Skip to content

Affiliate og Adsense status efter 6 måneder

Skrevet af Dennis Kjærgaard
10/09-2010
Stigning i omsætning

Markant stigning i indtjening

Som det fremgår af grafen, så har jeg haft stødt fremgang i indtjeningen de første 6 måneder. Juli var dog utrolig stille, men i August kom folk hjem fra ferien, og alt blev normalt igen. Faktisk endte August med en blive min klart bedste måned, og det skyldes et par gode affiliate kampagner, som jeg vil forsøge at arbejde videre med.

Mine Adsense sider udvikler sig langsomt og sikkert i den rigtige retning, så alt går efter planen. Jeg har fundet ud af, hvad der virker, men jeg har desværre ikke brugt så meget tid på siderne, som jeg kunne ønske. Det har jeg valgt at gøre noget ved, da jeg nu kan se, at sider giver penge. Jeg besluttede derfor, at jeg ville ansætte en tekstforfatter på fuldtid, som kan skrive mine engelske artikler, lave links og udgive artiklerne igennem Postrunner på The Keyword Academy.

Fuldtids tekstforfatter fra filippinerne

Da jeg havde besluttet mig for at ansatte en fuldtids tekstforfatter, søgte jeg råd hos folk på Twitter, som allerede havde erfaring med outsourcing af artikler. Mikael Rieck og Lars Ettrup var super flinke, og de hjalp mig godt på vej med gode råd og erfaringer, som de selv have gjort sig i forbindelse med outsourcing.

Efterfølgende skrev Mikael et indlæg til andre, som kunne få glæde af hans råd. Så hvis du selv overvejer at hyre en fuldtids freelance tekstforfatter fra filippinerne, så vil jeg anbefale dig at læse Mikaels råd om outsourcing.

Jeg fandt en fuldtids tekstforfatter på onlinejobs.ph

Der gik ikke mange dage før jeg havde fundet den rette til jobbet. Jeg har valgt at betale 400$ i måneden, selvom man sagtens kan finde en til 250-300$ i måneden. Da jeg tilbød en god løn, så kunne jeg også stille lidt højere krav til ansøgerne. Kris som jeg endte med at ansatte er en super dygtig  kvinde på 33, som er uddannet i statskundskab på universitet. Hun har arbejdet i 10 år som engelsklærer, og hun skriver derfor perfekt engelsk. Det seneste år har hun arbejdet som tekstforfatter, og hun har derfor allerede erfaring med at skrive og uploade artikler.

På trods af at hun kun har arbejdet for mig i en uge, kan jeg allerede nu sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med hende. Hun skriver gode fejlfri tekster og leverer det antal artikler, som jeg kræver pr. dag. Jeg både håber og tror, at vi får et rigtig godt samarbejde på sigt, og jeg glæder mig til at se, hvordan mine Adsense sider kommer til at udvikle sig med tiden.

The Keyword Academy - Prøv det gratis den første måned

Keyword Academy er genial

De Adsense sider, som er bygget op efter The Keyword Academys forskrifter, udvikler sig i den rigtige retning. De får bedre placeringer i Google, og dermed flere besøgende. Siderne er simple at opbygge, nemme at vedligeholde og kan let outsources til en freelancer. Derfor har jeg ansat Kris, så hun kan arbejde fuldtid på siderne og speede processen op.

Postrunner, som er det system man udgiver sine artikler på de andre medlemmers sider, er det mest geniale efter min mening. System gør det utroligt nemt at lave effektiv linkbuilding, og jeg sparer rigtig meget tid i forhold til andre linkbuilding metoder, som jeg tidligere har anvendt.

Er det bare lutter lagkage

Det er tæt på, men der hvor kæden knækker for mange, er tiden det tager at skrive artikler. Det kræver en disciplin at skrive mange artikler hver eneste dag, og det er ikke mange, som synes at det er sjovt efter de første par måneder.

Jeg vidste allerede fra start af, at jeg ikke gad at sidde og skrive artikler hver eneste dag, og derfor startede jeg op med at købe mellem 20-50 artikler af gangen fra er par forskellige faste freelancere fra Elance. Her betalte jeg 3$ pr. artikel (400 ord), og det var en god og billig måde at starte ud på. Jeg kunne bestille artikler, når jeg skulle bruge dem og få dem til en fast lav pris.

