Skip to content

3 ting jeg ikke kan undvære når jeg flytter til Thailand

Skrevet af Dennis Kjærgaard
14/10-2011
Nu er der kun 3 måneder til at jeg flytter til Thailand

Hvis du kender mig eller har fulgt min blog, så ved du at jeg har valgt at flytte til Thailand og næsten ikke ævler om andet.

Nu er der kun 3 måneder tilbage, og derfor er vi begyndt at sælge vores ting og smide resten ud. Det bliver et livsstils skifte, da vi flytter fra en stor dejlig lejlighed i hjertet af Aalborg til en lille primitiv bungalow på øen Koh Chang i Thailand.

Det er også meningen med det hele, men der er 3 ting, som ryger i min backpack, når jeg flytter til Thailand.

Iphone

iPhoneMin iPhone vil jeg ikke kunne undvære. Siden jeg købte min iPhone, har jeg været overbevist om, at det er mobilen for mig fremover. I Thailand kommer jeg til at bruge den, når jeg skal Skype med mit netværk og familie/venner hjemme i Danmark.

Med min iPhone kan jeg også tjekke mine mails og salgstal, når jeg er på farten eller ligger og slapper af på stranden. De fleste hoteller og resorts har wifi, så der vil næsten altid være et sted, hvor jeg kan komme online, ellers kan jeg altid bruge tiden på at lytte til musik og podcast fra min iPhone. På nuværende tidspunkt har jeg den “gamle” iPhone 3gs, men jeg vil gerne have den nye, så lad mig endelig vide, hvis du falder over en billig iPhone 4 pris.

iPad

iPadMin iPad skal også med, for jo længere jeg har haft den, desto mere glad er jeg blevet for den (og ikke mindst min kæreste). Den er perfekt til at se billeder/video og surfe på internettet med, når jeg skal ligge i min hængekøje om aften. Derfor skal den også med mig til Thailand.

Macbook Pro

Macbook ProJeg har altid haft bærbar pc, men de sidste par år har jeg virkelig gerne villet skifte til Mac. Da jeg skulle skifte den gamle bærbar ud for et par år siden, var der desværre ikke råd til en Mac. Derfor blev det endnu engang til at bærbar, som der efterhånden er godt brugt og hele tiden går kold.

Endelig! På onsdag får jeg min første Macbook Pro 15″, og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg er sikker på at det hele virker forvirrende i starten, men mon ikke jeg får lært det meste efter et par uger? Jeg er i hvert fald sikker på, at jeg bliver rigtig glad for den, og det bliver en fornøjelse af passe min online busines fra den.

Hvad skal du ellers have med til Thailand?

Pas, diverse personlige papir og en håndfuld tøj 😉 Jeg har virkelig ikke brug for mere, og jeg er glad for, at jeg har fået smidt alle de åndssvage ting ud, som jeg har samlet igennem livet. Det eneste som jeg kommer til at gemme, bliver en enkelt flyttekasse med gamle minder, som bliver opbevaret hos mine forældre.

92 dage tilbage! 🙂

GD Star Rating
loading...
3 ting jeg ikke kan undvære når jeg flytter til Thailand, 5.0 out of 5 based on 2 ratings


Del med dem du kender:25 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Hej Dennis. Nu skriver du bungalaw… har du nogle billeder e.lign af det “hus” du skal flytte ind i?

 2. Hej Casper

  Det kan du tro. Her skal vi bo de første par måneder indtil vi finder noget lignende, som vi kan langtidsleje. Denne bungalow er en del af et lille resort, som hedder Lilttle Eden. Der er utrolig hyggeligt, men vi vil gerne finde vores egen bungalow, som ligger mere privat, når vi kommer derned.

  Bungalow Thailand

 3. Det ser helt tropisk ud :-). Er der aircondition?

  Jeg har nogle flere spørgsmål, som jeg håber du vil svare på.
  – Virksomheds konstruktion? Har du DK virksomhed, og udbetaler løn til dig selv i thailand? Hvor meget bør man påregner for at kunne “overleve”?
  – Opholdstilladelse – var det et problem?

 4. Der er f…… tropisk på Koh Chang og jeg elsker det!

  Vi er ikke selv til aircon, man bliver bare syg af skidtet. Men der findes et stort udvalg at bungalows til de, som ikke kan klare varmen 😉

  Om jeg skal starte Thailandsk firma, beslutter jeg først efter et halvt års tid, når vi er sikker på, om vi vil blive i landet nogle år eller prøve noget nyt.

  En thai kan overleve for 1000 kr. om måneden, og vi regner med ca. 10.000 kr. om måneden for os begge. Det kommer helt og holdent an på dit behov.

  Opholdstilladelse var svært at finde ud af i starten. Der findes forskellige måder at gøre det på, og jeg har heldigvis fået hjælp af en dansker i Thailand til at få den del på plads.

  Du er altid velkommen til at ringe til mig en dag, hvis der er noget, som du vil have uddybet eller spørger om.

 5. Lars Skou permalink

  Hej.
  Jeg faldt lige over dette indlæg om, at du skal til Thailand. Kan du bruge det til noget, har du her link til Carsten – aalborgenser, der er flyttet til Thailand for et par år siden. Måske er han en god mand at kende… http://www.facebook.com/carstena

 6. Tak Lars

  Ens netværk kan ikke blive for stort. Ved du hvor i Thailand han bor?

 7. Lars Skou permalink

  Øhh, ikke så meget ud over, at han bor i Bangkok. Carsten har noget med SEO at gøre ( lige præcis i hvilken sammenhæng er jeg ikke helt klar over. Derudover har han også fingrene i noget event-noget http://www.facebook.com/BangkokLive

 8. Hej Lars

  Da meget af mit eget arbejde består af seo, er det jo oplagt at opsøge ham.

