egne sider.

Med affiliate marketing er der ikke bare én hokus pokus ting, som virker! Der er mange forskellige tilgange, som fungere for folk. Måske får du øjnene op for metoder eller alternative måder at gøre tingene på. Det kunne også være at du spotter en kampagne, som fungerer godt for andre og lige passer til dit eget affiliate site. Eller måske får du ideer til nye nicher med stort potentiale – Hvad ved jeg? Følg selv med og få guldkorn om affiliate marketing!

 

Jeg har valgt at sponsere Affiliate DM 2012

Præmie/pokal - Affiliate DM 2012Enhver vinder fortjener en pokal, som fremtidig bevis på sin sejr! Så da jeg er medstifter af en webshop, som netop sælger pokaler, så vil jeg naturligvis gerne sponsere en stor og flot pokal fra Billigepokaler.dk.

Jeg håber at det kan give lidt ekstra motivation sammen med de øvrige sponsoratter.

Held og lykke til alle jer som deltager, og god fornøjelse til alle jer, der følger med på sidelinjen for at lære mere om affiliate marketing.

 

GD Star Rating
loading...
Affiliate DM 2012, 5.0 out of 5 based on 6 ratings
Gratis e-bog om affiliate marketing
Lær hvordan du tjener penge på nettet med min gratis e-bog "Affiliate marketing for nybegyndere", og få løbende gode tips og tricks til at optimere dine sites.


Del med dem du kender:5 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Fedt sponsorat! Jeg ser selv frem til at lære en masse af at deltage i konkurrencen – og tror at mange kan lære meget af både at følge med og være med.

 2. Hey Dennis,

  Mange tak fordi du tog dig tid til at omtale projektet her! Jeg er ked af, jeg ramte lidt skævt i forhold til dine andre projekter, da det også kunne have været sindsygt sjovt at have haft dig med – men jeg satser på, du er klar på at tage chance næste år engang når 2k13-versionen melder sig! 😉

  Og super fedt med pokalen også! Jeg kan godt se, jeg virkeligt skal have investeret noget tid i projektet med alle de præmier, der er på højkant. En stor pokal ville ikke være ringe til mit nye kontor med Føns..

 3. Hej Dennis
  Tror du ikke at det ville klæde pokalen bedst hvis der kom til at stå dit-indbo.dk på den? 😀

  Fedt du støtter op om konkurrencen.

  Dbh
  Lars

 4. Fedt sponsorart Dennis. Sad faktisk og tænkte over, at en pokal ville være passende til denne konkurrence! Det ærger mig, at du ikke har tid til, at deltage da jeg ser meget op til dig, og har lært meget fra dig. På den anden side er der bare en konkurrent mindre på vej mod min pokal 😉

 5. @Mikkel
  Tak – held og lykke med at vinde den. Der er helt sikkert meget at lære ved at følge/være med!

  @Halfdan
  Det var så lidt. Måske er jeg med næste år, hvis jeg har tid til at lægge det arbejde i som det kræves for at vinde. Jeg håber at du vinder pokalen og håneretten på kontoret 😉

  @Lars
  Hvis du giver den gas, så kan det sagtens blive tilfældet. Ser frem til at sende pokalen til dig 😉

  @Kim
  Ja enhver konkurrence skal da have en pokal til vinderen. Jeg ville rigtig gerne have deltaget og været en del af facebook gruppen, men der er mange gode affiliates med i år, så dem skal du nok lære en del af. Hvis jeg havde været med, så kunne du også sagtens vinde over mig ved at være produktiv, jeg er nemlig selv lidt doven mht. det kedelige skrivearbejde 😉 Held og lykke med sejren Kim!

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.