Nu hvor jeg kan se at fremgangsmåden virker, har jeg valgt at speede processen op, og det kan jeg kun gøre ved at udgive flere artikler og dermed links. Derfor har jeg arbejde nok til at en freelancer kan arbejde på fuld tid for mig, og jeg har derfor valgt at investere 400$ om måneden i Kris.

Prøv TKA gratis i en måned

Jeg vil oprigtigt anbefale The Keyword Academy, uanset om du bruger mit affiliate link eller ej, for jeg har selv fået rigtig meget ud af mit medlemskab. Jeg er oftest kun medlem af diverse services i et par måneder, men Keyword Academy skiller sig ud fra alt, som jeg tidligere har været medlem af. Den første måned er gratis, så du kan altid prøve det af, og vælger du at fortsætte, som jeg har gjort, så er prisen 33$ i måneden.

Hvis du ønsker at arbejde langsigtet med Adsense/affiliate, så bør du overveje at blive medlem af The Keyword Academy . Hvis du vil tjene hurtige penge med det samme, så bør du ikke blive medlem.

Som alt andet så kræver det hårdt arbejde…..eller outsourcing  😉

GD Star Rating
loading...
Affiliate og Adsense status efter 6 måneder, 5.0 out of 5 based on 1 rating
Gratis e-bog om affiliate marketing
Lær hvordan du tjener penge på nettet med min gratis e-bog "Affiliate marketing for nybegyndere", og få løbende gode tips og tricks til at optimere dine sites.


Del med dem du kender:15 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Hej Dennis,

  Hvor mange artikler leverer Kris om dagen? Og hvor mange ord er de i snit på?

  Mvh
  Tommy

 2. Hej Dennis

  Kunne det tænkes at du vil komme med nogle tal? Som eksempelvis hvor mange affiliate sider du har og hvor meget de indbringer i gennemsnit? Det kunne være interessant at høre.

 3. @Tommy Hun skriver 15 artikler (ca. 5000 ord) om dagen, men hun laver også 2 links og tags til hver artikel + hun udgiver dem via Postrunner.

  @Mikael Jeg har mange sider, men arbejder kun aktivt på 4-5 stykker fortiden. Jeg vil ikke dele hvor meget jeg tjener på mine sider, men det er altså heller ikke svimlende beløb endnu. Siderne indbringer dog mere end forventet, og de udvikler sig jo i den helt rigtige retning 🙂

 4. Hej Dennis.
  Spændende indlæg, og fed historie 🙂
  Jeg synes jo umiddelbart det lyder ret meget lige til, og overvejer stærkt at starte ud med TKA.
  Jeg driver selv lidt blogs i DK, men vil gerne videre med det..
  Jeg kan bare ikke helt finde ud af om det er det værd? Er du overbevist om at Chris vil blive tjent hjem? 🙂

  Du er også velkommen til at sende en mail eventuelt.

  – Casper.

 5. Hej Casper

  Tak og ja TKA er lige til….men det er som sagt ikke et hokus pokus program, som går dig hurtig rig.
  Se det i stedet som en slags skole, hvor du lærer at tjene penge på denne type sites…Step by step
  Postrunner er kanon til linkbuilding, så den kan være alle pengene værd alene, hvis man i forvejen har engelske sider, som man laver linkbuilding til.

  Mht. Kris så er jeg selvfølgelig overbevist om, at hendes løn vil blive tjent hjem, ellers ville det jo være dumt at ansætte hende 🙂
  Jeg vil dog ikke anbefale dig at ansætte en filippiner før du selv har arbejdet med TKA et stykke tid. Du er nødt til selv at få noget erfaring, inden at du kan lære en anden op til at udføre arbejdet.

  Du er altid velkommen med spørgsmål, hvis du går i krig med det 🙂

 6. Hej Dennis,
  Ja, jeg hopper nok ud i det 🙂 Jeg kan dog ikke lige gennemskue om det kræver nogen teknisk indsigt? Eller om det hele kan gøres via deres system? Nu tænker jeg mere på at sætte blogs op osv.

  Har du lyst til at dele hvilke blogs du har? 🙂 Vil bare gerne se et eksempel. Eller evt. link til en, der kunne være en typisk Adsense blog 🙂

  Mvh.
  Casper.

 7. Alt det kræver er en WordPress blog, og dem kan du installere med 1 klik på flere webhoteller. Det kræver ikke noget teknisk at dig, og der er læringsvideoer om alt du skal gøre.