  Tak for info!

 9. Andreas Linde permalink

  Det ser ud til at være en lækker hytte!
  Har I tænkt jer at bo der hele jeres liv? Eller har I tænkt jer at vende hjem om et par år?

 10. Hej Andreas

  Jeg tror ikke, at vi kommer til at være på Koh Chang for altid. Jeg kunne forestille mig, at vi bliver der i et par år, og derefter flytter til et andet sted i Thailand eller Asien.

  Danmark kommer vi nok ikke tilbage. Men nu må vi se, hvad der kommer til at ske. Vi tager en dag af gangen og bosætter os der, hvor vi har det bedst.

 11. Hej Dennis

  Fedt du udlever din drøm, ser frem til at følge udviklingen på din forretning.

  Mvh
  Morten

 12. Tak Morten! Jeg gælder mig også 🙂

 13. Klaus permalink

  fedt du udlever drømmen med et udenlans eventyr i et så skønt land som thailand.

  skal du leve af din online forretning dernede?

 14. Hej Klaus

  Ja, vi er så priviligerede, at vi kan leve af mine online indtægter ved arbejde et par timer om dagen 🙂

 15. Haha din liste er identisk med min.
  Bor til dagligt i Bangkok med min kæreste så sig til hvis du/i har brug for en rundvisning af det os unge skal se.

 16. Hej Philip
  Vi har ikke set meget af Bangkok endnu, så det kunne sagtens blive aktuelt. I vil sikkert kunne vise os en masse, som vi ikke selv ville finde frem til 🙂
  Hvor længe har i boet der, og hvad beskæftiger i jer med??

 17. Bangkok er spændende, men for mange er det en stor omvæltning. Jeg håber i får det super godt på jeres tur og det ikke bliver alt for kedeligt med playboy livet 🙂

  Jeg laver apps (outsourcer) og i gang med at skrive en bog om det.
  Min kæreste arbejder på det danske konsul og studerer samtidig thai på universitetet i København.

 18. De par gange vi har været i Bangkok, har vi heller ikke kunnet komme ud af byen hurtig nok 😉

  Det lyder spændende med din bog om apps. Du er altid velkommen til at sende mig bogen, når den er færdig, hvis den skal have lidt omtale på bloggen og i netværket 🙂

  Held og lykke med bogen, det kan være at jeg tager dig på ordet og booker dig til en rundtur i Bangkok en dag

 19. Jørgen Linnet permalink

  Hej Dennis
  Du bliver mega glad for at convertere til Mac. Efter 1 måned fatter du slet hvordan du overhovedet har kunnet leve med en Windows PC. Jeg “converterede” selv til Mac for en 3 år siden og nyder det hver eneste dag ;o)

  Vi ses jo snart på Ko Chang ;o)

  Dbh fra Jørgen

 20. Hej Jørgen

  Jeg er allerede overbevist, jeg vender aldrig tilbage til Windows/PC!

  Ja nu er der ikke længe til at vi kan nyde livet og få os en god snak på Koh Chang. Jeg glæder mig meget, selvom der begynder at være list stress med at få alt ting på plads, inden at vi rejser. 🙂

 21. At du flytter til Thailand misunder jeg dig ikke i samme grad som egnen til at få ryddet ud i alt det gamle l*** man samler sammen gennem tiderne.

  En post om at skaffe sig af med ting, kunne være puper spændende!

 22. Hej Jens

  Du kan i hvert fald få 3 tips med på vejen, som har virket for mig 😉
  1: Flyt ofte
  2: Tjen mindre så du ikke har råd til at købe så mange ting eller opbevare dem
  3: Indse at materialistiske ikke gør en lykkeligere

  Det er snart jul, så giv alle de ting væk, som du ikke længere bruger. Giv dem til folk som virkelig har brug for dem, det vil de blive rigtig glade for. Som en bonus så står du selv tilbage med en følelse af, at du har gjort en forskel for andre….den følelse vil jeg vædde på er bedre, end dine bekymringer om alt dit gamle….for dig l***

  Held og lykke med oprydningen 🙂

 23. Se – den kommentar burde jo være indlæg for sig 🙂

  Jeg har nogenlunde let ved at rydde af vejen – der er bare så mange ting!

 24. Så er du bare et skridt foran alle dem som ikke får læst kommentaren 😉

  Du må ansætte en dag, hvor du får ryddet op i dine ting. Du kan jo altid sælge dem og købe nogle nye 🙂

 25. Hej Dennis,

  Super fedt at se at du snart kommer afsted (eller er taget afsted på nuværende tidspunkt?). Der er jo mange ting jeg godt kan genkende i det, selvom jeg gjorde det lidt omvendte, og tog beslutningen mens jeg var ude – og endte med bare ikke at tage “hjem”. 😉

  Nu er det efterhånden 3 år siden jeg selv tog afsted, uvidende om at fremtiden lå uden for Danmark, og jeg kan helt klart nikke genkendende til dine 3 ting. Efter diverse “normale” computere de sidste 3 år, som jeg kun har købt af nødvendighed, besluttede jeg mig for at købe en MacBook Air 13″ i December måned. Den er lille nok til at man stadig kan rejse rundt, og hurtig nok til at man stadig kan arbejde på den. Kan slet ikke forestille mig at skulle leve uden den.

  Det samme skete med min iPhone, dog for lidt over et år siden da jeg købte en iPhone 4. Da den blev stjålet, var jeg jo så nødsaget til at købe en 4S – man vænner sig simpelthen til altid at have den iPhone ved hånden, og lige smutte hen til det nærmeste WiFi når man skal holde sig opdateret.

  Held og lykke med tilværelsen i Thailand, jeg ser frem til at høre flere historier fra udlandet!

  Mvh
  Christian Jessen

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.