Skip to content

3 måneders status på affiliate og adsense projekt

Skrevet af Dennis Kjærgaard
02/06-2010
Status 3 måneder

Jeg har nu været i gang med mit adsense og affiliate projekt i 3 måneder, så det må være tid til en status.

Efter jeg lavede den sidste status d. 10 april og frem til d. 1 maj, var jeg meget produktivt. Jeg har arbejdet en del på at være produktiv, når jeg sidder ved computeren, og det begyndte at blive en vane for mig.

D. 3 Maj tog jeg 3 uger på ferie i Thailand med kæresten, så her blev der ikke lavet noget som helst 🙂 Ferien gik dog lidt ud over produktiviteten, men her efter en uge, er jeg ved at være kørende igen.

Elance: Gode og billige freelancere

Når jeg køber mine artikler via Elance, betaler jeg pr. artikel, og min pris har siden start været 3$. For den pris får jeg nogle gode relevante artikler, der kan dog være en artikel hist og her, som er blevet skrevet for hurtigt, men hvis jeg gør dem opmærksom på problemet, skriver de en ny uden problemer. Jeg kunne sikkert godt få artikler af samme kvalitet til 2$, men jeg er ganske tilfreds med de freelancere, som jeg har. Omvendt kunne jeg også få virkelig gode artikler, hvis jeg var villig til at betale mere. Der er ingen grænser for, hvad du kan få lavet via Elance. Et godt råd er dog at lave en god kravspecifikation, for du får leveret, hvad du beder om og ikke mere.

TKA: Her lærer jeg en masse nyt

Min liste over aktive domæner tæller nu 20 sites. Det har ikke været noget problem at skabe nye sites, men at få trafik til dem er udfordringen. Her er The Keyword Academy helt sikkert kommet mig til undsætning, for uden det jeg har lært via TKA, havde jeg arbejdet i blinde. Jeg har lært en masse fra træningsvideoerne og deres forum, og jeg vil derfor senere lave et indlæg kun om TKA. Jeg kan kun anbefale dig at blive medlem, hvis du arbejder med det samme som mig. TKA lærer dig nøjagtig hvordan du skal gøre det, og giver dig værktøjerne til at gøre det, dette gælder også kvalitets linkbuilding. Det er ikke alle mine sites, som er lavet efter TKA´s forskrifter, da jeg har det bedste med at sprede risikoen. Derfor prøver jeg mange forskellige ting af på mine sites, hvilket nok skal give nogle spændende resultater på sigt.

Topic Storm: WordPress plugin med muligheder

Siden sidst har jeg købt et plugin, der er værd at omtale. Det er plugin, som automatisk laver indhold til en af mine sider. Jeg er overvældet over de besøgstallet, især taget i betragtning af at sites kun er en måned gammel, og der blot er lavet et par links til indeksering. Dette site fungere blot som et testsite, og det ser bestemt ud til, at det må kunne bruges til et eller andet. Det er firmaet Clever Plugins, som har lavet det, og indtil videre er besøgstallene imponerende. Her er besøgstallene for den første måned:

Antal besøg den første måned: 7158 unikke besøgende

Antal besøg den første måned: 7158 unikke besøgende

Omsætning: Fuldt ud tilfreds

Det går efter forventning nemlig opad 🙂 Det gælder både antal af websites, besøgstal, adsense og affiliate, så alt går efter planen. Jeg har lavet et skema med Google Adsense, Adservice og Commission Junction, for at vise udviklingen i de 3 vigtigste omsætningskilder. Udover disse er jeg tilmeldt en række andre affiliate programer, som endnu ikke er værd at regne med.

Denne udvikling er jeg fuldt ud tilfreds med. Jeg har ikke lavet noget på mit projekt siden jeg tog på ferie d. 3 maj, så jeg er overbevist om, at omsætningen nok skal blive fornuftig efter et års tid. Jeg forventer dog en lille nedgang i juni, nu hvor jeg ikke har lavet noget i en måneds tid, men det motivere bare endnu mere til at komme i gang igen.

Thailand: 3 uger offline med kæresten

Vi havde en super tur til Thailand, og det var en veltrængt ferie for os begge, da vi ikke har været på ferie, siden vi var i Thailand for 1½ år siden. Vi besluttede os sidste år for at flytte til Koh Chang i 2012, og på denne tur blev vi overbevist om, at det stadig er her vi vil leve i en årrække.

Jeg blev også lidt ældre på turen, men kan du forestille dig et bedre sted at holde 30 års fødselsdag 🙂

Dennis i Thailand

GD Star Rating
loading...
Gratis e-bog om affiliate marketing
Lær hvordan du tjener penge på nettet med min gratis e-bog "Affiliate marketing for nybegyndere", og få løbende gode tips og tricks til at optimere dine sites.