  Når du har set videoerne er du meget klogere, og som sagt koster det kun 1$ at blive medlem, og så har du fuld adgang til det hele i en måned.

  Jeg kan desværre ikke dele hvilke blogs jeg selv har, da det vil afsløre min søgeord. Men her er en typisk Adsense blog: http://postdelicious.com/

 8. Du har en spændende blog her, som jeg har læst en del på. Jeg synes, at det er inspirerende at læse om din indtjening…:-) Jeg er nybegynder på nettet, men har også oplevet, at jeg allerede nu i perioden fra d. 1. oktober til 24. oktober har tjent mere end 150 % mere end jeg gjorde hele september på affiliate og Adsence.

  Jeg overvejer også at gå ud på det brede engelske marked, men da jeg samtidigt har en stor familie, arbejde og omgangskreds at passe er tiden noget begrænset.

  Jeg har også tilmeldt min side http://www.sanseintegration.blogspot.com til dit artikelkatalog.

  Glæder mig til at læse 1 års rapporten om Adsence og Affiliate… 🙂

 9. Hej Mette

  Super at du finder bloggen interessant 🙂 Jeg synes selv at den konstante stigning i omsætning er utrolig motiverende. Det er småpenge i starten, men med tiden bliver det til en del, hvis man konstant arbejder videre på sine sider.

  Hold mig endelig opdateret med dine fremskridt, det er altid spændende at følge andres projekter og metoder.
  Held og lykke med dine projekter 🙂

  /Dennis

 10. Hej Dennis.

  Jeg har fuldt din blog i et stykke tid og synes, at dit Adsense / Affiliate projekt er spændende læsning.

  Du blogger meget om outsourcing af artikelskrivning og overvejer selv af bevæge mig ind i det felt med et dot com domæne. Kan du måske løfte sløret for et af de domæner, hvorpå du bruger din Fillipinske skribent – bare så man kan få et indtryk af kvaliteten, samt hvordan du bruger din medarbejder i praksis?

 11. Hej Frederik

  Super at du læser med og bidrager med spørgsmål 🙂

  Hvis du vil have et indtryk af kvaliteten, så send mig lige en mail, så sender jeg dig et link retur til nogle artikler, som er skrevet af Kris.

  Mht. hvordan jeg bruger Kris, så foregår det således:
  1: Jeg uploader daglige arbejdsopgaver til Dropbox. Det er typisk at hun skal skrive 15 artikler om et givent søgeord, som indeholder 2 links med angivende ankertekster.
  2: Når Kris starter sin dag, henter hun dagens opgave fra Dropbox. Hun skriver artiklerne og uploader dem til Postrunner (The Keyword Academy).
  3: Derefter indsætter hun links til mine sites med de ankertekster, som jeg har angivet.
  4: Hun udgiver artiklerne på de mere end 1500 sites, der efterhånden findes i Postrunners system.
  5: Når dagens opgaver er afsluttet, sender hun mig en mail med følgende. Hvad hun har lavet i dag, hvilke problemer hun evt. har haft, og om der er noget, som jeg kan hjælpe hende med.

  Sådan behøves det jo ikke nødvendigvis at foregå for dig. Hele meningen med outsourcing er for mig at slippe for de opgaver, som man ikke selv kan, vil eller gider lave 🙂

 12. Hej Dennis

  Kanon fed historie du fortæller her, hvem drømmer ikke om en paradis ø i Østen?

  Når du dit mål med at kunne hente de 10.000 hjem hver måned inden i flytter?

 13. Hej Michael

  Ja hvem drømmer ikke om det? Nu må vi bare håbe, at det bliver som vi går og drømmer, men det er der jo kun en måde at finde ud af 🙂 Jeg har næsten lige skrevet et indlæg om hvorfor jeg flytter til Thailand.

  Jeg skal nok nå mit mål om at nå de 10.000 kr., for ellers kan vi ikke flytte 🙂

 14. Jeg overvejer virkelig kraftigt at investere i et medlemskab til The Key­word Acad­e­my. Har dog bare lige et hurtigt spørgsmål; er der både fokus på affiliate og AdSense eller er det kun en af delene?

 15. Hej Nicolai

  De fokusere på Adsense, men du finder masser af gode råd om affiliate i deres forum. Det er gratis at være medlem den første måned, så du kan altid prøve det af og framelde dig igen, hvis du ikke kan bruge det.

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.