Del med dem du kender:18 har allerede kommenteret dette indlæg
 1. Super med en opdatering. Det ser ud til at det går helt som det skal. Det glæder mig at du også har fået så meget ud af TKA som jeg har.

  /Mikael
  .-= Mikael Rieck´s last blog ..Find ondsindet kode i WordPress themes =-.

 2. Hej Mikael

  Ja det går heldigvis den rigtige vej, men det handler jo i bund og grund også bare om at få skabt noget indhold, men dine 1.000.000 ord kan jeg ikke være med på endnu…..godt gået 😉

 3. Andreas Lolk permalink

  Hej Dennis,

  Det ser jo lovende ud. Er din indtjening opgjort i kroner, dollar, pund, euro eller?

  Ha’ en fantastisk dag…

 4. Hej Dennis
  Er det danske affiliate sider du har lavet eller engelske?

 5. @Andreas Det er opgjort i kroner, men jeg vil gerne tilføje, at man ikke bør fokusere på indtjeningen i starten. Det er et for stort tidsspild at sidde og tjekke om der er gået et par kroner ind.

  @Mikael Det er hovedsaglig engelske affiliate/adsense sider. Jeg har dog også lavet en par danske, hvor jeg selv skriver indholdet. Jeg gør det for at teste og sammenligne med mine engelske sider.

 6. Casper Schneideriet permalink

  Hej Dennis,

  Spændende indlæg fra en i branchen. Selvom om det ikke er flere millioner det drejer sig om, så bliver man bidt af det :-)… det nærmest som en sport.

  Med venlig hilsen
  Casper Schneidereit

 7. Hej Casper

  Jeg har også fulgt dig lidt fra sidelinjen, og kan se at vi laver affiliate på 2 forskellige måder, men vi elsker vist begge denne sport alligevel 🙂

  Håber vi støder hovederne sammen en dag, så vi kan dele erfaringer og links 😉

 8. Casper Schneideriet permalink

  Ja, nu har jeg heller ikke mange hemmeligheder i forbindelse med Affiliate Marketing :-). Ved at lægge min indtjening ud hver time, giver det mig en del opmærksomhed som jeg kan bruge til at sælge SEO timer. Hvis jeg kan fremvise en indtjening på 1000 DKK for en dag (som nu), via mine websites, så kan jeg i hvert fald også skabe mere salg i en webshop.

  Jeg glæder mig til at følge dine projekter.

  Med venlig hilsen
  Casper Schneidereit

 9. Hej Casper

  Men hvor længe gider du mon af sælge konsulent timer 😉

  Jeg glæder mig også til at følge dine projekter, og jeg ser frem til det kommende gæsteindlæg her på bloggen.

 10. Andreas Lolk permalink

  @Dennis

  Men betyder det, at du kun har tjent lige knap og nap 500 kr. selvom du har haft 7k besøgende på en måned?

 11. @Andreas

  Ja men det er også kun fra de sider, som jeg langsomt og troværdigt opbygger målrettet mod google.

  Den side med de 7000 besøgende er kun en testside for Topicstorm, så den har kørt uden reklamer. Indholdet på den side er autogenereret, så jeg ville bare risikere at få lukket min Adsense konto.

  Jeg har dog tilføjet nogle affiliate reklamer fornylig, så må vi se om de kaster lidt af sig 🙂

 12. Det ser godt ud og tak for en god blog. 🙂 Vil kigge lidt nærmere på TKA og Topic Storm.

 13. Tak 🙂 Jeg vil helt klart anbefale TKA udelukkende for adgangen til postrunner, hvis du arbejder med engelske sites.

 14. Mikkel permalink

  Hej Dennis,

  Det er interessant at følge dit aff/adsense projekt i realtime. Gode indlæg formidlet på en enkel måde.

  /Mikkel

 15. Hej Mikkel

  Jeg er glad for at du finder det interessant 🙂 Hvis du vil have mere realtime, så kan du evt. følge med på twitter, hvis du ellers benytter det. Du kan følge mig på @dennisvinkler

 16. Mikkel permalink

  Vil overveje Twitter.

  Btw Koh Chang er et supervalg. Det kan I virkelig se frem til, men det ved du jo godt.

 17. Twitter er super, hvis man vil netværke og have ny viden.

  Jeg elsker Koh Chang og har været der 2 gange nu. Næste gang bliver i januar 2012, men så bliver jeg også boende der 🙂

 18. gelesen permalink

  Jeg fik en eller anden måde imponeret efter at have læst alt dette, fordi det har nogle kvalitet arbejde og indsigt. Konklusioner, du har foretaget på egen hånd, så thats meget værdifuldt for læserne som mig.

Tilføj en kommentar

Jeg sender kun sjældent en mail med tips og tricks, som jeg ikke deler på bloggen.